Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 445
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 765
Каква е разликата между бъдито и любовник?
Едното е старомодно и отречено, другото е модерно и можеш да се похвалиш пред френдовете.

# 766
Равена, твоето си е абсолютна връзка, па ти го наричай, както ти е кеф. Той няма друга, ти нямаш друг, виждате се редовно, и то от много време. Напаснали сте се, само, че не желаете да живеете заедно, което също го разбирам.
Твоето си е връзка, не секс приятел.
Ами, не, не е. За да е връзка са нужни повече усилия от 1 път седмично. На мен 1 път седмично не ми стига. Затова и го определям като секс бъди.

# 767
  • Столичанин ама не в повече :D
Какви заявки за сериозност да се дават?Доколкото чета, на втора-трета среща си искате секс. Това е всичко друго, но не и сериозно отношение. Когато има искрен интерес към жената и желание да я опознае, мъжът пристъпва доста леко и обрано на тема секс, сексът минава по-скоро на заден план и се държи внимателно и сериозно.

Когато бях single and looking, активна в приложенията за запознанство и излизаща по партита, насам натам, обикновено 15 минути разговор / чат ми бяха нужни и вече знаех, какви са намеренията на мъжа, сериозни или не, без на втора среща да трябва да казва “търся нещо неангажиращо”. Личи си по комуникацията, поведението, всичко. Не съм само аз така, жените имаме силно развита интуиция.
Не само това, ама и никой мъж, който смята, че секс бъдито получава всичко, не може да ме убеди, колко е сериозен Joy На един сериозен мъж амбициите му не се изчерпват с ролята на секс бъди и не би смятал тази позиция за максималното постижение. По-скоро ми се струва, че става дума за несериозни мъже, на които им се иска секс, но не могат да привлекат кандидатки, а се мъчат да ги впечатляват с неща, с които не им се занимава наистина. Затова и завистливите коментари какво получавало секс бъдито. Ами получава някакъв абсолютен минимум. Малко секс, малко приятни емоции, отвреме на време. Това, което бих направила и правя за мъжа си е на светлинни години. Както и чувствата ми и отношението ми към него. Просто няма база за сравнение.
Струва ми се че сякаш възприемате, че заявките за сериозни отношения идват единствено от льольовци дето никоя не ги иска, и затова трябва да дадат заявка за сериозност за да им върже някоя, само че не говорим за тях, говорим за сериозни мъже, които обаче са достатъчно харесвани, че ако поискат биха могли и те да си имат секс бъдита, но по една или друга причина са решили да се обвържат, но никой такъв не би приел жена която се праска с друг, а разбира се че ще се насочи към жена, която го харесва достатъчно за да му даде на него всичко (и секса е много голяма част от това всичко Wink ).

# 768
  • София
А защо си мислиш, че тези мъже не са имали бъдита преди да се обвържат? Wink

# 769
но никой такъв не би приел жена която се праска с друг, а разбира се че ще се насочи към жена, която го харесва достатъчно за да му даде на него всичко (и секса е много голяма част от това всичко Wink )
Въй, чисти води ненапити се търсят от мъже с бетонни морални устои, но само във фантазиите Satisfied  В реалността хората забиват каквото им хареса и им отвърне на намигването, включително такива дето са женени и по определение "праскат" някой друг. Въобще в момента в който замениш думата бъди с думата любовник нещата стават съвсем прости и ясни.

# 770
И как дават тези сериозни, достатъчно харесвани мъже заявка за сериозност на правилните жени, които не се "праскат" с бъдита, много ми е интересно?
Така че да получат "всичко"?

# 771
Е как? С любовника правиш секс, гледаш тв и вечеряте, а сериозният ти предлага да правите секс, да гледате тв, да вечеряте И да те запознае с мама.

# 772
Аха, а сериозните, харесвани мъже какво мислят по въпроса?
Защото като чета мъжете по темата как си искат секс на втора среща, и как жената ги харесвала и затова била готова да им дава всичко само на тях, като под всичко се разбира отново секс предимно и се чудя аз в каква паралелна реалност живея/ съм живяла!

