Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 602
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 675
И аз си взех Voce Viva:heart_exl:. Чакам го с нетърпение!

# 676

Радвам се че успяхте да поръчате Blue Heart
Някой преди това да е поръчвал Voce Viva тестер? Имате ли представа дали идва с капачка?

# 677
Здравейте, някой може ли да даде отзиви за сайта -spam292-. Харесал съм два парфюма на доста добри цени, но никъде не мога да намеря информация за контакти. Ако някой е поръчвал или знае как ще съм благодарен да сподели.

# 678
На много добра цена в мейкъп в момента Mandarino di Amalfi https://makeup.bg/product/144339/
За камиона....Sob  Mandarino di Amalfi

И отново наличен: Serge Lutens Chergui 2005

Последна редакция: ср, 20 яну 2021, 08:18 от Milen™

# 679
# 680
  • вкъщи
И Дона Валентино е паднал с десетина лв от снощи. Обаче и над 100 лв ми иска доставка, не беше ли над 99 безплатна?

# 681
До 19-ти, днес е 20-ти.

# 682
Ще забия един тъп въпрос - на тестерите пише ли по шишетата tester или нещо отличаващо го от нетестерите? Виждала съм само няколко и нямам широко познание. На Van cleef and Arpels Bois d'amande пише на дъното TESTER, на Монтал няма особеност, освен липсващ бачкод, на Chanel съм виждала пирамидата на гърба на бутилчето, но на Диор-и, Герлен-и, ниш тестери как е?

# 683
Ще забия един тъп въпрос - на тестерите пише ли по шишетата tester или нещо отличаващо го от нетестерите? Виждала съм само няколко и нямам широко познание. На Van cleef and Arpels Bois d'amande пише на дъното TESTER, на Монтал няма особеност, освен липсващ бачкод, на Chanel съм виждала пирамидата на гърба на бутилчето, но на Диор-и, Герлен-и, ниш тестери как е?

На моите Амуажи също пише тестер на флакона.

# 684
На Диор-и, Герлен-и, ниш тестери как е?
"Ще забия един тъп въпрос"-  тъпи въпроси няма, има само тъпи отговори. Simple Smile

Не знам какво конкретно те вълнува, но: според пазара, не е еднакво.....

От Guerlain Les Absolus D'orient - повечето идват с капачки, новите версии имат лепенки там пише, че е тестер. На бутилчето - не. На старите версии бяха с една картонена капачка, което значи - без. Отдолу изглеждат така:

Diror от Les exclusifs също както и дизайнерските, идват с капачки. Но пак казвам, всичко зависи от това, къде си поръчала.

Amouage, както сподели unterdenlinden освен, че пише тестер, капачките на новите са такива:

Старите бяха с оргигинални капачки, но не бяха магнитни.

# 685
Благодаря! Това ме интересуваше, на всички е отбелязано по някакъв начин, че е тестер.

# 686
  • Франция
Благодаря! Това ме интересуваше, на всички е отбелязано по някакъв начин, че е тестер.
Не винаги. На някои по-малки нишови марки тестерите са просто допълнителни бройки от нормалния продукт. Нямат отделна категория "тестери".

# 687
  • вкъщи
Donna Valentino поръчах, че дъщеря ми му е фен и и стои прекрасно, при мен е остър и ретро вече. Цената беше много добра.

# 688
За първи път поръчах от donbaron.bg. Стори ми се изгодно и не издържах Simple Smile - https://www.donbaron.bg/paco-rabanne-black-xs-potion-for-her-edt … fjum-bez-opakovka - 54,89лв. и безплатна доставка.

# 689
  • Варна
Някой друг поръчвал ли е от donbaron.bg?  Намирам парфюми дето отдавна ги няма по другите сайтове и то на добра цена. Изкушавам се да поръчам🙄 Видях, че предлагат преглед и тест преди плащане.

Общи условия

Активация на акаунт