🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 2)

• 71 357
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 480
Аз също забелязах огромното лицемерие и подмазване, което цареше вчера на масата. Хапеха се един друг и го правеха да изглежда като майтап. Даже мъжа ми, който не гледа случайно се обърна към Тв когато Милица хвалеше ястията и я даваха как яде и каза - Поведението й говори, че ястията хич не й харесват.
И аз го видях. Имаше много отбранителен език на тялото. Мила изглеждаше повече искрена в похвалите. Гъмов не му дреме, а вчера Неве все едно я нямаше.

# 481
Маргарита Хранова също направи баница със зеле.Манчев се скъса да я хвали.

# 482
Аз не забелязах напрежение и лицемерие на вечерята на Ирина.
Сготви интересни неща, които изглеждаха вкусни. Беше ми интересно това, което разказа за баба си. Наистина малко странна интонация има, когато говори. Не знаех, че е на 45+. Ако правилно съм разбрала, евала - страхотно изглежда и размирам Иван защо толкова си я обича.
Единственото, което не намирам съвсем ОК е, че не са съвсем равнопоставени участниците. Много ясно, че като имаш собствен ресторант, в който ти самият готвиш, ще си поне обиколка пред останалите, а пред някои и с повече. На мястото на Манчев бих поощрила някой, на когото това не му е професия. На Милица вечерята чисто кулинарно имаше доста забележки ( колкото и да си държа на думата, че и само сух хляб да ми поръси с чубрица, пак ще й дам 10-ка). Но ето например Мила с патицата много се постара, а той я оряза заради салатата.
Не мога да приема тази вечна критика на Манчев за кимиона, че само на кебапчета вървял. Някои хора даже и в лютеницата го слагат. И изобщо не смятам, че тази подправка е създадена само за едните му кебапчета. В другите страни, в които не се ядат, на какво го слагат кимиона тогазИ?

# 483
Не е на 45+ Ирина. трябва да е на 43 или 44 в момента. Неве е на 47, но тя е съвсем друг типаж. не мисля, че изглежда зле честно казано.

# 484
Неве на мен ми е много симпатична. Може би защото си намирам някакви общи черти с нея. Все пак тя е комедиант и е добре, че лицето й има характер. Ако се направи на киборг, ще изгуби повече, отколкото ще спечели от това. Някои хора са ми симпатични именно затова, защото не са перфектни.

# 485
  • ВАРНА
Не е на 45+ Ирина. трябва да е на 43 или 44 в момента.

Иван е на 42 - тя на 45.

Айде стига излишно подмазване само защото някоя си  фем-групичка решила да сипе жупел по Ирина!

Всеки страничен наблюдател виждащ за първи път Ирина и Неве ще даде 33 на Ирина и 58-59 г. на Неве!

# 486
  • София
Не мога да приема тази вечна критика на Манчев за кимиона, че само на кебапчета вървял. Някои хора даже и в лютеницата го слагат. И изобщо не смятам, че тази подправка е създадена само за едните му кебапчета. В другите страни, в които не се ядат, на какво го слагат кимиона тогазИ?
Аз гледам много различни рецепти  от различни страни, много го употребяват кимиона, и кориандъра на прах, и джинджифил, и чесън. Но и моите го приемат само в кебапчета..Мащерка опитах да сложа вместо чубрица, по съвет на Манчев, ами нищо, че пият чай от мащерка, не я одобриха в яденето.

# 487
Е, чак 33 на Ирина....38-40години + 4 деца  Начина на изказ говорят за годините и! Младите не говорят така!

# 488
Изобщо не е казала Ирина, че Манчев й е дал идеята. Кахъреше се, че е длъжна да измисли къде да сложи зелето. Ама то като се гледа като дявола всичко, казано от някой, който не ви е симпатичен, така става.
Кисело зеле с риба според мен е дошла идеята по-скоро от Мастър шеф. Имам спомен, че там някой беше се наложило да направи такава комбинация в някоя от задачите и се беше получило. Възможно е това да я е вдъхновило, не виждам как ще му хрумне на човек иначе. Имаше и праз вътре, също си е дал своя дан във вкуса.
Хареса ми вечерята, хареса ми и заведението,не разбирам как Ирина е толкова мразена в мамата, честно казано. Повече от всеки друг, а не помня да е убивала човек наскоро.
От представянето до тук, за мен, Милица първия ден сготви най-зле. Изобщо не ми харесаха начина, по който сготви нещата, надали е било кой знае колко вкусно, но пък самата тя е интересна, жизнерадостна и приятна и с това компенсира. Иначе компанията е приятна и весела. Ще видим Неве как ще се справи днес.

Добре е преди да си толкова категорична да изгледаш видеото. Манчев два пъти се "изненада" от баничките, а Ирина два пъти му благодари за идеята. Това, че харесваш Ирина си е твоя работа, но не отричай категорично и с остър тон преди да си сигурна.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 15:21 от *Melanie*

# 489
Въпросът с баничките аз го разбрах така: Ирина твърдеше, че не й е хрумвало преди, но сега заради задачата на Манчев си е поразмърдала мозъка на тая тема и затова един вид на него трябва да благодари за идеята. А не, че той директно й е казал: Направи банички с праз...Така де, със зеле Laughing

# 490
трябва на 44 ще стане лятото, иван скоро стана на 41 /набор ми е, но е в края на годината/.
ирина ми изглежда на 40, а Неве на 45-47 /просто тя е друг типаж/

# 491
  • ВАРНА
Е, чак 33 на Ирина....38-40години + 4 деца

И така съм съгласен.

Неве не съм съгласем че е нормално да изглежда така...не е бачкатор в склад все пак....

ей я наборката и в театъра Нети - изглежда вълшебно и като перфектна фигура и в лице като девойка.

# 492
Снощи изпуснах началото и сега го гледам..така ли ми се чу на гостите да казва,че  фагрито била го купила от Гърция?
А сега я гледам,че от рибен в София ги взе  рибите...

Така беше, защото се учудих, но си помислих, че е някаква неразбираема за мен шега.

# 493
  • София
Е, Невена и на 70 г само дето не я изкара... Чак пък толкова. 😀
Не е на 45+ Ирина. трябва да е на 43 или 44 в момента.

Иван е на 42 - тя на 45.

Айде стига излишно подмазване само защото някоя си  фем-групичка решила да сипе жупел по Ирина!

Всеки страничен наблюдател виждащ за първи път Ирина и Неве ще даде 33 на Ирина и 58-59 г. на Неве!

# 494
Нормално, ненормално, не знаем кой през какво е минал.
Нети си е красавица, то тяло, то лице, НО има Дони до себе си. А той не е случаен.Тя по хубост компенсира и заради него, а той пък като талант, защото тя освен с хубост и каризма, с друго не ми блести - сори.
Неве скоро имаше роля в един тъп сериал, която беше драматична и там имаше много изпосталял вид. Не знам пък дали нещо твърде не е влязла в образ. Както и да е, не е нужно да знаем всичко.
Като финансови възможности да се поддържа смятам, че едва ли може да се мери както с Ирина, така и с вече споменатата Нети.
Така че, аз я сравнявам с обикновените жени около моята възраст. Има както такива, които изглеждат много по-добре от нея, така и мноого по-зле изглеждащи.
А Гъмов как е за годините си? Wink

Общи условия

Активация на акаунт