Отговори
# 300
  • София
Привет на прекрасната ни група!

Пожелавам Ви една наистина НОВА година!

Здраве, здраве и пак здраве и нека късметът да ни Почука на вратата и така да си ни почуква поне през цялата година...

# 301
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Готови ли сте да гледаме дали Серкан и Еда ще могат да си поемат спокойно дъх след всичко, което им е приготвила бабата от Мардин....А те че са въздуха един за друг всички го знаят, само баба и ПР не са наясно...но ще им светне и на тях....
Сигурно вече сте забелязали, че обичам кармъзъ салоните Grinning

линкове за онлайн гледане...FOX
1. https://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. https://www.canlitv.today/fox-tv-1

3. https://canlitvizle.com/fox-tv-hd-full

4. https://www.canlitv.online/fox-tv-33

5. https://www.canlitv.me/fox-canli-izle

6. https://canlitv.gen.tl/fox-tv-canli-hd

Приятно гледане...

# 302
  • Кърджали
Момичета, съжалявам, но се очертава да пропусна цялата серия или поне голяма част от нея.Дано Али успява да ви превежда, пък аз ако се измъкна ще се появя.. В началото може би ще съм тук, но по някое време може би ще изчезна.Гласяхнсе се да гледам ( все още не съм изгубила надежда) ама настъпва лека промяна в плана за тази вечер.

# 303
Ако щете вярвайте момичета, ама така както чакам всеки епизод на нашето вълшебство  и се вълнувам,  среща с гадже не съм очаквала с по голямо нетърпение. Явно наистина е лудост. Но пък хубавото е че е споделена. Приятно гледане.

# 304
  • София
Моля, някой, ако знае, да пусне линк с онлайн превод на руски...

# 305
Влязохме и в тренда на Испания. Добре се движим може да достигнем 400 000 до края на епизода Wink

# 306
И аз се надявам да успея да поглеждам с едното око . Очаквам силен ,любовен епизод ! Heart Eyes
   Алекс ,ще ни липсваш Hug

# 307
  • Плевен / София
затворена само за платилите...Утре ще може да се гледа свободно...

# 308
  • София
Да, зная, че е платено, но на миналия епизод някой добър човек от групата пусна линк...

# 309
При Рускините безплатно гледането е само в началото. След това - в затворена група срещу заплащане. Имаше един профил в Инстаграм, която превеждане безплатно, но спря като преместиха сериала в събота, защото й е почивен ден. (Тя превежда по един сериал всяка вечер в останалите дни от седмицата.)
ПП Върни се по датите назад до предната събота и ще намериш линка. Ако все още превеждат вероятно ще е същия.

# 310
Гости, благодаря, че споделяш линкове за гледане, вече няколко пъти го правиш Heart Алекс, спокойно си гледай твоите неща, Heart ще изкараме една вечер без превод в ефир ако и Али не може. Като знам колко си бърза, утре ще имаме моменти с превод Hug
Animal Whale2 За този принц, дето го чакаме, аз го глася за Фифи, а Тахир на бабетка - за Мело. Animal Paw Prints

# 311
turk.dunyayim - ако имаш инстаграм, май там няма да се плаща, а понякога в turkru.tv  го дават онлайн, провери като почне.

# 312
На английски предполагам няма моментни преводи?

# 313

Превод на днешния лайф на Ханде и Керем:

На руски:
Скрит текст:
Если кому-то интересно, то в общих чертах о том, о чём они говорили на ПЭ.

