Полудяхте ли ?????

• 7 186
  • 208
  •   1
Отговори
# 75
Снощи гледах - само, за да видя подборът какъв е! и кое точно да ме кефи, за да го гледам? събрали са: отрепки, нещастни хора, хора с комплекси, самотни, социопати - кое е интересното, че не разбрах?
НИто един що годе интелигентен човек, който да е постигнал нещо. нямам нищо против фризьорите - но 3-ма са се писали с такава професия. Това не е БигБрадър, това е Бай Коафьор.
Това си е лично мое мнение.

# 76
  • Sofia
Снощи гледах - само, за да видя подборът какъв е! и кое точно да ме кефи, за да го гледам? събрали са: отрепки, нещастни хора, хора с комплекси, самотни, социопати - кое е интересното, че не разбрах?
НИто един що годе интелигентен човек, който да е постигнал нещо. нямам нищо против фризьорите - но 3-ма са се писали с такава професия. Това не е БигБрадър, това е Бай Коафьор.

Айдееее, отече и тая тема Joy
Предупредих в началото - никакви коментари за ББ  ! Twisted Evil

# 77
  • в гората
Оооо, и аз съм обявила бойкот на ББ.  Обаче темата за ББ - 50 страници Shocked, направо покъртително Joy.

Кво за шалчетата, че не съм разбрала и аз? Rolling Eyes

Тук можем да пишем - какви ги върших докато България зяпаше ББ. Аз довечера например съм на фотографски курс.  Flutter Blush

Я, кажи за фотографския курс ???

Ами какво да ти кажа, аз все пак съм начинаеща, но много съм се запалила. Дядо ми беше фотограф и открих едни апарати- огледално рефлексни - гедерейски:), един статив, който пасна идеално на моята сапунерка Mr. Green и други красоти. И се кефя много. На курса ходя 3 месеца, вече е към края си. Доволна съм много! В събота на срещата мога да се явя и да ти бъда асистент, филмите да сменям, осветлението да държа Laughing Crazy

# 78

Нали за фризьори може? Wink Аре, повече няма. Изчезвам... Hug

# 79
  • Sofia

Ами какво да ти кажа, аз все пак съм начинаеща, но много съм се запалила. Дядо ми беше фотограф и открих едни апарати- огледално рефлексни - гедерейски:), един статив, който пасна идеално на моята сапунерка Mr. Green и други красоти. И се кефя много. На курса ходя 3 месеца, вече е към края си. Доволна съм много! В събота на срещата мога да се явя и да ти бъда асистент, филмите да сменям, осветлението да държа Laughing Crazy

Ехааа, порасна ми работата щом и астистент ще си имам Flutter
Къде го караш, при кого, доволна ли си ?

# 80

Смени заглавието на "Кой не гледа ББ и защо?" Simple Smile Може и "За и против" Simple Smile

# 81
  • в гората

Ехааа, порасна ми работата щом и астистент ще си имам Flutter
Къде го караш, при кого, доволна ли си ?

При Георги Неделчев. Намерих го от Фото форума. В комплекса Бокар му е студиото. Мисля, че вчера почна нов курс, но е за начинаещи. Да, доволна съм Simple Smile

# 82
  • Варна
Телевизия гледам по 10-ина минути в седмица. ББ го мернах веднъж преди време, нямам по 144 часа на ден и него да вмъкна  Laughing Кажете, кое предаване по ТВ изобщо става според вас? По едно време гледах "В десетката" и "Глобусът", вече за друго не се сещам?

# 83
и аз, и аз... нито гледам, нито смятам да гледам... и изобщо не очаквах, че може да породи такъв интерес...
та за какво си говорихме?
Ах, да. Темате е...

# 84
  • София
Аз, пък, се замислям за GSM за 4000 и кусур Евро, чудя се какво ли е туй чудо на мобилните комуникации- може да е с някакви специални екстри, за връзка с инопланетяни например, щото даже и от платина да е, пак цената му е свръх очакванията Rolling Eyes

Много съм смутена, ще знаете Thinking

# 85
  • Sofia
БРАВО, DODO_DODO!  bouquet

# 86
Не, но пък правя чудесен Earl Gray с мед.
 +1 Healing Potion

# 87
  • София

Ето това е ББ  Sick

# 88
  • Sofia
Аз, пък, се замислям за GSM за 4000 и кусур Евро, чудя се какво ли е туй чудо на мобилните комуникации- може да е с някакви специални екстри, за връзка с инопланетяни например, щото даже и от платина да е, пак цената му е свръх очакванията Rolling Eyes

Много съм смутена, ще знаете Thinking

Охооо ! Grinning
Много ми е драго да Ви видя тук Hug

# 89
  • Sofia

Почти като Бойко Борисов, а ?!? Laughing Joy Laughing
Ха, изяжте ме сега ! smile3534 smile3533

Общи условия

Активация на акаунт