Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 820
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
  • Mostly in my mind
На 23 изпратих на обратно пратка, на 29 ми бяха превели парите. Никъде нищо не съм следяла,  макар че от Еконт ми дадоха товарителница и касова бележка без да съм искала. Касовата бележка за 20те ст за опаковката.
На нова година са ми изпратили нещата. Чакам ги тази седмица. Simple Smile

# 406
  • Варна
Ами според мен е важно да получиш мейл, защото той показва, че връщането е отразено в системата. При положение, че ми пратиха потвърждението и го отразиха в профила ми половин час след като им писах и уж ми наредиха парите пак тогава, за мен това означава, че просто са ме били пропуснали. Т.е. нищо в системата им не им е показвало, че аз чакам пари. На шестия ден и аз нищо не следях. На третата седмица обаче мислех различно!

# 407
Здравейте, не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, но не намерих друга..., та поръчах си дрехи от приложението на Stradivarius, пристигнаха и сега искам да върна единия артикул, но в сайта им, както и в приложението пише, че мога да върна или в техен магазин (което към момента няма как да се случи) или да направя заявка за връщане от профила си в приложението им. И проблема започва от там, никъде в сайта им, както и в приложението им няма такава опция! Та въпросът ми е някой връщал ли е артикул на Stradivarius и как се случи това? Иначе съм им писала на имейла и получих стандартен отговор, пак ми обясняват да направя заявка за връщане..
Благодаря!

# 408
  • Mostly in my mind
При мен си е отразено в профила, нямам претенции.

# 409
  • Варна
Лолита,
нали това казвам Simple Smile Щом са ти върнали парите значи е отразено в профила, т.е. в системата им. Нямаш ли мейл значи няма и отразяване в профила, няма и пари. Поне според моя опит.
Направих един преглед, дотук имам 4 върнати неща и в три от случаите имам забавяне при връщане на парите. В два от случаите много голямо. Не знам аз ли съм карък, профилът ми ли е проблемен, банката ми ли, но е доста неприятно това нещо и да, от тук насетне следя стриктно и товарителници, и мейли, и отразявания в профила, въпреки че не съм новак.

# 410
Здравейте, искам да попитам размерите с "p", отзад същите ли са като другите. Например 38p  отговаря ли на 38 (M),  не успявам да се ориентирам по таблицата.

# 411
Бяха писали по-назад, че "p" означава "petite", т.е. размер за по-ниски хора. Така, че - не, не отговаря.

# 412
Някой има ли това палто
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0788306001.html
Пише състав полиестер,пък не ми изглежда зле. Дали е много изкуствено на живо и плътно ли е, топли ли?

Имам го излишно , пуснала съм го в другата тема. Плътно е и изглежда добре, но на мен не ми е достатъчно топло.

# 413
Не мога да разбера как във всяка тема по 10 пъти се пита за петит, дългия и други глупави въпроси. Отворете първа страница прочетете първия пост, върнете се на старата тема четете, следете темите. То ти омръзва да обясняваш едно и също.

# 414
Здравейте, не знам дали въпросът ми е подходящ за тази тема, но не намерих друга..., та поръчах си дрехи от приложението на Stradivarius, пристигнаха и сега искам да върна единия артикул, но в сайта им, както и в приложението пише, че мога да върна или в техен магазин (което към момента няма как да се случи) или да направя заявка за връщане от профила си в приложението им. И проблема започва от там, никъде в сайта им, както и в приложението им няма такава опция! Та въпросът ми е някой връщал ли е артикул на Stradivarius и как се случи това? Иначе съм им писала на имейла и получих стандартен отговор, пак ми обясняват да направя заявка за връщане..
Благодаря!
Здравей, тук коментираме само Н&М, аз лично нямам идея как стоят нещата със Страдивариус, но може да питаш в тази тема. Там са събрани няколко сайта. https://www.bg-mamma.com/?topic=1210906

# 415
Разбира се че ще си седя имейлите и в профила, не бера парите от дърветата, при мен също са се забавяли с превеждането на парите. Просто отговорих на въпрос в темата.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 13:09 от valentina_94

# 416
Не мога да разбера как във всяка тема по 10 пъти се пита за петит, дългия и други глупави въпроси. Отворете първа страница прочетете първия пост, върнете се на старата тема четете, следете темите. То ти омръзва да обясняваш едно и също.
Много съдържателен пост, но можеше и без него. Питах и аз за същото преди няколко страници, благодаря на тези които ми отговориха. Не смятам, че така ще накарате хората да правят това, което искате. Не се заяждам, но почти във всяка тема има по някой, който с назидателен тон дава определения на хора, които по някаква причина може би не са се сетили да погледнат първия пост на темата или не са успели да изчетат амнайсехиляди стр. коментари...Просто, лесно и адекватно е да подминете дразнещи и глупави въпроси като този. Добре, че има хора, които отговарят- благодаря!

# 417
И аз отговарям, но понякога се дразня, че след няколко поста се повтарят същите въпроси. Мен ме дразни, че все искат нещо наготово, мен като ме вълнува нещо си търся информация и ако не мога да намеря чак тогава задавам въпроси. Има гугъл, инфо, контакти на сайта, помощ, тук на първи пост има доста инфо, но не - трябва да се пита и да ти отговорят!

# 418
Поне първа страница и настоящата тема следва да се прочете, преди да се попита нещо....които не е открито там.
Иначе е неуважително.
Така аз смятам. Така и процедирам.

# 419
По принцип и аз! Но ето, в този случай- пропуснах и какво? Ок, не заслужавам да ми отговаряте, но пък се намериха хора, които не ги подразних, не го приеха за неуважително и ми отговориха, за което им благодаря! Все има някой, който да дразни, от друга страна все има някой, който пък е над нещата и да се отзове. Затова са темите- обсъждане, коментари, който се дразни- подминава...
Здраве да е!
За да не е само спам някой дали е ходил в магазина на Витошка, за да сподели на място дали има намаление? Днес се изкушавах да отскоча, но реших да отложа.

Общи условия

Активация на акаунт