Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 791
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Ааа, поръчки с доставка не съм правила. Wink
В началото имах някои изхвърляния, сега не бих дала толкова пари за същите неща, но доставка не!

# 526
Да, за тези пари наистина. Но пък доста неща често са завишени.
Чудя се тази жилетка дали ще е доста дълга в размер XS.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0925395009.html

Харесвам модела и последно купих подобна и леко покриващлше дупето, а тази дали ще е твърде дълга?  Някой има ли я?

# 527
Не мисля, че по-малкия р-р би се отразил чак толкова на дължината.

# 528
Ааа, поръчки с доставка не съм правила. Wink
В началото имах някои изхвърляния, сега не бих дала толкова пари за същите неща, но доставка не!

Ами то беше преди няколко години, когато се престраших да си поръчвам от сайта. Simple Smile След време намерих темата тук и нещата се оправиха. Blush

# 529
Виждате ли си старите поръчки в мобилното приложение? От 2 месеца сигурно не мога да ги видя.
Наредила съм в любими един куп спортни дрехи, имате ли отзиви? Имам само един клин и не съм много доволна.

# 530
Азалия, ако белият пуловер е s или м размер, може ли дължина и ширина подмишници?
Благодаря!

# 531
  • Sofia
Дойде ми якето,доволна съм!
Приятно зелен цвят,не е обемно. Аз съм 179см и 80кг и размер М ми става,не ми е широко,не е и впито.

На детето една блуза забърсах,уж 98 ама маааалко по голяма й идва Blush

# 532
  • Сандански
Здравейте, може ли да ме ориентирате в размерите на тези дънки.
Аз съм размер XS-S, но тук нещо не се ориентирам.
Благодаря!
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0658030017.html

# 533
Здравейте, може ли да ме ориентирате в размерите на тези дънки.
Аз съм размер XS-S, но тук нещо не се ориентирам.
Благодаря!
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0658030017.html
Според мен всички налични размери ще са ти големи. Ти би трябвало да си 26 р-р, ориентировъчно.

# 534
  • Варна
Големи размери са останали само.

# 535
Азалия, ако белият пуловер е s или м размер, може ли дължина и ширина подмишници?
Благодаря!
S e, ама е на приятелка, ще я помоля да измери когато си е вкъщи (може би е на работа в момента) и ще ти ги напиша, но тя е висока 163 см и е 46 кг S си отговаря според нея напълно.

# 536
Вкарахте ме в грях значи. Две дънки и две фъш фъш-ки пътуват към мен. Кой ще ги плаща....не знам Joy
Аз пари нямам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 537
  • Пловдив
И аз вчера пуснах ... фъш-ки, ама едно за 4 и едно за 6лв. И да не е съвсем това и за синко една блузка тип "ла косте" за 8лв Simple Smile

# 538
И аз тез фъшки.

Ще я пренасоча до теб мойта, да ми направиш подарък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539
Виждате ли си старите поръчки в мобилното приложение? От 2 месеца сигурно не мога да ги видя.
Наредила съм в любими един куп спортни дрехи, имате ли отзиви? Имам само един клин и не съм много доволна.
Аз даже с оператор говорих за този проблем, почти ми се тросна като каза, че знаели за плроблема, да съм ползвала браузер😒

Общи условия

Активация на акаунт