🐑 ''Фермата'' - тема 15 - След големия финал на Фермата 6 / Между два сезона 🐑

• 166 321
  • 2 919
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Sunshine state
Ужас..

# 2 386
Наистина не разбирам защо този човек си го причини. Та той си промени целия живот. До колкото си спомням беше състезател по културизъм. По принцип не е много красив, но с това напомпано тяло изглеждаше добре. Сега вече си е грозен, за съжаление ще се превърне в грозно подобие на жена.
Гаджето му го обърка според мен, много противно момче.

# 2 387
Ако наистина това го прави щастлив така да е. Един път ще живее и по-добре да го живее по начин който да го кара да се чувства добре в кожата си без значение дали околните го намират за гротескен.

# 2 388
  • Варна
Свиквайте с новото нормално.

Няма как да стане, сори.

# 2 389
  • Sunshine state
Абе да се прави и на маймуна, ако иска, ама като беше във формата ми се стори доста емоционален, а хората не само, че няма да одобрят, ами и бая подигравки ще отнесе. Все пак живеем сред хора и малко или много се влияем от тяхното мнение.
Наистина се е окепезил..

# 2 390
Жаден за внимание е сигурно , и преди с мускулите , и сега с промяната.

# 2 391
  • London
Наистина не разбирам защо този човек си го причини. Та той си промени целия живот. До колкото си спомням беше състезател по културизъм. По принцип не е много красив, но с това напомпано тяло изглеждаше добре. Сега вече си е грозен, за съжаление ще се превърне в грозно подобие на жена.
Те всички от другия бряг страдат от обърканост. Аз се чудех наскоро на Елън Пейдж, понастоящем Елиът. Много объркани души.

# 2 392
Катрала, къде изчезна?

# 2 393
Повръщам... Все си мислех, че той е "мъжкаря" във връзката спрямо приятеля му, който беше влогър, но явно съм грешал.

Гнустия е това според мен.

Познавам приятеля му. Не грешите. Преди бяха така, но явно нещата са се обърнали в друга посока...

# 2 394
Повръщам... Все си мислех, че той е "мъжкаря" във връзката спрямо приятеля му, който беше влогър, но явно съм грешал.

Гнустия е това според мен.

Познавам приятеля му. Не грешите. Преди бяха така, но явно нещата са се обърнали в друга посока...

Ясно, сега като се замисля имаме тука в града същия индивид. Бяха писали даже публикация за него в градския вестник. Бил момче преди да влезе в болницата и като се събудил - хоп станал момиче и така до ден днешен. Grinning

# 2 395
То и аз не проумявам как и защо, ама нека си живеят хората, както си искат. Не ми е работа да съдя чуждите избори.

# 2 396

Имам спомен, че Тишо заради гаджето си изобщо участва във Фермата. Изобщо не видях да има лична мотивация сериозна и сякаш с облекчение отпадна. Още тогава ми минаха лоши мисли за гаджето му.

# 2 397
  • София
Тишо си е сменил името и вече не е Тихомир Рангелов, а Мелиса Рангелова. Човекът споделя за промяната с публикации в профила си във ФБ и говори за себе си в женски род.

# 2 398
  • Пловдив
Не, че нещо, ама мисля, че го Правят, защото е модерно и за внимание. Това ще му вдигне почитателите, популярността, защо да не се подхлъзне, особено щом Се занимава с неща, за които се иска популярност. Ами, жалко. Това налагане на либерални идеи вече стана супер страшно, подменя традиционни ценности, а не бива. Не може да не ти е проблем да кажеш, че си гей 30 години, а изведнъж на 31 да станеш жена. Хайде холан. Това не идва ей така. Както и да е, жив и здрав да е, беше ми симпатичен, вече не.

# 2 399
  • София
Това да си смениш пола, само защото е модерно... звучи меко казано нелепо. Нека е свръх модерно, ама аз не бих станала мъж само заради популярност. 90% от хората- също.
Това явно е вътрешна потребност, усещане за различна полова принадлежност....
И на мен ми беше трудно да възприема Тишо като Мелиса, да не говорим, че визуалната промяна и към момента е драстична, но това са фактите.

Общи условия

Активация на акаунт