Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 145 159
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 1 905
Кола се чудят какви боклуци да пробутат. Толкова се купува и пие и насреща пластмаса. Да измислят нещо по-добро вече. Време е.

# 1 906
На мен ми трябват такива подложки, че старите ми са захабени. В хипермаркетите, от които най-често пазарувам, няма.
Обаче кола си взех от Метро.

# 1 907
В нашия Кауфланд има такива по 80 стотинки

# 1 908
Ancestral Superfoods -  не очаквах тази опаковка 200 гр да е 38.90 лв

# 1 909
Момичета,да питам... влизам в профила на КК и ми излиза това,има код долу... което значи че печеля или?

# 1 910
Момичета,да питам... влизам в профила на КК и ми излиза това,има код долу... което значи че печеля или?
Не, просто това е код на наградата , ако спечелите Ви пращат друг на имейл, ако не спечелите , съобщението , че сте купили билет се маха

# 1 911
Какъв е сайтът за регистрация и попълване на тези анкети Мимириум, за които говорите? Търсих в интернет, но не мисля, че попаднах на това, което трябва да е. Аз имам регистрация само в Толк панела и за сега съм доволна. Бавно се събират, дълги са анкетите, но вече имам заявявани няколко ваучера Edenred.

# 1 912
Тъпите Толк ми пратили анкета. Улучих, че е за бира ама след няколко въпроса ме спря като избрах Карлсберг за предпочитана марка. Да си знаете да изберете друг отговор. Уж квотата била запълнена. Смотаняци.

# 1 913
  • София
Тъпите Толк ми пратили анкета. Улучих, че е за бира ама след няколко въпроса ме спря като избрах Карлсберг за предпочитана марка. Да си знаете да изберете друг отговор. Уж квотата била запълнена. Смотаняци.
Хайникен е разковничето. Wink Проучват нагласата за бутилка от 250 мл.

Някой получи ли омекотителя Силан от ДМ скаутите? В имейла пише, че най-късно до 28-ми ще дойде, но досега не е дошъл.

# 1 914
Не съм получила Силан. И аз го чакам.

# 1 915
  • Пеликания
Аз за бирата я попълвах миналата седмица и избрах точно Карлсберг и стигнах до края. Нямах проблем.

# 1 916
  • София
Какъв е сайтът за регистрация и попълване на тези анкети Мимириум, за които говорите? Търсих в интернет, но не мисля, че попаднах на това, което трябва да е. Аз имам регистрация само в Толк панела и за сега съм доволна. Бавно се събират, дълги са анкетите, но вече имам заявявани няколко ваучера Edenred.
От гугъл плей

# 1 917
Тъкмо и аз се чудих за Мимириум, не открих в интернет. Само като приложение за телефона ли е?

# 1 918
  • София
Здравейте, още не съм си получила формата за сладки от Софиямел. Има ли и други неполучили формата?

# 1 919
Хванах се да си оправям профила в толка, че много рядко ми пращат нещо. На здр.състояние какво трябва да избера, че все до малко % стигам?

Общи условия

Активация на акаунт