# 773
Мъжете в темата искат жената да не е "лесна", да няма любовници в момента на запознанството, но същите мъже в една друга тема като им казах, че в началото с мъж не съм си лягала с месеци и посъветвах една съфорумка да прави същото в нейната ситуация, защото беше много влюбчива и все я използвали... направо ме изядоха с парцалите. Кой щял да ме чака. Ами, както каза Мара Отварачката в някакво предаване, "такива като теб са ми готвили и още ми готвят" Smiley

# 774
  • София
И междувременно искат да правят неангажиращ секс с повечко жени, ако може Wink Колко от мъжете тук са се оженили девствени?

# 775
Искат те, искат. Да не е "лесна" за други, но с тях ако може и на втора среща да скочи в леглото, защото те са мноого харесвани, то може ли жена да не ги види, и да не ги пожелае веднагически!!

# 776
Колко от мъжете тук са се оженили девствени?
Ние много пъти писахме, че никой не очаква жената да е девствена, нито той да й е втория, но поне да е емоционално свободна, когато започне да я ухажва - за да има шанс тя да се влюби в него.
Както казвате, жените са влюбчиви. И ако тя в момента "се фраска с някой" както колегата цветисто се изрази, трудно ще се влюби в друг. Особено ако бъдито я играе добре и го дава недостъпен, докато тя тайничко се надява на нещо повече точно от него (както май и авторката). Или пък, както каза Равена - тоя ми е удобен, проверен, някой нов ако ще е трябва мно-о-о-го да ми се доказва. Е не е ли ясно сега защо мъжете предпочитат емоционално и физически свободна жена?

Сигурен съм, че и вие предпочитате като се запознаете с някой интересен перспективен мъж той да не "фраска друга" точно в тоя момент. Много небрежни и модерни го раздавате, но ако срещнете потенциалния мъж мечта и той е с нагласата "ми аз си фраскам една-две други в момента, тая новата ще трябва мно-о-ого да ми се докаже" ще видите за какво става дума.

# 777
  • София
Това, което описваш, Крис, са неправилни употреби на бъдито. С чувства, със скрити надежди. Това не е приятел с привилегии, това е френд (уит бенефитс) зона. И си е за сметка на жената, в крайна сметка, защото тя си губи времето. Репликата за доказването аз я рабрах по-скоро, че жените няма да се хванат с първия убитак, защото са отчаяни за мъж - което за мен е нещо хубаво.

За мъжът казах, че предпочитам да си задоволява нуждите по този начин, отколкото с безразборни връзки или платени услуги. Ако между мъжът и бъдито му имаше толкова потенциал за връзка, нямаше да си стоят бъдита. Обикновено има много добри причини някой да е само бъди с друг, а не да имат сериозна връзка.

В ситуации, в които има чувства или паралено се излиза/спи с двама, не опира до бъди, а до долно поведение. Тогава бъди не е нужно, човекът може да си има любовник/ца), друго гадже, съпруг/а дори.

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 11:00 от Лъвица

# 778
Крис се гъбарка с пишещите в темата вече ми се струва. Върти, суче, едно си баба знае, едно си бае. С извинение.
Няколко пъти обясних, че ако те притеснява емоционална обвързаност, по-вероятно е жената да е още емоционално обвързана с бившия, с който е имала история и любов, а не със секс-бъдито.
Както и че мен не ме е интересувало много-много дали някой нов има паралелно нещо. Тичам си в моята лента, като се харесаме и се вземем, drop-ва бъдито. Тъкмо знам, че ме иска заради мен, не заради редовен секс, щот той и преди го е имал. По-скоро съм питала за бившата, защото някои мъже много си страдат по бившата, ако ги е докоснала емоционално дълбоко, и с години не са emotionally available за друга и затова са със секс-бъди.

Не искат сериозните мъже да кажат как демонстрират на правилните жени сериозно отношение значи!

# 779
Ха-ха, като дропне бъдито заради новата, ето така!
Ама само след като му се докаже.

Общи условия

Активация на акаунт