Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 14

• 92 945
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
DM-ският сапун против петна дали ще махне смола 😳
За смола трябва разтворител, с бензин от аптека знам че се чисти но никаква идея дали се продава още и дали става с обикновен от бензиностанция.

# 571
Медицински бензин се продава,13 лв е литъра.

# 572
Саня, около 8-9 лева е. Но не помня с точност.

# 573
Саня, около 8-9 лева е. Но не помня с точност.
Благодаря.
В последно време косата ми стои едно перушинеста - не знам от какво

# 574

С обикновен спирт.

# 575
Пробвайте във фризер да замразите и после може би лесно ще се махне
 или през салфетка или кърпа  с ютия -

# 576
  • София
Зависи колко е голямо, но по- скоро не.
За сега не съм намерила смола с какво да изчистя.

# 577
  • 1st floor
Аз преди два месеца се облегнах на едно борче и се овъртях цялата - панталон, тениска (чисто нова) и ръцете. Много ме хвана яд, чак у нас си измих ръцете, не стана само с вода или кърпички с алкохол. Мислех, че дрехите са за кофата. Но накиснах с веро, поизтърках на ръка, после пак намазах  с веро и сложих в пералнята на 40 градуса. Няма и помен от смолата, а бях отписала дрехите. С Ариел пера, а верото ми е обикновен Медикс.

Последна редакция: пн, 12 юли 2021, 07:35 от НеПоКоРнА

# 578
Добреее, ще опитам всичко подред , че панталонът е служебен, ще го носи много дълго време , а няма от къде да се закупи нов. 😳

# 579
Добреее, ще опитам всичко подред , че панталонът е служебен, ще го носи много дълго време , а няма от къде да се закупи нов. 😳
А защо химическо чистене не е опция .
Първо го сложете във фризера и ще падне смолата определено

# 580
  • Ланкър, планините Овнерог
И тук да питам - отворена козметика може ли да се връща в ДМ? В сайта пише " Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка." Което ми говори, че нямат претенции, но знам ли. Никога не съм връщала, но имам един неотворен крем, който със сигурност ще върна, но дали да се пробвам и за един отворен и ползван седмица, но въобще не ми харесва?

# 581
От служителка в ДМ останах много недоволна зимата .
Бяха разместили място на определен продукт . Аз реших е изчерпан.
Та тя ме убеди , че вече няма да бъде зареждан . Че нямало телефон за връзка с други филиали и т.н. и т..
Та после го открих и всичко там изречено от нея се оказа откровена лъжа . От до.

# 582
Гита, би трябвало да го приемат, не пречи да опиташ. Аз съм хвърляла, защото не пазя касови бележки.
Вчера исках да купя дентални стикчета, но нямаше етикет с цена. Преди години подаряваха продукт, ако няма или несъответства цената

# 583
Имат и телефон за връзка,и система с наличности,където си проверяват .Аз съм писала,дори са ми събирали от три магазина адаптирано мляко.Казах колко кутии ми трябват,около десетина бяха и вместо да ходя тук за три,там за четири ,те ми ги събраха за един ден.

# 584
Имат и телефон за връзка,и система с наличности,където си проверяват .Аз съм писала,дори са ми събирали от три магазина адаптирано мляко.Казах колко кутии ми трябват,около десетина бяха и вместо да ходя тук за три,там за четири ,те ми ги събраха за един ден.
Помолих да ми даде телефон за връзка и сама да проверя . Тя каза , че няма такива телефони . Бях озадачена определено.
Купувам едни превръзки за инкотенция на моя роднина и  определено ми беше важно.
За малко после да накупя безумно много от друг размер . Но като огледах намерих това което уж нямало вече да се зарежда . Било спряно от производство.
 Аз съм дълекогледа и често не виждам неща отблизо.
Излъга си ме като стой та гледай . Но не запомних коя беше .

Общи условия

Активация на акаунт