Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 755
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
А Angel Nova към коя група е- свежи или тежки/ сладки аромати?

# 391
Плодово-сладки,вкусни по скоро 🤗

# 392
  • Пловдив
Според мен е някъде по средата, като клони малко повече към свеж.

# 393
  • София
Момичета, коя имитация е най-близка до оригинала Womanity. Тази на Гиза не струва,не ми се експериментира повече с проба/грешка.

# 394
Плодово-сладки,вкусни по скоро 🤗
И като си говорим за Ангел Нова- детето си го бурна от бюрото и  пръсна шишето на пода в детската стая. Аромата е толкова токсично -силен,че няма да може да спи в стаята си.....може би за уикенда ще се изнесем. Това нещо е брутално трайно и силно Scream

# 395
  • София
Womanity - na Martinez.

# 396
  • София
Заг имат ли магазин в София, където да се тества?
Ре ужасно ми звучи 😣, имала съм подобен случай и е много неприятно, даже след време до като спя съм усещала в просъница аромата.

# 397
  • Пловдив
Същото направих и аз снощи с Black opium- чето ми от Парфен. Сега няма от къде да си купя такъв, защото щанда е в мола, а той не работи. В сайта има само капсулован, аз харесвам наливния. Мъка, мъка. Ще пръскам пиперения оригинал, но той не ми харесва толкова.

# 398
Същото направих и аз снощи с Black opium- чето ми от Парфен. Сега няма от къде да си купя такъв, защото щанда е в мола, а той не работи. В сайта има само капсулован, аз харесвам наливния. Мъка, мъка. Ще пръскам пиперения оригинал, но той не ми харесва толкова.
И той не е никак лек:) А това със затворените МОЛ-ове ще ме разори. От желания да пробвма и душкам нови неща,не спирам да пазарувам.............дано ги отворят скоро са се кротна Scream

# 399
Ако някой търси сполучлива имитация на Chloe Nomade, смело може да вземе тази на L’ Atelier  Parfum  ( бившите Баргело). Лятото изпръсках един оригинален и мислех да си взема още един, но попаднах на тази имитация и тя по нищо не му отстъпва, особено по трайност Hands Point Up

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 15:45 от elvie

# 400
Здравейте, днес си закупих 304 на Martinez -  Baccarat Rouge 540. Видях, че и Zag и Giza имат вариант на парфюма. Кой мислите, че се доближава най-много до оригинала и дали не съм сбъркала с Мартинез? След 3 часа още го усещам..засега:)

# 401
Ако някой търси сполучлива имитация на Chloe Nomade, смело може да вземе тази на Le Parfum Atelier ( бившите Баргело). Лятото изпръсках един оригинален и мислех да си взема още един, но попаднах на тази имитация и тя по нищо не му отстъпва, особено по трайност Hands Point Up
Може ли сайт... Нищо не откривам под името, което сте дали Le parfum Atelier?

# 402
Ако някой търси сполучлива имитация на Chloe Nomade, смело може да вземе тази на Le Parfum Atelier ( бившите Баргело). Лятото изпръсках един оригинален и мислех да си взема още един, но попаднах на тази имитация и тя по нищо не му отстъпва, особено по трайност Hands Point Up
Може ли сайт... Нищо не откривам под името, което сте дали Le parfum Atelier?

Ами при нас (Варна), имат щанд в Кауфланд. Не знам какъв им е сайта. Но това са предишните Баргело.

Голяма съм шматка, написала съм грешно името. L’ Atelier  Parfum е правилното 😳😳😳

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 15:44 от elvie

# 403
Не знаех че наливните и капсулованите на Парфен са различни.
И моят Черен опиум ( 100мл наливен) е на привършване и мислех да поръчам нов от сайта.

# 404
  • Пловдив
Има разлика в силата на аромата, в трайността, дори цветът на сока е различен. За други аромати не знам. Този е така.

Общи условия

Активация на акаунт