Според мен няма да е кой знае колко забавна седмица. Това, че участниците са от различни среди и не се познават ще донесе допълнително притеснение. Няма да им вървят леко разговорите. Дано поне Димо да успее да разчупи обстановката.
А по темата за храните от детството - в моята детска градина готвеха много добре. Няма нещо, което да не ми е харесвало (вкл. прословутото малеби ми беше любимо). За разлика от мен, мъжът ми заради кофти спомени от този период не яде нищо с прясно мляко - мляко с грис, мляко с ориз, крем-карамел и т.н.. И пилешка супа не ядеше, понеже в градината не им давали да станат от масата докато не я изядат, а била пълна с кожи. Та по негови разкази веднага след обяда имало по няколко повръщащи деца в тоалетните. Години ми трябваха да го убедя да опита моята пилешка супа, която е само от филе. Сега вече я яде, но с десертите не можах да се преборя.
, ами зависи от вкуса - още се потрисам от спомена за онази супа, че и други произведения. Как не ги е било срам, съм се питала вече като голяма, да предлагат на деца подобни буламачи...