Пазаруване от HМ, тема 47

• 39 558
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Първо ще пуснат някакво допълнително намаление 10-15 % на всичко и тогаава ще вдигнат
такива наблюдения имам

# 706
Аз един от спортните дрехи съм сложила в любими и чакам да намалят. Дали ще пуснат скоро някакво намаление на всичко или само намалените неща?

# 707
  • София
Да се оплача аз днес от HM. Пратили са ми грешен размер яке - на опаковката е правилния, вътре е друг. Така го чаках това яке, но не било моето 🙁
Ето това: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0872568001.html
Поръчах XS, дойде М.

# 708
Има ХС, поръчвай и връщай това.

Гошето ми е пратил смс за парфюмите, но днес няма да мога да ида. Simple Smile

# 709
  • Пловдив
Получих 2 чифта дънки - сиви и сини с ниска талия слим. Чудесни са!
Дънковата риза е по-плътна, отколкото очаквах, но е мека и приятна. Идва малко къса и широка, но ще се носи.
На ММ пристигна и едно олекотено яке. За цената си е супер, остава и да му стане.
Сдобих се и с матираща основа за грим. За първи път ще ползвам подобен продукт, но ми беше мерак.

# 710
Получих 2 чифта дънки - сиви и сини с ниска талия слим. Чудесни са!
Дънковата риза е по-плътна, отколкото очаквах, но е мека и приятна. Идва малко къса и широка, но ще се носи.
На ММ пристигна и едно олекотено яке. За цената си е супер, остава и да му стане.
Сдобих се и с матираща основа за грим. За първи път ще ползвам подобен продукт, но ми беше мерак.
Може ли линк на дънките 😁 Благодаря

# 711
# 712
Талията на сините ниска ли е много, уголемени, умалени?

# 713
Аз съм супер доволна от моята поръчка - дънките ми заспаха, пуловерчето за 9лв е страхотно, а на децата суичер и жилетка, за по около 10лв всяко, са също много добри попадения.

# 714
  • Пловдив
Като отворя линка на дънките не ми се сменят снимките с различни цветове...при вас така ли е?

# 715
  • Варна
Да, от известно време насам има такъв бъг. Много дразнещо.

# 716
А размерите по дънковата номерция ли са ?И талията много ли е ниска?

# 717
  • София
Има ХС, поръчвай и връщай това.

Гошето ми е пратил смс за парфюмите, но днес няма да мога да ида. Simple Smile
Да, но намаление и кодове няма вече 😕

# 718
  • Пловдив
Как да търся дънки с висока талия?

# 719
  • Варна
Що бе, намалението си стои. За кодовете защо не им се обадиш и не обясниш ситуацията? От тая тема съм с впечатление, че поне понякога предлагат съответната компенсация. Нищо не губиш ако пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт