Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 758
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
М реших да поръчам, ако не става ще връщам. Обаче 3 кода от върнати дрехи ми пише, че са невалидни.

# 676
Този панталон дали наистина е както пише - светлорозов, защото на мен ми изглежда бежов https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0766346004.html

# 677
  • Варна
Аз розов го виждам.

# 678
За мен си е розов.

# 679
За мен е розов с много фантазия.
Поне на телефона, нито розов, нито бежов.

М реших да поръчам, ако не става ще връщам. Обаче 3 кода от върнати дрехи ми пише, че са невалидни.

Имаше талони с грешно отпечатани кодове, с по-малко символи.
Да не са такива?

Лидл ските дрехи са уголемени. Поне за мен.

# 680
  • Бургас
Взех го за щерката. Много си го харесва - XS /висока е 165 и е 45 кг/
Като малък недостатък мога да отбележа трудното закопчаване и откопчаване на малките копченца - едно отпред и тези на яката... но след известно време ластичето (илика) се поотпуска малко и става по-лесно.

# 681
Като малък недостатък мога да отбележа трудното закопчаване и откопчаване на малките копченца - едно отпред и тези на яката... но след известно време ластичето (илика) се поотпуска малко и става по-лесно.
Ръкавите как са, дълги ли са?

# 682
Някой има ли този колан и може ли да го снима?

# 683
Здравейте, момичета! Някой дали е поръчвал това яке?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0872122001.html
Колебая се между С и М, предпочитам да стои вталено, аз съм 176 и 60 кг?

# 684
С тези размери ти препоръчвам S.
Дъщеря ми има подобно от м.г. много добре стои, вталено е.
И тя е колкото теб на ръст/тегло.

# 685
Вчера пуснах поръчка, но от днес не мога да я видя в профила. Та не знам изпратена ли е, да я чакам ли... Има надпис: "Съжаляваме, но в момента не можем да заредим Вашите покупки. Опитайте отново след малко." И така цял ден, някой с такъв проблем?

# 686
Някой с мнение за това яке:

Дали е вталено? Не мога да видя мнения и други данни от бг приложението 🥴 а като го търся в търсачката, щракна ли ме препраща пак към бг приложение
Аз имам рокерско, мисля, че е точно това, влязох сега да видя...много са моделите, та не успях да се ориентирам на 100%, но...при моето размера си отговаря, леко вталено ми е, стои супер, удобно ми е.

# 687
Вчера пуснах поръчка, но от днес не мога да я видя в профила. Та не знам изпратена ли е, да я чакам ли... Има надпис: "Съжаляваме, но в момента не можем да заредим Вашите покупки. Опитайте отново след малко." И така цял ден, някой с такъв проблем?

Имаха някакъв проблем.
И на мен така ми стоеше няколко дни със статус обработва се, но вече е изпратена.
От вчера не ми се вярва да е изпратена, виж утре как ще е.

# 688
  • Бургас
Ръкавите как са, дълги ли са?
ръкав - 60/47; стоят нормално - покриват малко от началото на дланта
На другата ми дъщеря 156 / 45 ръкавите идват дълги - покриват цялата ръка /длан/

# 689
Момичета току що от сайта на Теранова поръчах 4тениски,2 чифта дънки и 1 спортен клин. С доставката цялата сметка мк е 50 лв. Остава и да ми харесат. Много тънки цени са пуснали.

Общи условия

Активация на акаунт