Фурна и плот за вграждане - избор на марка и модел. Тема 4

• 48 111
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Има ли някой с Miele H 2265-1 B ACTIVE? Гледах по старите теми, но се обсъждаха само общи мнения за марката, не открих потребител, който да я ползва реално.
Не обмисляхме смяна на нашата, защото си ни служи вярно засега, но е вече на повече от 15 г. и като видях цената направо се изкуших Flushed
https://shop.miele.bg/furni-i-podgryavasshi-chekmedzheta/11103790.html

# 541
  • Велики Преслав
НСЧ, страхотна е. Пече страхотно. Малко по-базова откъм управление, но цената е идеална.

# 542
  • Варна
Има ли някой с Miele H 2265-1 B ACTIVE? Гледах по старите теми, но се обсъждаха само общи мнения за марката, не открих потребител, който да я ползва реално.
Не обмисляхме смяна на нашата, защото си ни служи вярно засега, но е вече на повече от 15 г. и като видях цената направо се изкуших Flushed
https://shop.miele.bg/furni-i-podgryavasshi-chekmedzheta/11103790.html
И в останалите магазини е на тази цена, значи изчерпват наличностите и ще спират модела. Това при Миеле е редовно.

# 543
  • София
Аз преди 3 месеца питах в темата точно за тази фурна. Тогава беше в промоция, в комплект с плот за около 1600лв общо. Не получих тогава отзиви, но все пак я купихме с друг плот, троен, незониран. Но си стоят опаковани, кухнята не ни е сглобена все още.Sad Ако някой все пак я вземе, най-вероятно ще я ползва преди аз моята, та ще чакам и аз отзиви от реално ползване.

# 544
Много благодаря за изчерпателното обяснение за каталитичните панели! От вас разбрах, че са като шкурка, а масово в Технополис поне в нашия град на етикетите пише каталитични, а са си съвършено гладки??? Много странно. Какво е предимството на накланящия се грил? Кога го ползвате?

# 545
Поръчахме, ще пиша впечатления като пристигне Simple Smile
Базовото управление ще ми е идеално, защото съм много скарана с техниката. У нас само мъжът ми използва всички функции на фурната (и на другите уреди). На мен и дъщерята акълът ни стига до запомнянето на 1 универсална програма и всичко караме на нея Flushed

# 546
Поръчахме, ще пиша впечатления като пристигне Simple Smile
Базовото управление ще ми е идеално, защото съм много скарана с техниката. У нас само мъжът ми използва всички функции на фурната (и на другите уреди). На мен и дъщерята акълът ни стига до запомнянето на 1 универсална програма и всичко караме на нея Flushed
Успех! Отлична фурна, безшевна връзка и всички необходими програми и функции.

# 547
Аз с въпрос за промоционалната фурна на Миле. Има ли функция за горно и долно нагряване+ вентилатор (едновременно)?
Дописвам се - не виждам в описанието и дали е с телескопични водачи

# 548
Много благодаря за изчерпателното обяснение за каталитичните панели! От вас разбрах, че са като шкурка, а масово в Технополис поне в нашия град на етикетите пише каталитични, а са си съвършено гладки??? Много странно. Какво е предимството на накланящия се грил? Кога го ползвате?

R@N, бях ти отговорила на този въпрос. Питай в магазина за конкретната фурна, ние няма как да знаем какво си гледала. Или виж конкретния модел /номер/ на фурната и сравни с описанието в сайта на производителя.
Примерно Бош имат десетки модели фурни със съвсем малки разлики помежду си - едната е с каталитично покритие само на гърба, другата с покритие на всички стени без дъното, трета - с каталитично покритие на гърба и едно ниво водачи, четвърта - с каталитично на гърба и две нива водачи и т.н. Едва ли всички тези модели са изложени във вашия магазин. Обикновено излагат един - два. Но за всички тези модели пише, че са с EcoClean покритие. Човек трябва да си отваря очите,  да чете описанията в сайта на производителя и най-вече указанието за конкретния модел.

Например за въпросното Miele пише, че е с каталитично покритие само на задната стена, а останалите стени са емайл, който уж лесно се почиства, но това става само с препарат на Miele и като се чисти с него, задната стена трябва да се демонтира.
Идеята на накланящия се грил, доколкото е в раздела за почистването, сигурно е за да се почиства по-лесно тавана на фурната - именно защото не е с каталитично покритие и грилът ще пречи на търкането.
Тук чета https://www.miele.bg/pmedia/ZGA/TX3587/11234440-000-02_11234440-02.pdf

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 15:27 от GG_BG

# 549
Каталитично или Пиролиза?
Какво е по-подходящо в случаите на интензивно ползване? Аз готвя Много
Като дойде ред за миене…. Признала съм една демонстрация с парочисрачка само на 9 бара…

# 550
  • Велики Преслав
Пиролизата, за активно готвене. Моята хич не я жалят.

# 551
Здравейте, някой има ли вградена фурна на НЕФФ B55CR22N0 с пиролиза? Ще съм благодарна за отзиви. Въпросът ми стана спешен от вчера и проучвам, трябва спешно да сменя сегашната фурна, която е Горение и повече такава не бих си купила.

# 552
Моята е НЕФФ, но друг модел, по-стара. Страхотни фурни правят.

# 553
Моята е НЕФФ, но друг модел, по-стара. Страхотни фурни правят.

С пиролиза ли е?

# 554
Да, ползвам я много рядко. Да речем веднъж годишно, тъй като готвя в  затворени съдове и фурната рядко се цапа. Сега, ако трябва да избирам, сигурно пиролизата ще я прескоча Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт