Доколко се променя един мъж след секса?

• 44 458
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 795
Та не им е лесно и на бъдитата. Доста усилия явно изисква, и напрежение. Ако не ти е наистина страст или даже мания да си все с различни и да не се обвързваш с една, изглежда къде по-лесно да си хванеш една сериозна. Ако се окаже, че не сте един за друг, пак можеш да се разделиш с нея. Ама ако е само една несериозна, както казвате винаги може да изчезне, защото срещнала някой по-сериозен - и оставаш на сухо. Затуй явно трябва да се набират постоянно нови попълнения, което отнема много време и усилия.
Естествено. Щом от днес за вчера те приключват, се подсигуряваш да не останеш на сухо. И тогава радетелките на идеята 'бъди' се озовават в 'бъди верига' с други радетелки. Аз затова попитах ок ли са да бъдат част от триъгълници, четириъгълници и други геометрични форми.

# 796
Да, макар че не е задължително да са три- или четириъгълници по всяко време. Примерът е с някакъв сериен сваляч, който не личи да има интерес към други отношения. Не всички мъже секс- приятелчета са такива. Най-обикновени хора са. Един мой познат например - студентче - си намери секс-бъди в Тиндър и няколко месеца се виждаха. След това не съм го разпитвала.

Според мен триъгълник, четириъгълник в съвременната hookup culture, в която живеем (повече в Гугъл), е нищо работа! Нормата според мен е многоъгълник. Противно на някои изказвания в темата, че при friends with benefits става въпрос за леко поведение (което е напълно ок, всеки има право на мнение), friends with benefits даже е за предпочитане пред редовните еднократни забивки, ползване услуги на труженичките, изневерите (любовниците)! Имат си както предимствата, така и недостатъците.

# 797
Според мен повечето хора (и аз включително) не биха били склонни на такива многоъгълници, защото сексът за тях е свързан и с егото. Едно е да я карате неангажирано, докато не ви писне, съвсем друго е да си част от ротацията и да ти кажат, че днес са предпочели номер 3, но утре имат време за теб, защото си номер 5.

# 798
  • София
Бъдитата не вървят по презумпцията с масовост и ротации, това сигурно си го докарват някои играчи. Но така или иначе, бъдитата не са за запълване на емоционални дупки Wink Та който е тръгнал с тази цел, нормално да не остане доволен.

# 799
Да де, но рядко остават само инструмент за едната определена цел. Винаги има и емоция, има и разговори, изобщо контакта не се свежда само до туй в онуй.
Между другото са ми разправяли редовни ползватели на платената любов - същото е и при тях . Като почне да ползва твърде често услугите на една и съща труженичка, почва и да се омайва по нея. Някои по обиграните добре го използват този момент и въртят такива редовни клиенти като им обръщат повече внимание, повече разговори, демонстрират някаква емоция, въобще не се свежда до общата представа как всичко се извършва механично, след което вдига гащите и заминава с кинтите

# 800
  • София
О, аз изобщо не се съмнявам, че ползвателите на платен секс се увличат по "стоката". Което прави цялата работа още по-тъжна. Там има сериозни дефицити, от които някой се възползва, докато дава да го ползват. Както вече казах, брр.

# 801
Не говоря от личен опит, а по принцип, че човек и във връзка даже понякога се оказва част от ротацията, просто не винаги го научава Wink

# 802
Значи като си хванеш някой просто обясняваш на съпруга си, че това не е любовник, а е бъди с бенефити и всичко продължава да е наред Smile

Разбира се, че е наред.
Това палто той ли ти го купи? А ще купи ли нов хладилник? А-а, завий го човека да не настине...

# 803
Бъдитата не вървят по презумпцията с масовост и ротации, това сигурно си го докарват някои играчи.
Ти писа, че късаш с бъдито със смс и след това го връщаш пак така. Чиста проба ротация. А той в паузата стои и те чака? Joy

# 804
  • София
Не би трябвало да стои и да ме чака, това би било странно. Не е задължително някой като спре с бъдито да си намери друго бъди - може да стои сам, може да си хване сериозна половинка. Но не би трябвало да ме интересува какво прави, това също ми се струва странно.

# 805
Едно е да си имаш приятел за секс, а друго - да имаш група приятели за секс.
Познавам един не чак толкова млад вече мъж (40), който си има черно тефтерче с приятелки. Като му се прииска, започва да ги прозвънява.
Също и тези жени едва ли него чакат и най-вероятно си имат техните черни тефтерчета.
Това е друго от варианта, да нямаш сериозна любовна връзка, но си имаш някого, с когото се виждате 1-2 пъти в седмицата за секс и толкова.
Определено, ще има привързаност, защото този човек ти доставя удоволствие и го цениш за това, но не е като да искаш да си чатите час по час, да спите в едно легло, да имате общ хладилник, да му готвиш и всички други екстри, които вървят със сериозните отношения.

В един момент, ако единият от двамата срещне някого, който го омае, ще продължи напред към общия хладилник с новия човек.

Тук в темата толкова се усложниха нещата, че човек се пита какво пък толкова невероятно сложно и нечувано е една връзка само за секс.
(Мразя чуждици).

# 806
Да разкажа и моята история :
Запознах се с един мъж в Тиндър, умен, на добра позиция, раздяла след дългогодишна връзка. Видяхме се 2 пъти, пишехме си много...7-8 дни почти непрекъснато. Аз казах, че съм с нагласата за връзка и тъй като доста се бях опарила преди, исках да мине повече време докато опозная човека преди да се стигне до секс.

Всичко беше чудесно, докато го поканих у нас. Той живее доста далече от мен, казах му, че може да остане ако иска и сутринта да отиде на работа.

Сексът не беше хубав, доста скован и без чувстно. Той излезе, изпуши 1 цигара и когато се върна в стаята каза: аз се прибирам.

Стана ми неловко, но го изпратих. Спомена ми, че на сутринта ще говорим. Сутринта в 8 ми написа : Извинявай, изложих се в леглото, но това е когато не съм сигурен в това, което правя. Имам колебания, че сме един за друг. Не искам да ти губя времето.

Аз му казах : сексът ли е причина ?

Той: не, комплексни са нещата.

И аз съответно му отговорих: Ние говорихме толкова дълго и се опознавахме. Ако нещо не ти е харесало в мен, не трябваше да ме нараняваш.

И той: много съжалявам

Как ви се струва тая история ?

# 807
  • Пловдив
Е как, не му е харесало и точка.

# 808
Сексът не се е получил или нещо друго в теб не му е харесало (може и затова сексът да не се е получил, а даже може да го е направил за да изпълни програмата, без да го е поискал истински). Останалото са типично мъжки усуквания в опит да не те нарани (да не ти каже директно, че не ставаш и не те иска).

# 809
  • Пловдив
Сега се замислих, може просто да не е усетил химия. На теория и на приказки в чата (програмата, която ползвате) всичко може да е ОК, ама като сте се видели да не е усетил чувства.

Общи условия

Активация на акаунт