Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 821
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Да питам патило, а не старило е генералния извод.😁
Толкова емоции, фантазии и анализи на акт, без последствия.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 18:09 от Viviana91

# 466
Проблемите са много по-дълбоки, ама не мога да ги споделя точно в този момент.

Това е много типично за форума - идва някой и без да размисли излага на показа огромно количество лича информация. По някое време обаче решава, че стига толкова и някои неща не са за казване. Това обаче изкривява картинката и обсъждащите почват да виждат пробойни и неясноти в темата, респективно почват спекулации дали е пързалка, дали това, дали онова...
За мен лична информация във форум не бива да се излага, но всеки сам си решава. Но нека е подготвен за това какво ще стане в един момент.
Не е пързалка, но е вярно, че съм спестила цялата информация.
Българската общност в Монреал е малка и бързо се разчува.
А тук има хора, които ме познават. Няма как да се скрия. Стилът ми на писане е лесно разпознаваем, а и аз не съм целила предното. Сега, обаче държа да не се разчува.

# 467
Няма как, вече си се разкрила достатъчно за да те познаят тези, които знаят коя си в реала. Не е трябвало изобщо да влизаш в детайли.

# 468
  • Агент под прикритие
Наистина е забавно как се е извъртял фокуса на темата откак писах последно тук. Ама типично за Мамата де... Grinning

Забавно е как жените имат склонността да си пазят "имиджа" (с цената на полу-истини и дори понякога откровени лъжи), прикривайки всичко, което може да им спечели "пропуснати ползи", вкл. лошите житейски решения които са взимали или продължават да взимат. Simple Smile

Равена, историята ти е точно "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака."

# 469
  • Варна
Ravena, заложи на настоящето. Следвай хода на събитията и личните приоритети. Зорба Гърка може да остане само блед спомен. Мисля, че имаш по-сериозни проблеми и дилеми.

# 470
Равена, важното е да се забавляваш! Другото се нарежда и да не губиш присъствие на духа.
Забавленията без осъзнаване на рисковете ибез вземането на мерки за предотвратяване на възможните негативни последици си е опасна авантюра.

В случая с Равена аз виждам доста червени лампички да мигат. Интересното е, че болшинството от дамите тук не ги забелязват. Нарекоха го "мухльо" този половин грък и сякаш го приеха за напълно безвреден. Но аз съм на друго мнение.

Този човек се държи като алфа-самец, който приема, че интимната близост му дава права да властва над сексуалния си обект. Сигналите за това са доста. Нека изброя някои от тях. Примерно, той открито предупреждава: "Ще подуша ако има друг мъж.", в което има и скрит подтекст - "Прави му сметката, тогава!". Замерва мигом жената с подръчен предмет (па макар и бонбон) при споменаването на възможността тя да има и друг. Започва да се държи като стопанин на дома (чистенето на снега) още след първата, или първите няколко срещи. А колко ли и други подобни примери има, които Равена просто не ни е споделила.

И колкото повече Равена му позволява да се вмъква в нейния живот, толкова повече рискува. Утрешен ден всички тези моменти, в които тя си мисли, че е проявила просто любезност и добро възпитание, ще се обърнат срещу нея. Защото за него те са доказателство за негласни обещания и договорки, които не могат да бъдат отменени в един миг и с лека ръка. Този човек едва ли би се съгласил да стане и да си тръгне в даден момент, Просто защото Равена му е казала, че вече не ѝ е "фън" с него и си е намерила нова сексуална играчка.

Иска ми се да изляза лош пророк в случая.

# 471
Ползвайте опцията "Анонимен", въпреки че  дори и с нея, разпищолването е излишно, влачейки всякакъв род коментатори след себе си и оставяйки неприятен вкус. Така или иначе, дори когато човек изпитва нужда от съвет и пита, накрая пак прави каквото си е наумил, ако ще и сам да знае колко не бива...

# 472
Наистина е забавно как се е извъртял фокуса на темата откак писах последно тук. Ама типично за Мамата де... Grinning

Забавно е как жените имат склонността да си пазят "имиджа" (с цената на полу-истини и дори понякога откровени лъжи), прикривайки всичко, което може да им спечели "пропуснати ползи", вкл. лошите житейски решения които са взимали или продължават да взимат. Simple Smile

Равена, историята ти е точно "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака."

Абсолютно съм съгласна с това мнение! Само мога да кажа, че този път лъжата, която неволно споделих не дойде от мен, а от брат по оръжие. Аз също бях лъгана.
А това, че си пазя имиджа...Кой ли не го прави? Дори и вие мъжете.Blush
Та в заключение на темата. Не можете да промените мъжете със секс. Ако имат трески за дялкане, ще продължат да ги имат и след секса с вас.Sunglasses

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 01:06 от Не се сърди, човече

# 473
  • София
На мен хич не би ми харесало някой така да реши да ми прави дребни услуги като да ми чисти алеята без да съм го помолила.  На мен изпълненията й ми се виждат като пуберска закачка, която е игра с огъня. Сякаш не осъзнава последствията.

# 474
Да, има го малко елементът "сега ако няма сех ще има бох".

https://kvo.bg/images/all/vic-uRtZSn.png

# 475
Не можеш да промениш със секс ни един мъж, за това съм и яростен застъпник на брака, на всяка цена. В момента в който останеш сама, почваш да ги намираш такива като на Равена.
Но нали в Канада и въобще в Северна Америка жените са супер защитени, никой с пръст не може да те пипна. Така съм чувала, но никога не съм ходила там и нямам лични впечатления.

# 476
На мен хич не би ми харесало някой така да реши да ми прави дребни услуги като да ми чисти алеята без да съм го помолила.  На мен изпълненията й ми се виждат като пуберска закачка, която е игра с огъня. Сякаш не осъзнава последствията.
Точно така, Andariel. Ако ще си търсим жива сексуална играчка, трябва и отношението ни към сексуалния обект да бъде такова - като към сексуална играчка. Без даване на излишна информация като: адрес, телефонни номера, семейно положение, кога сте сами в къщи и къде са останалите по това време. Камо ли пък да го каним на гости и да му разрешаваме да ни чисти алеята пред къщи и каквото и да е. Нито пък черпене с каквото и да е преди, по време, или след секса. Плащането на почасовата стая в мотела е напълно достатъчно. И нещо повече - бих казал дори - задължително.

# 477
То вече се е разчуло и видяло, каквото има да се разчува. Туй дет не е, се доизкусурява от когото го влече. Какво ти дреме Simple Smile
Ний историята не я знаем, но няма и нужда. Имаме шесто, седмо, осмо чувство, кристални топки, варива. А, и личен опит Wink

# 478
  • Агент под прикритие
Равена, ей това "Другите правят така, защо и аз да не правя?" е толкова сладко..... Grinning

# 479
Да, има го малко елементът "сега ако няма сех ще има бох".

https://kvo.bg/images/all/vic-uRtZSn.png

А, де! Аз какво ви казвах по-горе?
Че не ми трябва лопата, ами лупара, след завръщането му (дано да остане по-дълго там, където отиде), че с нея можеш да държиш нападателя на разстояние.
Обичам да си играя с огъня. Няма нищо по-вълнуващо от това да си играеш с огъня! Joy

Ще ми пратиш ли някой да ме пази, а Nomadski? Wink

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 01:20 от Ravenna

Общи условия

Активация на акаунт