Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 557
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 585
За неангажиращо приемам някой за 1 нощ само. Иначе е невъзможно да не се привържеш.
Добре, ама жената си каза, че секс прави 1-2 пъти на седмицата. То си е нормално, а някои може и по-често да искат.
Та ако всеки път е с различен, че сакън да не се привържеш, то за 1-2 години ще докара бройка повече от на Дон Жуан.

По другия въпрос и на мен не ми е ясно как се процедира с другите кандидати. Излизаш с някой нов и ако си поиска, казваш "имам нужда от още време, не сме се опознали толкова" - така ли? Докато в същото време с оня, който нищо сериозно не иска, си се праскаш? Значи сериозните да чакат, сигурно трябва и по ресторанти да водят и цветя да купуват, а несериозния на филмче в къщи и няма нужда да чака, а си му на повикване?
По този начин и аз смятам, че никой нов няма да стане сериозен, а ако стане и някой ден му кажеш, че си си имала секс-бъди докато той е трябвало да чака, сериозно ще се разочарова.

# 586
  • София
Значи мъжете много внимават да не се прецакат на първа среща да дадат нещо срещу нищо, но жената трябва да се пази за някой, който още не познава и нищо не е тръгнал да й предлага дори Wink По мъжката логика обаче, не трябва ли жената да може да си държи колкото приятелчета иска, и чак когато мъжът заяви някакви сериозни намерения, тогава да реже? Wink

Крис, вече обясних как аз съм процедирала - когато изляза на среща с някой и той ми допадне, не търча при приятелчето, а си опознавам човека и ако нещата станат сериозни, приключвам с приятелчето окончателно. Не ми се е случвало да излизам с някого и да правя нещо с приятелчето. Но наистина е забавно как може да не си заявил никакви сериозни намерения към една жена, но вече да имаш очаквания за ексклузивност. Процесът е двустранен, все пак.

# 587
Абе личат си тези с тъпкач, няма кво да се самозаблуждавате. Дори само по погледа, но и като цяло.

# 588
  • София
И какъв им е погледът, рф? Laughing

# 589
Задоволен Simple Smile

# 590
  • София
Е че това лошо ли е? Joy Готино ли е жената да е с теб, защото е отчаяна за мъж и незадоволена?

# 591
Лъвица, нямат тъжен поглед. Невероятно е количеството песни и книги, в които авторът описва някоя красавица с тъжни очи. Мъжете обожават тъжни, меланхолични жени, чак е извратено.

Жените (по-хубавките , които имат обожатели) излизат с повече от един мъж, флиртуват с тях, някой е фаворит и евентуално може да прерасне във връзка, но нито една от тези срещи не са връзка все още. "Традиционните жени" точно така са правили, да. Докато не видят пръстен, няма лоялност.

# 592
За неангажиращо приемам някой за 1 нощ само. Иначе е невъзможно да не се привържеш.
Добре, ама жената си каза, че секс прави 1-2 пъти на седмицата. То си е нормално, а някои може и по-често да искат.
Та ако всеки път е с различен, че сакън да не се привържеш, то за 1-2 години ще докара бройка повече от на Дон Жуан.

По другия въпрос и на мен не ми е ясно как се процедира с другите кандидати. Излизаш с някой нов и ако си поиска, казваш "имам нужда от още време, не сме се опознали толкова" - така ли? Докато в същото време с оня, който нищо сериозно не иска, си се праскаш? Значи сериозните да чакат, сигурно трябва и по ресторанти да водят и цветя да купуват, а несериозния на филмче в къщи и няма нужда да чака, а си му на повикване?
По този начин и аз смятам, че никой нов няма да стане сериозен, а ако стане и някой ден му кажеш, че си си имала секс-бъди докато той е трябвало да чака, сериозно ще се разочарова.

