Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 104 376
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 570
И в това, че може да случиш на ползван тестер. Аз само веднъж съм купувал тестер, от немай къде, и не беше с празен ход. Но теглото му си беше 100%, така че я е имало няколко пръсвания, я не.

# 571
Кой ме изпревари, да си признава? Wink

Изпуснах го, докато търся за допълване за безплатната доставка Joy.

# 572
За мейкъп и отстъпката за РД.- абонирайте се преди самия рожден ден и за техния бюлетин. Мейла с отстъпката го получих на самия ден и важеше около две седмици след това. Изчаках да мине лудницата около Нова година и тогава поръчах. Парфюми не съм купувала отдавна и поръчах козметика. Всичко беше идеално опаковано в хартия амбалажна и както някой в предна тема беше казал така опаковани нещата и до Марс могат да стигнат.
5 лв - отстъпка за сума над 19 лв
10 лв - за сума над 59 лв ако се не лъжа  беше

# 573
Пак наличен Paco Rabanne Olympea Intense - 89,45лв. https://makeup.bg/product/287705/#/option/475736/. Поръчах и това нещо: https://makeup.bg/product/390710/#/option/676534/. Шишето ми хареса Grinning.
Знаете ли защо в makeup няма никакви тестери? Дали е временно или ще станат като нотино?

# 574
Ами няма да правя врътки за 10 лв, просто няма да поръчам, макар, че бях на финална стъпка. Имам поръчка от Makeup но беше без да съм се регистрирала и в същия ден си направих регистрация, но поръчката не е отразена в профила ми.  И поради тази причина не можело да ползвам отстъпката.

# 575
Получих си Коледното издание на ЛВЕБ от Парфимо, добре опаковано, тестер е, но кутията е същата, като на продукт, а бутилката красотаааа, като се прибера ако не забравя ще снимам, аромата е наред, празен ход имаше, всичко е точно Доволен😂😂😂

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 12:27 от renji

# 576
Знаете ли защо в makeup няма никакви тестери? Дали е временно или ще станат като нотино?
Да, и аз забелязах, че от няколко дни не са налични. Дано да е временно, изпадаха страхотни оферти.

# 577
Да, и аз забелязах, че от няколко дни не са налични. Дано да е временно, изпадаха страхотни оферти.
Аз забелязвам, че и мостри няма, от известно време🤔

# 578
В парфимо има приятно намалени някои продукти на JUVENA. Който има смелост да поръчва бяла козметика от там след онези Филорга с изтекъл срок, да погледне.

# 579
  • София
Здравейте, мили дами, може ли съвет от кои сайтове поръчвате Шанели, по-конкретно ме интересува Chanel Eau Premiere? В момента го е хванала липсата и го намирам много трудно, но да знам, като се появи.

# 580
Вероятно ще ми изтрият поста, но би могъл да е полезен на някого.

От парфимо съм поръчвала доста пъти бяла и декоративна козметика - Lancome, Dior, Payot, Guerlain, Bourjous, Rimmel, Estee Lauder, Clarains, Shiseido.

Един единствен път, в една и съща поръчка, съм попадала на продукти, които не бяха ок - едно червило и едно почистващо олио бяха гранясали.

Не защитавам никого, но това може да се случи навсякъде. Попадала съм и на ползвано червило от магазин... 🤷♀

Но факт е, че понякога имат доста изгодни цени на козметиката. В крайна сметка, всеки сам решава от къде да пазарува Simple Smile

# 581
  • София
В Нотино някои брандове имат 20% намаление с код brands20.
Скрит текст:

# 582
Преди няколко дни ми пристигна Montblanc Explorer тестер от Мейкъп - перфектно опакован, нямам забележки. Много жалко, ако не предлагат вече тестери, имаше добри попадения.

Възползвах се и от безплатната доставка в Парфимо - поръчах  тестер Acqua di Parma Colonia Essenza, подаръчен комплект Versace Crystal Noir и едно мини Paco Rabanne Pure XS. Colonia Essenza го взимам на сляпо, дано ми допадне.

# 583
Много добра цена: Frederic Malle Eau De Magnolia и отново налично Serge Lutens Chergui 2017.

# 584
Скрит текст:
В Нотино някои брандове имат 20% намаление с код brands20.
Скрит текст:
Днес не ми е парфюмен ден. Имам парфюм в кошницата на Нотино, но не ми приема кода. Попада в марката. Просто сега изкуствено за завишили цените и прилагат 20% код.

Общи условия

Активация на акаунт