Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 535
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 780
Пристигнаха ми мострите от PDM, малко над седмица им отне. Доволна съм, бяха хубаво опаковани. Пратили са ми и моста на Delina Exclusif, която аз вече пробвах, благодарение на съфорумка, но ще тествам пак, за да реша дали тя или Delina ми харесва повече.

# 781
Ако са ти изпратили и новата Делина, сподели моля в другата тема как я намираш и сравни с exclusif Blush

# 782
Нее, macadamia, не са ми я изпратили, а се надявах. Само Exclusif е като допълнение към поръчката ми.

# 783
  • София
Да знаете сайт в който предлагат мостри 2/3/5 мл (търся Шанел номер 5)?

# 784
Elinor отново спазиха обещанието си, в новия магазин в бизнес парка вече има и асортимент от Profumum Roma.

Цените са стандартни за всички парфюми на бранда: 441 лв. за 100 мл. Може би, на по-късен етап ще заредят и 18 мл. варианти. За съжаление, нямат право да го продават в онлай магазина и ще е ексклузивно само във физическия.

Все още не мога да реша с кой парфюм се чувствам повече мореплавател, дали с Acqua Viva или Acqua di Sale, уж тръгнах за първия, но май последният ми хареса повече. Simple Smile

Нося ви и малко снимки:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 17:05 от Milen™

# 785
  • Франция
Ако са ти изпратили и новата Делина, сподели моля в другата тема как я намираш и сравни с exclusif Blush
На мен ми я изпратиха с поръчка, без да съм я избирала. Не знам, искаш ли аз да напиша няколко думи?

# 786
оооооо, разбира се, благодаря  Simple Smile

# 787
  • София
Milen™, много благодаря за информацията. Цените мисля са като в Салон Олфактив - скоро не съм минавала, това е по спомени.
ПП Acqua di Sale е солена красота, аз бих заложила на него от двата, въпреки, че имам друг любимец от бранда и за щастие съм му притежател Wink

# 788
Milen™, много благодаря за информацията. Цените мисля са като в Салон Олфактив - скоро не съм минавала, това е по спомени.
ПП Acqua di Sale е солена красота, аз бих заложила на него от двата, въпреки, че имам друг любимец от бранда и за щастие съм му притежател Wink
Аз благодаря RумиK , само не разбирам защо премълчаваме истината? Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Acqua di Sale
с две ръце, два пръс на дясната ми китка и вече няколко часа го усещам осезаемо. Този толкова истински лимон на Acqua Viva определено не работи и не ме отвежда никъде. Sad

# 789
  • София
А дали в другия шоурум на Елинор има същите брандове? В мейла за безплатна доставка видях, че има и на Черни връх.
Милен,
Скрит текст:
Tundra ми е любимецът - там усещам почва и едни пресни гъби, които ми отвяват главата Relaxed
Арсо също е прелестен, но не дотам, че да се обвържа с цяла бутилка.

# 790
  • София
Elinor отново спазиха обещанието си, в новия магазин в бизнес парка вече има и асортимент от Profumum Roma.

Цените са стандартни за всички парфюми на бранда: 441 лв. за 100 мл. Може би, на по-късен етап ще заредят и 18 мл. варианти. За съжаление, нямат право да го продават в онлай магазина и ще е ексклузивно само във физическия.

Този бранд е известен с това, че се продава само в оторизирани магазини и те са изрично споменати на сайта им, а този физически магазин на Елинор липсва сред тях http://www.profumum.com/en/luxury-perfumes-niche-perfumes-store- … italy-europe.html . Не е ли странно!?

# 791
RумиK, не няма да се продва в другия шоурум. Предполагам, за да може да има посещаемост и в единия и другия. Благодаря за споделеното! Simple Smile

veka, странно е, но си мисля, че скоро ще бъдат добавени. Все още магазинът не е открит официално, чух само, че за Свети Валентин ще е голямото - официално да го наречем откриване.
Самият факт, че все още няма телефон за връзка, може да ти говори много. Как от profumum.com да им добавят и контактите със статут оторизиран магазин. Така си мисля. Ще видим какво ще се случи.

Пратката от Spray Parfums ще присигне с UPS .

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 18:02 от Milen™

# 792
Е, то и makeup.bg не е официален вносител,но пуска Профумум Рома от време на време Simple Smile
Не ги мислете тия работи, ходете тествайте на място и купувайте ако ви е изгодно и така, че туко виж ще сложат всичко навсякъде на официални цени. А ние не искаме това. Simple Smile

P.S. за да не е оф топик - получих си поредната поръчка от Parfimo на Bentley Intense, D&G The one Essence EDP и козметичен комплект на Ланком.
Всичко си е съвсем наред и в срок за пореден път. Heart

# 793
  • София
Е, то и makeup.bg не е официален вносител,но пуска Профумум Рома от време на време Simple Smile
Не ги мислете тия работи, ходете тествайте на място и купувайте ако ви е изгодно и така, че туко виж ще сложат всичко навсякъде на официални цени. А ние не искаме това. Simple Smile

Цените, които потребителят е посочил по-горе са си съвсем официалните цени.
Темата се превърна в реклама на физическия магазин на Елинор.

# 794
Според мен цялата тема в същността си е рекламна.

Общи условия

Активация на акаунт