Несколько секунд вначале я пропустила, но потом Ханя говорит «Пусть люди видят, как много я работаю. У меня 21 сцена, а он отснимет всего 9 сцен и уходит». Кер на это говорит, что он «Так не думает, он просто жалеет съёмочную группу» 😂 Ханя говорит, что это типа отмазки и если бы она знала, что он такой человек... и Кер спрашивает: «Если бы знала, то не работала (со мной)?». Ханя говорит «Не знаю-не знаю» (в шуточной форме) 😂 Потом там раздаётся грохот и им кто-то что-то говорит, и Кер спрашивает «Кто пришёл?!» 🤨, Ханя отвечает «Не знаю. Мы здесь об этом будем говорить?!». Кер просит её отодвинуться от камеры и они там разговаривают глазами 😂😂 и Кер в конце блюет (походу Мерт пришёл, его противник так сказать) 😂😂😂
Заходит Биге на эфир и Ханя говорит, что они очень соскучились по ней.
Потом говорят, что вышли в эфир пораньше, так как Кер рано освободится от съёмок.
Ханя спрашивает, какая серия сегодня выходит? Кер колеблется между 24 и 25, но в итоге даёт правильный ответ — 25, но говорит, что не помнит, что там было (впрочем, как и всегда) 😂😂
Потом говорит, что пережил какой-то шок (то ли он сам, то ли его персонаж - непонятно), на что Ханя отвечает «Не говорииии».
Вопрос «Кто смешнее?»
Кер показывает на Ханю, Ханя показывает на себя. И Кер спрашивает типа «Ты что показала на себя?!» 🤣 Ханя говорит да, но это шутка, и на самом деле Кер смешнее. Кер начинает отрицать, на что Ханя говорит, что это не шутка и он на самом деле такой (смешной, весёлый). Потом Кер начинает стебаться, и Ханя смеясь говорит, что он очень плохой на самом то деле. 🤣😂
Кер начинает говорит хвалебные слова в её адрес и Ханя просит прекратить это)))
Ханя говорит, что у неё 21 сцена, пусть Кер пролжоджает эфир если хочет, а она попрощается и пойдёт работать.
Кер говорит, кто первым сегодня пришёл на съёмки? «Я. Первым с утра пришёл на съёмки я». 😂😂. Ханя говорит «В каком часу ты пришёл?» и они смеются.
Потом был вопрос о их споре.
Кер сказал, что Ханя не соглашается с тем, что она испугалась, поэтому он и не может выложить фото с её телефона. Но сказал, что может повторить, на что Ханя сказала, что он не сможет её напугать))) И ещё сказала, что он до сих пор не повторил её позы в машине, хотя прошло 4-6 месяца, на что он сказал, что много работает 😂😂 И ещё Кер упомянул о том, что исполнил песню на Голосе, выполнил, так сказать, условие, в отличие от неё типа 🤣
Ну и потом он там объяснял значение какого-то слова, но я не очень поняла если честно) Что-то было связано с дождём)) И в завершение спорили, кто будет работать, а кто смотреть серию 🤣

Ако някой се интересува, какво си говориха Ханде и Керем по време на излъчването на живо:

"Отначало пропуснах няколко секунди, но след това Хания казва: „Нека хората видят колко работя. Имам 21 сцени, но той ще заснеме само 9 сцени и ще си тръгне."
Кер на това казва, че „не мисли така, той просто съжалява екипа“.
Ханя казва, че това е един вид оправдание и ако тя е знаела, че той е такъв човек ... и Кер пита: „Ако знаех, нямаше да работи (с мен)? " Ханя казва „Не знам, не знам“ (на шега) 😂 Тогава има срив и някой им казва нещо, а Кер пита „Кой дойде?!“ 🤨, Ханя отговаря: „Не знам. Ще говорим ли за това тук?! " Кер я моли да се отдалечи от камерата и те говорят там с очи 😂😂 и Кер накрая отвръща (Мерт дойде в компанията, неговият опонент, така да се каже) 😂😂😂
Биге влиза в излъчването на живо и Ханя казва, че много им липсва.
Тогава те казват, че са тръгнали по ефира рано, тъй като Кер ще бъде освободен от снимките рано.
Ханя пита кой епизод излиза днес? Кер се колебае между 24 и 25, но в крайна сметка дава верния отговор - 25, но казва, че не помни какво е имало (обаче, както винаги) 😂😂
Тогава той казва, че е преживял някакъв шок (дали той самият, или неговият герой е неясен), на което Ханя отговаря: „Не говори“.
Въпросът "Кой е по-смешен?"
Кер сочи към Ханя, Ханя сочи към себе си. И Кер пита като "Какво показа на себе си?!" 🤣 Ханя казва да, но това е шега, а Кер всъщност е по-смешен. Кер започва да отрича, на което Ханя казва, че това не е шега и че наистина е (забавен, забавен). Тогава Кер започва да се шегува, а Ханя смее се, че е наистина лош. 🤣😂
Кер започва да й казва хвалебствени думи и Ханя се опитва да го спре)))
Ханя казва, че има 21 сцени, нека Кер продължи да излъчва, ако иска, и тя ще се сбогува и ще отиде на работа.
Кер казва кой е дошъл пръв днес на снимките? „Аз. Сутринта първи дойдох на снимки”. 😂😂. Ханя казва: "В колко часа дойде?" и се смеят.
След това възникна въпросът за техния спор.
Кер каза, че Ханя не е съгласна, че се е уплашила, така че той не може да качи снимка от телефона й. Но той каза, че може да повтори, на което Ханя каза, че няма да може да я изплаши))) И тя също каза, че той все още не е повторил позата й в колата, въпреки че са изминали 4-6 месеца, на което той каза, че работи много 😂😂 И Кер също спомена, че е изпял песен на Гласа, изпълнил, така да се каже, условие, за разлика от нея 🤣
Е, тогава той обясни значението на думата там, но всъщност не разбрах, честно казано) Нещо беше свързано с дъжда)) И в крайна сметка те спориха кой ще работи и кой ще гледа епизода 🤣"

# 314
  • Плевен / София
turk.dunyayim - ако имаш инстаграм, май там няма да се плаща, а понякога в turkru.tv  го дават онлайн, провери като почне.
https://turkru.tv/new/
но тук ще го качат утре....

Общи условия

Активация на акаунт