Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (106) - януари 2021

• 144 586
  • 2 200
  •   1
Отговори
# 2 100
Мен игрите в Инстаграм ме отказаха точно защото все не мога да разбера кой е спечелил. А повечето не изпращат съобщения май. Това стори не излиза ли само като го публикуват и ако забравиш да провериш навреме после няма намиране? Или аз нещо не му разбирам.

Трябва да се следи, че всеки си прави каквото си иска. Някои пускат на стори, тагват те и виждаш; други тагват на поста с играта и пак ще видиш, а има и такива дето не тагват, не слагат @ пред печелившите и ако не му следиш сторита и поста може да не разбереш. Wink Аз се опитвам да ги следя всеки ден и всеки ден разчиствам профила от профили, които съм последвала заради игри. Wink

# 2 101
  • Г. О.
Здравейте. Искам да помоля някой от вас, ако има ненужен код за отстъпка в Комсед, да ми го изпрати. Ще съм благодарна.

# 2 102
  • София
В Durex мисля да се включа. Наградите са 1 голяма - кафеавтомат за 700 лв. и седмични награди общо 6 бр., по 1 всяка седмица, които включват (Durex Invisible Extra Sensitive 10броя; Durex Intense Orgasmic 10броя; Durex Mutual Pleasure 10броя). Играта не е само за Метро. Вижте правилата.

Получих известие, че утре ще ми доставят наградата от Коледната томбола в БГ мама - комплект пасти за зъби, 2 бр. Simple Smile

Благодаря, че споделихте за хумуса на Sweet twins. Пробвали сме всичките до сега, а тези изглеждат много интересно. Ще ги пробваме! Stuck Out Tongue

# 2 103
  • Г. О.
Момичета, намерих код. Благодаря.

# 2 104
Днес и аз си получих кутията🎁-изненада😂😂😂от София Мел!

# 2 105
Аз съм голяма Бяла птица.
Купувам Активия и мисля да взема 5бр, но взимам 4бр, защото ми се върти в главата,че трябваше над 5лв да е покупката, кой да погледна.. Та сега се включих За малка награда..

# 2 106
emdesign.bg
25 януари в 16:38 ч.  ·
🔥НОВА ИГРА🔥
"МЕБЕЛИ ОТ ЕМ ДИЗАЙН В МОЯТ ДОМ"
Спечели ваучер на стойност 500лв! Трима късметлии ще спечелят по един ваучер на стойност 500лв. 🤩
Условия на играта:
✔️ Сподели снимка/и под публикацията на мебели закупени от мебелни салони Ем Дизайн.
✔️ Харесай нашата страница във фейсбук emdesign.bg
✔️ Последвай инстаграм профила ни emdesign.bg
Повече информация за играта можеш да прочетеш тук https://emdesign.bg/article/mebeli-em-dizayn-v-moyat-dom
Край на играта: 25.02.2021 г.
Очакваме Вашите снимки

https://www.facebook.com/emdesign.bg/photos/a.238463499590414/3077187642384638/

# 2 107
  • София
Днес си взех наградата от форумната игра - Splat пасти за зъби.
Скрит текст:

# 2 108
Получавате ли Нивея комплектите изненада /вместо персонализираните кремчета със снимки на капачето/- вече 10 дни откакто съм дала данни за доставка и нищо....., а пишеше, че до 10 дни ще ги пратят.

# 2 109
Получавате ли Нивея комплектите изненада /вместо персонализираните кремчета със снимки на капачето/- вече 10 дни откакто съм дала данни за доставка и нищо....., а пишеше, че до 10 дни ще ги пратят.
Аз писах по същия начин, че предпочитам комплект изненада, нищо не са ми пратили, даже повече от 10 дни минаха.

# 2 110
# 2 111
В т маркет кенче пиринско за играта е 79ст. На кенчето пише, че наградите ще са за излет.

# 2 112
Понеже днес при опит за плащане с банкова карта ми беше отхвърлена трансакцията, преди малко влязох в онлайн банкирането да видя дали има някакъв проблем и - приятна изненада - преведени са ми 100 лв. от промоцията на Виза, седмица 7. Преведени са били на 26.01.2021 г. Не съм получила никакво известие. Дори нямаше и да разбера, ако не бях погледнала банкирането. Това ми е първа награда за годината, и то много подходяща и желана!
Проверете се и вие, може и вас да ви чакат такива приятни изненади!

# 2 113
Де да бях получила и аз ама получавам първо смс. Smile Честито!:)

# 2 114
Банда, ще пътувам утре до Благоевград. Игрите на Метро са от 04.02 и няма да мога да участвам, но знае ли някой дали има магазин там с кутия за игра на Куинса?

Общи условия

Активация на акаунт