Сполучливи имитации на маркови парфюми - 36

• 75 760
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • Враца
Има ли някои, които е ползвал парфюми Prouve и струват ли си?
 http://prouvebg.com/Парфюми/
За мене не си струват, но приемете, че мнението ви не е обективно, поради негативни пристрастия към МЛМ търговията въобще.
Едва ли ще впечатлят някого от този форум.
Пък и 30 лв. за 50 мл. аналогова парфюмерия... мерси.
Малко по-надад дадох примери за маркови парфюми на цена 30-35 лв за 100 мл тестер.
От друга страна има Jenny Glow на по-ниска цена, да не говорим за наливните алтернативи.
Но в крайна сметка това е едно от предимството на МЛМ - клиентът да изключи от мислите си алтернативите.
А какво е МЛМ?
Странно ли е,че има хора които не обичат да дават много пари за парфюми, па дори и да ги имат.  Hug
Много съдии на днешно време. Sad Приемете го като не обективно мнение.

# 421
  • Варна
То понятието "много пари" е доста имагинерно. За един 20лв.са много за друг 200са приемлива сума. Всеки си има начин на мислене и различен размер черга Grinning.
МЛМ/мулти левъл маркетинг/ или Ейвън,Орифлейм,Амуей и сие.
30лв. за 50мл. аналогов за мен е ОК ако не говорим за мейнстрийм. Ето например Том Форд,който в голяма степен са ми слабост. Цените на оригиналите са ми извън допустимата сума за парфюм/освен ако не съм бясна на ММ Grinning/. За ниш пък да не говорим.....

# 422
Някой да знае кой са новите аромати от рефан и Заг? Уж имало, но аз не откривам във ФБ страниците , там си ги следя 😂да не изпусна
П.п никога няма да дам пари за оригинален парфюм , който има аналог, още ме боли сърцето за едни 200лв , който дадох за Гарлен , а имитацията ми от Флоргардън ухае с дни , буквално къпя се и пак ми мирише ..

# 423
  • Варна
30 лв/50мл са Мартинез,примерно.Еми извинявай,но сравнени с някои оригинали,са доста напред.
Мартинез са 17лв. за 50мл. А в доста от официалните им магазини има и промоция 2бр. за 30лв.

# 424
Да не говорим,че Мартинез превъзхождат по качество и трайност,много от тези аромати,които имитират.

# 425
Скрит текст:
Малко по-надад дадох примери за маркови парфюми на цена 30-35 лв за 100 мл тестер.
От друга страна има Jenny Glow на по-ниска цена, да не говорим за наливните алтернативи.
30 лв/50мл са Мартинез,примерно.Еми извинявай,но сравнени с някои оригинали,са доста напред.А с други алтернативи са светлинни години напред.30лв за оригинал от 100мл...катастрофа Grinning
Джени глоу нищо не струва,7 Евро и ароматът се носи от час до два,като в първият час мирише на спарено.

Кое му е катастрофата!? Въобще се чудя на кое първо да опонирам на това мнение, в което има невярно твъдение
Скрит текст:
(вече оборено от друга потребителка -  за цената на Мартинез)
, манипулативно цитиране  и оценка...хайде, на субективна оценка все пак всеки си има право.
Посочил съм ценови диапазон 30-35 лв. за определени примери.
"Катастрофата" са BOIS DE VETIVER за 32.20 лв. с декемврийския промо код. Друг парфюм на Лагерфелд на подобна цена...
Encre Noire, също 100 мл, в готина оригинална опаковка "драстично" надхвърля посочения диапазон и може да се купи за цели 36 лв. в определени моменти.
Примерът с Мартинез само потвърждава смисъла на написаното от мене, който щеше да бъде ясен при едно четене с разбиране - че от посочената каталожна марка има продукти с много по-добро съотношение качество-цена и сред марковите и сред аналоговите продукти.
Още веднъж, за да съм по-ясен - ако не му се дават на човек много пари и не може да си навери евтин марков парфюм, по-добре да отиде до Мартинез или друг подобен щанд вместо да купува нещо по каталог на по-висока цена. Скепсисът ми не беше към имитационната парфюмерия въобще, а към определени марки с определена ценова и дистрибуционна политика.
Твърдението за миризмата на спарено и трайността от 1-2 часа на Джени Глоу ще го използвам за оправяне на настроението през обедната почивка. През това време ще чакам някоя чаровна полякиня да направи по-добри аналози на Джо Малоун.