То си личи мъжа какво влага още по срещите, не говорим за тузарски ресторанти, а за минимални усилия. Мисля, че мъжете са свалили до минимум усилията си в това да спечелят жена и то имам предвид с намерия за опознаване и развитие, и вече и ние жените приемаме минимума  за нещо уоу.. (завел те е на кафе, еха..пък даже и сметката платил от 10лв..)  Това с поискването ако е бързо бързо след първата среща, явно е като онзи другия, дето с него се "праскаме" както казвате. Ако пък не е така и е възможност за евентуала връзка, с "бъдито" се спират секс срещите.

# 593
Да, да. Щели да усетят мъжете, ако жената има приятелче за секс, на баба ти хвърчилото! Smile

Сериозните не е задължително да канят по скъпи ресторанти или да подаряват цветя, но ще чакат, определено. Или по думите на мъдрия Боб Марли"“If she's amazing, she won't be easy. If she's easy, she won't be amazing. If she's worth it, you wont give up. If you give up, you're not worthy. ... Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.” Аз лично съм голяма проклетия и често на сериозните казвам "Не" на поканите в началото, тествам мотивация.

# 594
Абе не знам, ама е някак си обидно ако си сериозен да трябва да чакаш (разбирам, че секс на първа среща е изключен) докато бъдито е на спийд дайъл за филмче в къщи.
То излиза, че по-добре човек да е несериозен. Всъщност, за такива ситуации е измислена приказката "за какво да купуваш кравата, като може наготово да й пиеш млякото". Да не си помисли сега някоя дама, че наричам жените крави - просто такава е приказката.

Също ми е чудно нали като се запознават хората се питат - ти сега сингъл ли си, разведена ли си, имаш ли приятел... Какво трябва да се отговаря - "абе имам един, ама е несериозен; ти ако си сериозен можеш да ми станеш гадже, ама ще трябва да изчакаш да се опознаем първо, и не бързай да си искаш, защото на мен секс не ми липсва, аз си правя с оня редовно".
Май трябва направо да излъжеш, че нямаш. Има и вариант да увърташ с нещо от рода на "сложно е", ама то всеки ще се сети какво значи това. Все едно на вас жените мъж да ви каже "сложно е" като го питате има ли приятелка. Веднага става ясно, че има и друга жена в картинката, а вие сте на резервната скамейка.

# 595
Мъжете крият съпруги, деца, хомосексуалност, та тука за едно секс бъди ще ни правите проблеми.

# 596
Ами никой не е длъжен да дава отчет на някой си за личния си живот. Ако ще и три сексбъдита ще има. Вече ако срещне някой подходящ за връзка, казва на бъдито, че не е авейлабъл и готово. То щот много сложно за схващане..

# 597
Предполагам, че мъжете пишат от тяхната си камбанария. Една свободна мацка е откликнала за среща за последните 2 години, пък се окаже, че тя има по-пълноценен сексуален живот от тях. На мъжа му стане хубаво само от гледката на голия й глезен, защото не е пипнал жена от лани, пък тя го гледа насреща едно такова... щастливо. Ама-ха, не я е срам.

# 598
Аз на никого не правя проблеми - напротив - казах, че според мен по-добре да си има един редовен за секс вместо всеки път като й се прави да хваща някой случаен от бара.

Просто се чудя какво се прави, когато реши, че вече иска сериозен - и аз намирам, че тя сама се поставя в положение да е недостъпна за други, ако спи с този. Тях дето лъже, голяма работа, но според мен лъже себе си, че може да намери друг и то сериозен, докато е с този.

# 599
  • София
Крис, нали вие мъжете обяснявате, че имало жени за секс и жени за съпруги. Е, и обратното важи. Със секс бъдито не го играеш съпруга и то не получава сума неща, които ще получи един мъж в сериозна връзка. Ексклузивност включително. А и на няколко пъти казах, че докато излизаш с някой, не правиш секс с бъдито, ама вие си правите оглушки Joy

Общи условия

Активация на акаунт