Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 54/

• 28 061
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Тази вечер Енгин, утре Еда и Балджа , след партито , с черно елече е , това е тъмно синьо Joy

# 661
  • София
Очевидно и Еда, и Балджа ще почукат на вратата на Серкан в края на епизода. Wink След партито. В каква последователност и какво ще стане - ще потърпим още час и разберем. Но така ще свърши епизодът. Wink

Редактирам се - с мики сме писали едновременно. Simple Smile

# 662
Очевидно и Еда, и Балджа ще почукат на вратата на Серкан в края на епизода. Wink След партито. В каква последователност и какво ще стане - ще потърпим още час и разберем. Но така ще свърши епизодът. Wink
Пфффф, дано Еда да е първа и да постави Хиената на място🤦‍♀️

# 663
Портиери няма ли на партера, всеки влиза - излиза, когато иска, че то и крадец може да влезе. То апартаментът на Серкан по зле от крайпътен хан....

# 664
  • Кърджали
Джерен казвва на Еда че делото което Серкан завежда срещу журналистите е на заради това че вредят на имиджа му, а заради Еда , защото са я накаарли да се почувства притисната и припадна

# 665
Фифи що не  я  изпратят да разучи тази Балджа , много ѝ занемариха " секретната служба" и Ферит го скриха

Оффф ,Енгин иииччч не го давам на Пъръл , тя само ...иш ,иш ,иш  без почивка

# 666
Благодарение на ребуса знаем кое след кое е , иначе щеше да е по-голямо напрежение. Най-накрая реклами , да отида до тоалетна Joy харесва ми епизода засега. Партито ще е забавно

# 667
  • София
На Хандемий май й е харесала сцената...

# 668
Портиери няма ли на партера, всеки влиза - излиза, когато иска, че то и крадец може да влезе. То апартаментът на Серкан по зле от крайпътен хан....

Чок харизматик Heart Eyes

# 669
На Хандемий май й е харесала сцената...

То на кой не му хареса,а какво ли е било като са снимали,то дубли ,то мачкане на глина,то дълбоки въздишки и още повече залепени един за друг🔥🔥🔥🔥🔥

# 670
# 671
  • Плевен / София
56 Потребители и 135 Гости преглежда(т) тази тема. на рекламите....
Аз също мисля, че серкан няма да рискува да се заиграва с новата ПР, защото Еда може и да не приеме обяснение, че е било заради спорта....

# 672
# 673
Момичета, някой случайно да  намерил къде да гледа сериала онлайн на руски. Моля за помощ от приятел в случай че има. За първи път не мога да гледам.

# 674
  • Кърджали
А, Серкан нарочно и съзнателно не би допуснал такава грешка. Ама Еда как ще изтълкува нещо, не се знае. Тя подскача като .... Но си мисля че ще саси заедно а Балджа ще се опитва да впечатлява Серкан.Не знае че той е заслепен и сляп...

Общи условия

Активация на акаунт