Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми. Преди, сега и в бъдеще /Тема 57/

• 29 914
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
То след малко май ще приключваме Simple Smile

.. какво и подари, че изтървах ..?

# 736
  • In the light side of the Moon!
бабаенне за 1еп смени цвета на косата си 3 пъти....
беше руса, сега сива на моменти

# 737
  • Кърджали
Аааааа, кеупил и е гривна. Като онази от майката на Еда, която тя е загубила
Ще бъдеш ли моята любима? Знам че не е точно сега времето, но трябва да ти разкажа нещо ....

Има оплакване срещу вас, трябва да дойдете в полицията

Край...  Сега един час реклами. 

Май Балджа и бабата са работили в екип... Но ще разберем другата седмица..
Но Серкан нямаше възможност да разкаже на ЕДа че е бил у Балджа и защо...

# 738
  • Плевен / София
Бабата и Балджа са си лика прилика...Къде отидоха приказките на Ефе, че бабата иска да се сближи с Еда....аааааааааааа това вече на нищо не прилича...Сега остава да го обвинят в нападение над Балджа............

# 739
  • In the light side of the Moon!
тоя еп доста кратък....

# 740
Бабане и протежето и Балджа Sunglasses

Скрит текст:

в действие

# 741
След малко пускам новата тема няма никакви промени директно ще се местите!

# 742
Заради тая Айше така се разсеех, че сага не знам това ново ли е или старо?

# 743
Доколкото видях май е Пандора гривната. И Еда, и Ханде видях с такива няколко пъти. И аз имам една. Много ми хареса подаръкът, прегръдката, но не и края. Ще чакам фрага с нетърпение. Тези 30 минути ще минат като 3 часа сигурно

# 744
Благодаря ви, момичета! Благодарение на вас следях подробно епизода днес, чак накрая се включих и видях гривната, която Серкан и подари. Heart Exl
Сега чакам с вас фрага.
Гривната май е на Пандора наистина. Чудесни бижута, и аз имам една почти запълнена вече, само с важни за мен моменти! Чудесен подарък, Серкан. Wink Често виждам Еда с гривна Пандора.

# 745
Размислите и страстите по готиния епизод, моля в другата тема Grinning
а двете отровни кобри може тука да ги зарежем Smiling Imp

Момичета, Hug новата тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1282991.new#new

Хаха, и ние като Айшето ще хвърлим в шок списващите, Диде, Grinning

ПП. Късно прочетох поста, и пуснах нова, сори... Ако и Диди направи нова, едната админ да я изтрие

# 746
както и предполагахме - Балджа ще го заяви в полицията, Балджа ще го спаси...

# 747
При всички случаи Балджа ще ''спаси '' Серкан от полицията . Недоразумение или каквото и да е ... Разбира се няма да го обвини , но всичко е Еда да му се ядоса ,че е ходил у Балджата .

# 748
  • Плевен / София
Толкова много клишета в този епизод! Включително и това с инсценирания грабеж! Разочарована съм! Дори без да споменавам нагласеното теглене на билетите за томболата, идването на бабата и нейното грубо и необяснимо нахлуване в живота на Еда и Айфер, и като капак идването на полицията и ареста на Серкан! Епизода заприлича на куп други турски сериали!
Както появяването на майката на Джан в РП и куп други ситуации от сериала...Айшето тотално се повтаря....ми да си ходи тогава...Тази история вече я гледах в РП...Бясна съм...и там Джан го вкараха в ареста по фалшиви обвинения и Синем продаде аромата на парфюма си, за да го извади от ареста...тук Еда ще се остави да я женят за мардинския зет....това ли е сценария за 26 епизода на Айшето...

# 749
  • Кърджали
Гривната беше специална за Еда - Еда му  разказа че като малко преди да умрат родителите и майка и е подарила такава. Когато бабата искала да я отведе, Еда е чула как бабата и Айфер се карат, избягала отвкъщи. Поднала някъде, не разбрах къде, но тогава загубила и гривната. Каза - не забелязвах раните си, само че гривната я няма.
И кошмаритекоито сънува от тогава са били че някой я преследва, а тя е загубила гривната..Нещо такова беше

Подаръците които си размениха бяха много хубави, изпълнени със смисъл и символика - гривната за нея, Малкият прин с нейна рисунка за него.

Последна редакция: сб, 26 дек 2020, 23:00 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт