Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 380
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 040
  • София
Момичета, нали знаете, че майонезата, ако имате блендер става за секунди?
1/1 олио/пълномаслено мляко, сол и лимон. Изсипвате във висок съд, задържате за 3-4сек блендера на дъното и изтегляте нагоре.

И за гостите вегани я правя с ледено студено соево мляко от Лидл или ДМ, не с всички става. Лимона замествам с винена киселина, купувам я по великден.

# 2 041
Майонезата Кания в бурканче я гледах, но пише в състава рапично масло, а нещо това не ми допада особено... има ли във вариант със слънчогледово, взех веднъж една в кутийка пак Кания такава, обаче тя пък на вкус не ми допадна?
Хелман-ската не е ли и тя с рапично олио?

С рапичното е и други боклуци, но на мен ми харесва. Не я ям с лъжицата от буркана Simple Smile

# 2 042
  • Мадрид / София
Тази четка струва ли си?

Добра е, но ултразвуковата е още по-добра. За съжаление я няма, а исках да си взема пак.

# 2 043
  • Асеновград
Тази четка струва ли си?

Добра е, но ултразвуковата е още по-добра. За съжаление я няма, а исках да си взема пак.
От мен минус за четката. Нови батерии свършваха за една нощ в нея. Смениха ми я гаранционно, пак същото, сега сме с трета замяна, засега работи. По добре със вградена батерия, да се вземе.

# 2 044
  • Мадрид / София
Ми мойта добре се държеше. После я смених с ултразвуковата, но не помня дали беше с батерии или се зареждаше.

# 2 045
Каква е тази нова сладкарска сметана, която споменхте по-рано?
Ще стане ли за тази рецепта?
Скрит текст:

От същата книга и аз правя тази рецепта, досега все с 30% сметана. Аз имам въпрос за глазурата, все не ми се получава да стигне сместа, а и да станат с търговски вид.

# 2 046
Кимчито е много хубаво,инстантната супа всъщност е полуготови спагети,бая ги грабиха.Нудли взех няколко парчета ,спечелих Слънчо за 1 ст .

# 2 047
  • Асеновград
Ми мойта добре се държеше. После я смених с ултразвуковата, но не помня дали беше с батерии или се зареждаше.
Тази с батериите, я купих когато ми се развали зареждащата се. Изкара около два месеца , докато пуснат пак с акумулаторна батерия и си взема нова. В началото батериите изкарваха седмица и половина, не я бях ползвала повече от 6 месеца, докато на малкия детската не се развали. Дадох му тази и за изненада сложени нови батерии на следващия ден празни, така седмица, занесох я за ремонт.В магазина касиера се опита да ме разкара с обяснението че тези нямали гаранция , но не беше познал. Втората за седмица даде същия проблем. Сега е с трета тя за момента се държи прилично, но съм с едно на ум и чакам да пуснат зарядни. Ултразвукова не посмях да му взема,нали се обсъждаше в темата,че не са подходящи за деца.

# 2 048
От мен минус за четката. Нови батерии свършваха за една нощ в нея. Смениха ми я гаранционно, пак същото, сега сме с трета замяна, засега работи. По добре със вградена батерия, да се вземе.

Подкрепям това мнение. При мен не просто за една нощ свършваха, но и през нощта едната четка се включваше и бръмчеше, което през нощта звучи сякаш има трактор в апартамента. Joy Сега сме с такива с вградени батерии и сме много доволни, тази пролет ще навършат 3 г.

# 2 049
Имаше назад въпрос за бисквити в кутия, но сега се сетих за питането - в Лидъл има едни маслени в метална кръгла кутия, на мен ми харесват.
А за другия въпрос- вярно е, че рядко и ние вземаме майонеза, може тогава да пробвам и тази на Кания.
Иначе знам рецепти за майонеза, но все пак ми се иска да е с яйце, с пък сурово не смея, млечната само не знам дали ще ми допадне на вкус... малко съм придирчива.

# 2 050
  • София
Имаше назад въпрос за бисквити в кутия, но сега се сетих за питането - в Лидъл има едни маслени в метална кръгла кутия, на мен ми харесват.
А за другия въпрос- вярно е, че рядко и ние вземаме майонеза, може тогава да пробвам и тази на Кания.
Иначе знам рецепти за майонеза, но все пак ми се иска да е с яйце, с пък сурово не смея, млечната само не знам дали ще ми допадне на вкус... малко съм придирчива.

И аз така мислех, докато не пробвах млечната Wink

# 2 051
Другата седмица ще има хубави бисквити в метална кутия:

# 2 052
  • София
Нещата за плетене хем не са много хубави, хем свършили, празен кош
Мда, отидох с надеждата да си взема една ножичка от шивашките принадлежности, ама ударих на камък.
Скрит текст:
Някой, някъде видя ли ги? Може би, изобщо не са ги заредили... чак пък такъв интерес.
Иначе, без да съм планирала, взех два комплекта чаршафи. Много са симпатични и на пипане ми изглеждат качествени.
Аааа, взех и два буркана с чушки, да не се мина. Наличността им беше внушителна, чак не повярвах, след толкова хвалби тук. Simple Smile

# 2 053
Другата седмица ще има хубави бисквити в метална кутия:

Колко за са хубави. 300 грама за 10 лв.
На вкус като всички такива в металти кутии, вкл.и в синята кръгла от редовния асортимент. Тя е 500г мисля, а цената й е наполовина от тази.

# 2 054
Нз, аз колекционирам метални кутии - за мен не е без значение дали кутията ми харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт