Модни консултации - 51

• 54 480
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • Mediterraneo
Ако поискаш съвет, трябва да си готов за всякакви мнения, иначе защо да го правиш?! Аз толерирам това, че не се припада по всякакъв кич, който се показва. А кой и колко си разхожда анцуга по центъра, не е тема на темата!

# 61
Поразрових се и ето какви комбинации сиво/жълто намерих :
Скрит текст:

Каре в сиво и жълто би било готино, не намерих точно това, което искам да покажа на картинка, но и десена долу също е дооооста интересен.
Скрит текст:

Все пак си мисля, че сивото си другарува по-добре с всички нюанси на пудрата...Thinking

# 62
  • в Кошера
Сивото е един от любимите ми цветове.
Съчетава се чудесно с всичко. Както с ярки багри за контраст, така и с неутрални такива.
Ако трябва да избирам само 5 цвята за гардероба си, сивото неизменно ще присъства. Peace
Бяло, черно, сиво, каки и нюд. Във всичките им нюанси. Stuck Out Tongue Winking Eye
В добавка - деним, индиго и бордо. Без всички останали спокойно мога да съществувам. Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 63
  • В полите на Пирин планина
Присъединявам се към Tyra. Нямаше как по-точно да го кажа. Simple Smile
Много обичам и нося сиво. Честно казано го предпочитам съчетано с розово и пепел от рози, просто, защото жълтото не е моят цвят, освен съвсем бледото, пастелно жълто.

# 64
Поне анцузите не "шляпат" вече, с тези новите плетените Simple Smile Опитвам се да ги харесам, аз нося много спортни дрехи в ежедневието си, но това колкото повече го гледам, толкова повече не мога да го гледам. Grinning
Комбинацията сиво и жълто много ми напомня на детска стая, бях гледала страшно много такива. Показвате интересни неща, но въпреки това не бих могла да се облека така. Карето само ме заинтригува много. Simple Smile

# 65
Не мисля да инвестирам много в жълти дрехи, макар, че имам жълт т-шърт и рокля... но шал и колан ще си намеря, може би и чанта.  Жълтото и с бяло ще стои чудесно през лятото, а и с дънки/тъмносиньо ми е класика!
Скрит текст:
От това лято...
...

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 17:00 от Agent Provocateur

# 66
  • София
Това лято точно една жълта, ленена блуза я сцепих от носене с тъмно син летен панталон! Просто ми беше много любима комбинацията жълто и тъмно синьо.

# 67
Жълта блузка- вталена - и дънкена пола,и с тъмно зелена пола също стои свежо.Много се носих така това лято.С бял панталон - също,а имам и жълт жакет - къса жилетчица с тричетвърти ръкав,машинно плетиво, без закопчаване.Смело я комбинирах с всичко и много свежо се получаваше. Спортно елегантно стои - носих я с дълга рокля, с рокля до коляно, с поли, с къси гащета,с панталон, че и със спортно долнище.Обожавам такива дрехи, които с каквото и да облечеш изглеждаш добре, сякаш за мен направени.

# 68
Сиво много обичам и нося, но жълто съм имала само едни кецове, чудесно ми освежаваха скучните по принцип аутфити.

# 69
Хвърлила съм око на тази блузка, и на панталона ...
Как ви се вижда? Thinking

# 70
Много ми харесва!

# 71
  • В полите на Пирин планина
И на мен ми харесва. Добре изработват Ефреа, аз ги харесвам, макар че са ми леко еднообразни, но има модели, които са ми любими. Например панталон  Hugo ми е много удобен и стои чудесно.

# 72
И на мен ми харесва. Добре изработват Ефреа, аз ги харесвам, макар че са ми леко еднообразни, но има модели, които са ми любими. Например панталон  Hugo ми е много удобен и стои чудесно.
Да, и аз ги харесвам. Имам доста добри попадения от там. Hugo e класика!

# 73
  • София
И на мен ми харесва.

П.С. с този модел мислех,че са Алеса

# 74
Честита нова година  на всички! Желая много здраве. Моря за съвет харесах тази чанта от ест.кожа. Много нося такива модели, но се колебая дали да я взема. Какво  мислите за модела? Претруфена ли е.?

Общи условия

Активация на акаунт