Изпитани сайтове за парфюми - януари 2021

• 102 442
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Sofia
Обаче дали е оригинален, доставчикът е някаква турска фирма.

# 1 021
  • Стара Загора
Milen , имам питане към теб . Тъй като каза ,че следиш този сайт ,как става поръчката на парфюм от там? Доколкото виждам сайта е Естонски . След въвеждане на данните на купувача има опция за доставка и до България. От падащото меню ,освен други държави има и България. Мисълта ми е - трябва ли да се използва превозвач или не ? Достатъчно ли е попълването на държавата и адреса или трябва да направя и още нещо ? Предполагам таксата от 15 евро е за пощенските разходи в ЕС. И един глупав въпрос - на какъв език да поръчам - бъпгарски , английски или руски ?

https://aromat.ee/?lang=en

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:20 от meri 123

# 1 022
За всички, на които им отказаха тестерите на Givenchy L'Interdit Eau De Toilette (направо сърцето ме болеше като Ви четях) да споделя че в момента в https://makeup.bg са заредили 35/50/80 мл. (аз като търсих го нямаше там) на добри цени според мен е. За справка моята 80 си го взех ноември от Нотино за 104  и някакви стотинки, и беше с код за намаление и бях доволна от цената. 104 лв е 80 мл. на make up в момента. Т. е. ако някой много го иска може да следи в make up, може да го намалят Simple Smile.

Скоро ще има зареждане във Венерата,живея в Пловдив и ми казаха,ще го чакам да видя цената  там

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 17:10 от bubanka

# 1 023
Азалия, мисля, че ти вече го притежаваш в съзнанието си. Нужнно е само малко и ще го имаш и физически.

Самата визуализация, която имаш, ми казва следното:

Запази някъде следните линковете:

1. Andy Tauer - No. 2 - L'air du Désert Marocain ausliebezumduft

2. Andy Tauer - No. 2 - L'air du Désert Marocain essenza-nobile.de

Ще чакаме само - 20% и действаме. Simple Smile

Най-евтино излиза от Швейцария, ако имаш приятели, които да го донесат. тук: No2 L'Air du Désert Marocain

Остава малко търпение Simple Smile За лятото не мисля, че искаш да го слагаш. Simple Smile

# 1 024
Обаче дали е оригинален, доставчикът е някаква турска фирма.
О, не погледнах! 😊 Ама 200 мл и 50 мл са си на дебели цени, само 100 е намален.

Milen, благодаря, златен си! 🌺 Запазвам и следя! Имам приятели в Белгия, Норвегия, Холандия, Северна Ирландия, ма точно в Швейцария... не 😀

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:02 от Анонимен

# 1 025
  • София
Не знам дали е за тук или за другата тема, но имам въпрос - някой знае ли тестерите на Полис, тези с короната, с корона ли пристигат? =)
Поръчвала съм тестер To Be the Queen. Дойде с корона. Simple Smile

# 1 026
Привет момичета! Аз ви чета от повече година от 2 парфюма за една година колекцията ми се разрастна до 15, а списъкът с желания става все по - дълъг и дълъг. Не съм писала досега, защото в сравнение с вас не разбирам нищо и далеч не мога да описвам ароматите така както вие. Затова се придържам само към четенето Simple Smile
Но от вчера чета за случката с парфюмо и просто не мога да се въздържа. Това е крайно некомпетентно и според мен дамите осъществили поръчка не трябва да се отказват. Като клиент имаш право да закупиш продукта на цената, на която е обявен ( независимо реална или нереална е цената) В противен случай се подава сигнал до КЗП и Европейската комисия за разрешаване на спорове. Моят опит с физически и онлайн търговци показва, че се страхуват от сигнала и жалби и 99% от случаите щом се стигне до този момент поддават.

