Отговори
# 450
# 451
  • Кърджали
Балджа е прибала листа в който пише че фирмата която избира Еда. Обажда се на астроложката, да и се похвали какви е свършила....  Фифи чу че Балджа се обажда, но не чу какво говорят

Уфффф Еда от инат ще провали работата
Серкан иска да погледне доклада,  Еда се сърди.... И той сега няма да погледне... А можеше да види ч е нещо липсва...

# 452
  • In the light side of the Moon!
пфффф, голяма грешка!!!!
това "нямаш ли. ми доверие" не трябваше да става точно тук!

# 453
  • Кърджали
И много лошо стана 
Еда По-рано беше прегледала документа май... не видя че липсва лист. Серкан искаше да го види, Еда се разсърди че той не и вярва....
Балджа разбра че Серкан не  епрегледал папката, само Еда...
Пфу, ще става проблем...

# 454
  • София
Толкова много сцени с Балджа и Серкан има в този епизод, че просто не знам какво да си мисля1 Нашите главни герои ги няма никакви!

# 455
  • София
дано Фифи оправи нещата, че инатът ни е велик...

# 456
  • In the light side of the Moon!
И много лошо стана 
Еда По-рано беше прегледала документа май... не видя че липсва лист. Серкан искаше да го види, Еда се разсърди че той не и вярва....

още едно предизвикателство към Серкан. Има ли наистина доверие на Еда....
пфффф, повтаря се с еп 7

# 457
Тъкмо щях да се ядосвам на Фиди и Мело, че не й се обаждат, за да й кажат, но уж го сториха, а Еда какво прави?!?! Мирна и кротка. Надявам се, че е поръчала наново документите, за да вкара Балджа в собствения й капан.
Досадница, алергия няма ли да му се появи на Серкан?

# 458
  • Кърджали
Ще го убия това момче..
Налбантова, Еда смята че след като ги е прегледала веднъж всичко е наред...Тя се разсърди че Серкан и няма доверие и иска и той да ги погледне...Не вярвал бил че тя е способна един доклад да прегледа....

# 459
  • Плевен / София
Тъкмо щях да се ядосвам на Фиди и Мело, че не й се обаждат, за да й кажат, но уж го сториха, а Еда какво прави?!?! Мирна и кротка. Надявам се, че е поръчала наново документите, за да вкара Балджа в собствения й капан.
Досадница, алергия няма ли да му се появи на Серкан?
Синем имаше алергия в РП от бившата на Джан  Девит... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 460
Тази вечер ми идва всички да ги....

...най-вече енището.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 21:46 от midnight__sun

# 461
  • Кърджали
Еда пак си тръгвала..... След като дойде тайният съдружник

Къщата била на бабата, Еда сега ще ходи там, Ефе я помолил да приготви къщата за новия съдружник

# 462
Нашичкият започна да си търси боя ....
П.С.  Малко изтървах, Еда с кого говореше по телефона?

# 463
  • София
Серкан бей дали си "начеса" достатъчно егото този епизод?! Ако не беше турски сериал, за мен най-логичното развитие на събитията при тази ситуация е Еда да го зареже окончателно Серкан! Както вече съм писала преди месеци, променен или не той заслужава точно жени като Селин или Балджа!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 21:46 от nrgmama

# 464
  • Кърджали
Бабата звънна, Еда и се накара да не ги търси повече..VАко знае че ще носи цветя в къщата на баба си
Аз не знам вече кой по напред искам да набия... Все си има нещо с което си проси боя. Серкан най-вече с ината си да се прави на сляп

Добре че пуснаха реклами... Малко да дишам, да се успокоя....

Общи условия

Активация на акаунт