А какво е МЛМ?
Странно ли е,че има хора които не обичат да дават много пари за парфюми, па дори и да ги имат.  Hug
Много съдии на днешно време. Sad Приемете го като не обективно мнение.
Точно в тези теми мисля, че сме се събрали все хора, които харчат достатъчно големи суми за парфюми, но заедно с това искат най-доброто за парите си, независимо дали ще дадат 30 или 300 лв. за шишенце, ерго не би следвало да се хващаме на номера, предназначени за масовата публика.

Скрит текст:
Забелязал съм, че обвързаните с мулти-левъл-маркетинг структури стават много раздразнителни, когато им се противопоставят солидни аргументи срещу заучените клишета. Така че нищо не би ме изненадало. Като финал на спор са ме обвинявали, че нямам достатъчно висши вибрации, защото посочих категорично, че могат да се намерят по-качествени продукти на по-добри цени Grin

# 426
...Джени глоу нищо не струва,7 Евро и ароматът се носи от час до два,като в първият час мирише на спарено.
Това беше доста забавно сравнение, с което лично аз не мога да се съгласа изобщо Simple Smile Първо,че Дженитата са много трайни,второ,че всеки един мирише различно и си има и развитие и всичко:)
Но всеки сам решава какво да си кушува и какво да харесва!

# 427
  • София
Мартинез в момента имат намаление на някои аромати по 10 лв.
Джени Глоу са оригинални аромати, изработени лично от Джоана Малоун, след като продава марката Джо Малоун на Ести Лаудър. Старите Джо Малоун също не са трайни аромати. Те не са създадени да са трайни. Не това е идеята.

# 428
30 лв/50мл са Мартинез,примерно.Еми извинявай,но сравнени с някои оригинали,са доста напред.
Мартинез са 17лв. за 50мл. А в доста от официалните им магазини има и промоция 2бр. за 30лв.
Да,грешката е моя при изписване.Аз взех два за 30лв.

Да,Ре. Както каза,всеки решава какво му харесва и какво се задържа на кожата му.Може да има лоши партиди,нямам идея.Но е факт,че с моето Джени се пръскат 3 годишната ми племеница,на която и е все едно, и кучето и.
Джо Малоун също не харесвам.Всеки с вкуса си,лошо няма.За това е темата,да разменяме мнения и опит.

bashtatko,говорим за парфюми от порядъка на 200-1000(2000)лв.Тея от 30лв не са интересни

# 429
  • София
30 лв/50мл са Мартинез,примерно.Еми извинявай,но сравнени с някои оригинали,са доста напред.А с други алтернативи са светлинни години напред.30лв за оригинал от 100мл...катастрофа Grinning
Джени глоу нищо не струва,7 Евро и ароматът се носи от час до два,като в първият час мирише на спарено.
Bashtatko може ли да ми кажете къде точно е поста Ви за сайта с парфюми?

# 430
Мартинез в момента имат намаление на някои аромати по 10 лв.
Джени Глоу са оригинални аромати, изработени лично от Джоана Малоун, след като продава марката Джо Малоун на Ести Лаудър. Старите Джо Малоун също не са трайни аромати. Те не са създадени да са трайни. Не това е идеята.
Много интересна и полезна информация. Дали тогава можем спокойно да обсъждаме Дженита в Парфюмната тема. Ако наистина са сътворени от Джоана Малоун,значи са както Монтал и Мансера,един вид паралелни,не имитации ,м?

# 431
  • София
Ами и аз се чудя точно какъв статут да им дадем...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 432
  • Deutschland
Ванеса, онлайн ли си поръчала Джени Глоу или ги има някъде по Магазините?

Детето е купило по 50 мл Premiere (Гучи) от Заг за подарък на съученички. Би ли се харесал аромата на 17 годишни?

# 433
  • София
Може и да се хареса Гучито, лекичко е.

# 434
Станислава5642,
Скрит текст:
........
А в крайна сметка защо не пробвате и от някои от евтините маркови алтернативи.
За мене това е един прекрасен парфюм, носим почти през цялата година.
https://www.parfumi-shop.net/product/26006-karl-lagerfeld-bois-d … -vetiver-b-o.html
100 мл за 35 лв. е песен, а като се приложи и кодът за отстъпка съвсем.
Два пъти съм купувал от там и двата пъти парфюмчето идва с капачка и съвсем нелоша опаковка с фирмени надписи и т.н.
В Стара Загора сме прилигеровани, че може да си ги вземе и на място от изложбената зала.

=====================

Относно Jenny Glow.
На сайта https://www.sterlingparfums.com/ се разказва някаква друга легенда за компанията, притежаваща марката.
Нищо не пречи, разбира се, Джо, по примера на застаряващите футболисти, да приключи кариерата си в арабския свят и да стои зад създаване на марката. На сайта нищо не се споменава, но, предполагам, има правни ограничения да използва името си с комерсиална цел.

Общи условия

Активация на акаунт