Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 104 404
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 525
Според мен трябва да съществуват и  двете теми,  техният фокус е различен.

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 21:51 от chery_k

# 526
Аз не виждам драма някой,който е получил нещо ,да сподели тук набързо няколко думи на друг,който се кани да го купуива. Или пък някой,който е влязъл тук и иска да купи нещо ,няма лошо да му се кажат 2 думи накратко за някой парфюм,без да се правят подробни описания. Мисля,че това е много полезно .
 А парфюмнта тема си е за споделяне на по-обширни впечатления ,размисли и усещания за парфюмите.
Така или иначе и двете теми са взаимосвързани и няма как и в двете да не се прокраднат леки препратки към другата тема. Не мисля,че то това наврежда на някого по някакъв начин.
Хубаво е да ги има и двете теми. Те са си различни,независимо изказано някое мннение в тази или пуснат линк в другата.

# 527
  • Франция
Скрит текст:
Скрит текст:
Пуснах поръчка от сайта на Parfums de Marly Simple Smile

Поднасям извиненията си за моя принос към офтопика, не беше нарочно, просто се получи разговор. Ще се въздържам за вбъдеще Flowers Four Leaf Clover
Ами аз обожавам бранда, при все че има и нетолкова добри неща за моя вкус, а иначе нямам добри впечатления от облсужването, нито от опаковането - дават мостри (излишни за мен, веднъж ги помолих да ми пратят дамски аромати, уж потврърдиха, ама реално не се случи, повече не съм си правил труда, а да пазарувам за първи път от тях - не е).
Все едно пазаруваш от дискаунтър, а реално пазаруваш ритейл - тъпо е. В сравнение с МФК, Кзержофф - много зле, отделно обработката и доставката отнема повече време. Коментирам европейския им бутик, гледам в Ню Йорк нещата са на топ ниво в сравнение с това в Европа, явно си е до мениджмънт, което мен ме дразни.
Пп: Извинявам се за спама от предходния си пост.
Lewiss, благодаря много за споделените впечатления Heart Exl
За първи път поръчвам от техния сайт, внезапно реших, че искам сет с травел бутилки. Предложи ми две безплатни мостри, като само едната ми позволи да си избера; другата беше зададена дифолтно с най-новата им Delina La Rosée. Доставката е също безплатна с DHL, ще пиша как и в какъв вид ще пристигне Simple Smile

# 528
  • София
И аз мисля, че две теми трябва да има. Има си потребители, които пишат само тук, както и такива, които пишат само в "Размислите....". Смятам, че основната идея на "Размислите" е точно това, да описва, да предлага мнения, да въвежда начинаещи в материята.
Има си хора, които търсят просто изпитан сайт за оригинални парфюми, търсят си определен аромат, или нещо друго и не ги вълнуват най-новите тенденции в парфюмерията.
Но ако все пак има мнозинство в мненията, то съм сигурна, че всички ще се съобразим с това.
Може примерно да се добави и козметика в заглавието? Понякога търсим и червилце, кремче, някакви нещица, за които също си трябва препоръка за сайт.

# 529
Поръчах си мостри от PDM, пише, че доставката е 7 дни, дано всичко да е точно. Чакам тях и мостри от Oriza L. Legrand и се надявам от тях да си избера някои, които да си подаря за рождения ден на детето, а малко след това и за моя Grinning

# 530
Благодаря на всички за градивната критика!

Съжалявам, че предизвиках толкова голяма полемика, вместо да говорим за изгодни оферти.

Извинявам се на всички за неспазването на правилата, ще си взема незабавна поука!

MFK се свързаха с мен, за да обяснят объркването с доставката и са ми изпратили нещата наново.

# 531
  • София
И моето мнение е, че трябва да се запазят и двете теми. И двете са ми полезни във вида, в който са сега. Много ще се объркат коментарите и ще е трудно да се намери бързо информация. Примерно - актуален код за намаление в даден сайт. Никога не са ме дразнили коментари, в които се дава информация за даден продукт в тази тема. Общо взето винаги са премерени - по-кратки и синтезирани.

# 532
Милен, всъщност от БГ пощи ли са им върнали пратката към MFK?

# 533
  • Sofia
А  може ли описанията да се поставят в скрит текст,  или  и това противоречи на правилата?

# 534
И аз съм за 2 отделни теми.Сега като видях колко има изписано от днес и си викам "еййй пак изпуснах някой горещ шопинг", а то промени...По- полезно би било да си останат 2 теми, защото колкото и да имат общо разбира се, целта им е различна.

# 535
И аз предпочитам 2 теми.

# 536
Аз също съм "ЗА" две отделни теми.

# 537
И аз предпочитам 2 теми. И не виждам нищо лошо в това, че покрай някоя оферта се споделят и впечатления от парфюма. А и когато някой друг иска да се възползва от офертата и пита за мнение, някак си не е удобно до пише "зададох ти въпрос в другата тема"... Нещата са свързани. Ако е толкова извън правилата, да обединим 2те теми и да направим нова "Изгодни оферти и кодове", където ще има само линкове с цени и цифри. Но лично на мен не ми допада.

# 538
За две теми съм и аз, иначе се размиват нещата. Има ценители, има и просто хора, търсещи изгодни оферти. Двете групи не се припокриват по никакъв начин и няма смисъл някой, който просто търси сайт или определен продукт да се рови сред описанията на ценителите и обратно. Не всички ценители на парфюми, които пък се ровят във фрагрантика и следят впечатленията на съфорумци тръгват да купуват всичко, за което се пише.

# 539
За много години! Бъдете здрави!
Аз  съм също за 2 отделни теми, иначе наистина ще е мазало и досадно...
Да не е офф: Имам много изгодни покупки , било намалението на Диор в Нотино, някои неща от Дъглас, Chloe за подаръци от Парфимо и ЕС от Емаг...
От Парфюми.биз Rose D Isparta,  Dolce Amalfi от Parfumdreams..

Общи условия

Активация на акаунт