"Бременна ли си съм?" - тема бързи въпроси и отговори 52

• 45 312
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
На поне десет дневно закъснение, за да може да се види и чуе нещо.

# 496
Моя ме викна на 5ти ден от закъснението, но просто за да видим сакче. Иначе поне 10 дни най добре. Реално няма какво да се бърза, колкото и да сте нетърпелива. Няма кой знае какво да се види и да ви каже доктора по-рано.

# 497
Най-добре на 2 седмици закъснение, за да се чуе със сигурност. Така ми беше казал моя АГ.

# 498

Пусто нетърпение, направих си втори тест в деня, в който трябваше да ми дойде и вече съм спокойна, че няма да ми дойде...😃🤰Лека бременност на всички бъдещи мами...и да си почивате...разликата между двата теста е 3 дни

# 499
Здравейте, не знам дали въпросът ми е точно за тази тема, но други теми, които разгледах са много стари и реших да не пиша там. Въпросът ми е свързан с това, че прокървих съвсем леко ( видя се само на тоалетна хартия) , но беше доста голямо петно, розово като при цикъл и това се случи 4,5 дена след овулация, която засякох с тест. Времето от 4,5 дена ми се струва много малко за имплантация..Вие какво мислите? Много се стресирах, защото за първи път ми се случва и ме е страх да не е нещо сериозно, въпреки, че кървене по тоалетната хартия, което продължи само около 2 часа и после изчезна не е “голяма работа “ най-вероятно..Не знам дали да търся лекарска помощ заради такова нещо 🙄 или да се надявам за бременност 🙏

# 500
Дани, на мен ми се е случвало да прокървя по подобен начин, но на датата около очаквания цикъл. Доколкото съм проучила толкова скоро след овулация не би могло да е от имплантиране на оплодена яйцеклетка в стената на матката, но все пак винаги остава искрица надежда и ти пожелавам да се окаже това, на което се надяваш.🤗

# 501
Здравейте, Мами!
Така като съм нова имам няколко въпроса!
Благодаря ви предварително!
Така като правим опити за бебенце!
Трябваше да ми дойде този месец на 8 но все още не ми е дошло и ми е закъсняло с 3 дена!
Цикъла ми е бил винаги редовен никога не ми е закъснявал дори с 1 ден!
Направих си няколко теста първия беше преди да ми дойде нямаше нищо, следващия беше 1или 2 дена преди да ми дойде пак нямаше нищо, 3 ти я беше когато ми закъсня с 2 дена!
Но тестът беше лентичка и помислих че  нещо става от тестовете че може да не показват правилно!
Днес си купих SURE CHEK и го направих сутрента с първата урина към 9 някъде и нещо!
Показа ми отново отрицателен след 3 мин но след 1 час някъде или малко повече като щях да го хвърлям ми се показа една много ама много бледа чертичка която едвам се вижда!
Възможно ли е да ми показва след 4 теста направени все отрицателни!
Взех да се притеснявам да не да има нещо апък да не знам!
Възможно ли е да стане нещо докато не знаеш дали си бременна?
Имам някакви симптоми - подути гърди малко ме болят не постоянно и също така не всеки ден, болки в кръста, болки в корема все едно съм правила коремни преси така се чувствам и все едно реброто ме боли отпред, също така много ме болеше главата предния ден възможно ли е да е от това!
Ако някой се е сблъсквал с такова нещо?
Може ли да ме посъветва с нещо?
Възможно ли е нещо да стане?
Защото четох много работи в интернет като извънматочна бременност при което не знам какво да правя!

# 502
  • Пловдив
Тестовете се отчитат само в посоченото време. Не си бременна.

# 503
Ако закъснението ти е изчислено правилно не си бременна.
Да те боли реброто е сред най-странните симптоми, които съм срещала в темата 😀

# 504
И на мен ми беше странно за това реших  да го напиша!
А за цикъла никога не ми е закъснавало не знам защо този път ми закъсня!

# 505
Здравейте, Мами!
Така като съм нова имам няколко въпроса!
Така като правим опити за бебенце!
Трябваше да ми дойде този месец на 8 но все още не ми е дошло и ми е закъсняло с 3 дена!
Цикъла ми е бил винаги редовен никога не ми е закъснявал дори с 1 ден!
Направих си няколко теста първия беше преди да ми дойде нямаше нищо, следващия беше 1или 2 дена преди да ми дойде пак нямаше нищо, 3 ти я беше когато ми закъсня с 2 дена!
Но тестът беше лентичка и помислих че  нещо става от тестовете че може да не показват правилно!
Днес си купих SURE CHEK и го направих сутрента с първата урина към 9 някъде и нещо!
Показа ми отново отрицателен след 3 мин но след 1 час някъде или малко повече като щях да го хвърлям ми се показа една много ама много бледа чертичка която едвам се вижда!
Възможно ли е да ми показва след 4 теста направени все отрицателни!
Взех да се притеснявам да не да има нещо апък да не знам!
Възможно ли е да стане нещо докато не знаеш дали си бременна?
Имам някакви симптоми - подути гърди малко ме болят не постоянно и също така не всеки ден, болки в кръста, болки в корема все едно съм правила коремни преси така се чувствам и все едно реброто ме боли отпред, също така много ме болеше главата предния ден възможно ли е да е от това!
Ако някой се е сблъсквал с такова нещо?
Може ли да ме посъветва с нещо?
Възможно ли е нещо да стане?
Защото четох много работи в интернет като извънматочна бременност при което не знам какво да правя!
По време на бебеправене,тъй като се чете много,се заглеждаме в тялото си прекалено много,на всяка жена се случва да закъснее менструация,почти на всички жени се случва да имат месец без овулация и затова да закъснява,не всяко закъснение означава бременност,тетсовете се отчитат в посоченото време,изчакай още няколко дни най много 10 и ако не дойде,пробвай пак с тест и отиди на преглед.Успех

# 506
Galinaivanovaaaa76, направете си кръвен тест, за да сте сигурна.
Съгласна съм, че по време на бебеправене се заглеждаме много в телата си и търсим надеждата, че нещат се получават Simple Smile Понякога виждаме реални промени, но друг път си внушаваме.
Между другото, като се замислиш, е по-изгодно да си пуснеш 1 кръвен тест за ЧХГ, а не да купуваш още тестове. Стискам палци.

# 507
Тест след 4-5 дни или кръвен по-рано.

# 508
  • София
Защо постоянно се съветват жени без проблеми, да се бутат точно в този момент по лаборатории, да правят кръвни тестове. Да не говорим, че 1 кръвен тест сам по себе си е все едно направен навреме уринарен.

# 509

Здравейте, имах засякана с тест овулация на 2.02 , а на 9.02 имах зацапване , което ми се случва за първи път, а сега 2 дни по-късно направих тест ( просто така без никакви очваквания просто бях стресирана заради кървенето) и се появи тази черта. Бледа е , но се вижда добре ... Въпроса ми е възможно ли е тест да покаже черта със сутрешна урина е правен ,но 7 дена преди цикъл? Възможно ли е да е изпарителна или да е грешен теста?

Общи условия

Активация на акаунт