# 1 027
  • София
Но от вчера чета за случката с парфюмо и просто не мога да се въздържа. Това е крайно некомпетентно и според мен дамите осъществили поръчка не трябва да се отказват. Като клиент имаш право да закупиш продукта на цената, на която е обявен ( независимо реална или нереална е цената) В противен случай се подава сигнал до КЗП и Европейската комисия за разрешаване на спорове. Моят опит с физически и онлайн търговци показва, че се страхуват от сигнала и жалби и 99% от случаите щом се стигне до този момент поддават.
КЗП е административен орган и не може да решава такива спорове, произнасяйки се в полза на едната страна и задължавайки другата да претърпи съответни последици или извърши съответни действия. Този казус гражданскоправен и се решава по съдебен ред.
КЗП може да направи само проверка по подаден такъв сигнал.

# 1 028
  • София
Това май е много добра цена за 100 мл от този мъжки популярен парфюм
https://m.emag.bg/parfjumna-voda-za-myzhe-christian-dior-sauvage … 247/pd/DPKSFFBBM/
За други парфюми предлагани от доставчика има сериозни съмнения, че предлагат ментета. Sad

# 1 029
Аууууу....добре, че не съм Sauvage - фен, така щях да взема един студен Dior-ски душ! Азалия!, почти си с първа глоба Flowers Hibiscus  Менте, от най-истинските! Simple Smile

meri 123, не съм поръчвал от този сайт. Какво намери толкова изгодно?Simple Smile Чакай, че трябваше да вляза в профила, да не те подведа.

Така, избираш си който език разбираш, доставката е безплатна за Европа за над €149, за под тази сума 15 € и се извършва от https://www.omniva.ee/private/track_and_trace

Не е нужно да се ползва куриер, в тези 15 евра ще ти го доставят до БГ, след поръчката ще получиш тракинг код и ще следиш къде е и какво се случва.

Достатъчно е само да попълниш държавата и твоя адрес!

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 11:55 от Milen™

# 1 030
  • Стара Загора
Milen , благодаря ти много !!  Flowers Hibiscus Не съм намерила нищо , много, изгодно . Просто сега съм на вълна Amouage . А в този сайт има отливки на много от тях .

# 1 031
КЗП е административен орган и не може да решава такива спорове, произнасяйки се в полза на едната страна и задължавайки другата да претърпи съответни последици или извърши съответни действия. Този казус гражданскоправен и се решава по съдебен ред.
КЗП може да направи само проверка по подаден такъв сигнал.

Много полезна информация! Благодаря!
Аз за съжаление нямам нужните правни знания, но няколко пъти ми се е случвало да има некоректно отношение, промяна на цени в последния момент преди намаление, сгрешиха цена и тн. В такива случаи започвам дискусия с търговеца, ако той отказва да разреши проблема си казвам, че ще подам информацията която имам и ще сигнализирам на горе споменатите институции и търговците винаги се стараят да разрешат проблема и да не стига до там или ми продават на цената, която е обявена или ми дават код за отстъпка. Никога не ми се е случвало да получа отговор от сорта на “ добре, подайте, ние нищо повече не можем да направим.”
Така че макар и КЗП да не може да решава спорове много пъти дори споменаването им ми е било от полза спрямо некоректности.

За да не е само спам. Някой поръчвал ли е от сайта на Монтал ? Издирвам Velvet fantasy и само там го откривам.

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 12:10 от Pinki

# 1 032
Ама вижте цените на 50 и 200 мл, те ме заблудиха! 🙄 Посипвам си главата с пустинен пясък... 😇

# 1 033

Не знам дали е за тук или за другата тема, но имам въпрос - някой знае ли тестерите на Полис, тези с короната, с корона ли пристигат? =)
Виж в нотино, в момента 100мл е по-евтин от 50мл. за продукт (не тестер) https://www.notino.bg/police/to-be-the-queen-parfjumna-voda-za-zheni/

# 1 034
Здравейте, някой получи ли тестера на Voce Viva от Парфимо?

Общи условия

Активация на акаунт