Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 319
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 100
Тази в буркана не е баш майноза. Салатен сос/бъркоч някакъв..

Кръцката /ножичката/ е много готина. Имам я от предно пускане.
След като синко накръцка с нея де що види за проба, вкл.и чаршафа си, я скрих.
Готинка е, и се чува готино едно щрак/клъц...

# 2 101
Тази в буркана не е баш майноза. Салатен сос/бъркоч някакъв..

Забравих да уточня - говорих за онази в малките бурканчета, която седи на хладилната витрина. Не салатеният сос, той даже май при другите буркани и консерви седи.

Не видях да има болонезе сред намалените сосове сутринта. Бяха три вида само - тези от брошурата.

# 2 102
  • Бургас
Майонеза в буркан има 2 вида (поне). Едната се води салатен майонезен сос или нещо от сорта и стои при подправките, заедно с кетчупа и горчиците. Другата си се води майонеза (не сос) с 10% яйца/жълтъци и стои в хладилните витрини. За първата нямам  спомени, защото един път съм я опитвала и то отдавна, а втората си сладни определено, но аз предпочитам нея като вкус Wink

Оплаквам се от едно кафе Кимбо, което е кофти партида и машината ми не го ще и туйто! Обикновено взимам Лаваца  Крема или от него, като са намалени, та нямам спомен кога е взимано Sad

# 2 103
Здравейте момичета и момчета в тази прекрасна страница...
По празниците ми подариха едни красиви и оказа се вкусни  бисквитки/ колкото и да избягвам магазинските неща/... Някой може ли да ми покаже кутийките на тези бисквитки

# 2 104
  • в ябълковата градина
Взех червените чушки Гранни'с в буркан. Вкусни са, без оцет, но са много меки.

# 2 105
На снимките и трите вида сладки са от коледните на Фаворина. Тези кръглите много бързо се свършиха, аз още с пускането през есента ходих да взема няколко опаковки. Другите, тези посредата по-лесно ще се намерят, наскоро ги гледах в Лидл на Джъмбо Плаза. Но са в пликчета, не са в кутийки.
Скрит текст:

# 2 106
На снимките и трите вида сладки са от коледните на Фаворина. Тези кръглите много бързо се свършиха, аз още с пускането през есента ходих да взема няколко опаковки. Другите, тези посредата по-лесно ще се намерят, наскоро ги гледах в Лидл на Джъмбо Плаза. Но са в пликчета, не са в кутийки.
Скрит текст:
Благодаря сърдечно 🌟

Наистина са с много нежен ванилов  вкус, особено белите цветенца💞

# 2 107
Има ли в постоянния асортимент на Лидл царевица за пуканки?

# 2 108
  • Бургас
Има ли в постоянния асортимент на Лидл царевица за пуканки?
От пакетчетата за микровълнова - да, но царевични зърна за пукане не съм виждала досега.

# 2 109
  • София
Здравейте, видях че ще има гофретник.  Препоръчвам го с три чифта ръце. Взех същия от Кауфланд миналия месец и това определено е топ покупка при нас. Малкото дори знае къде седи и ходи да си го вади, за да видя, че му се ядат гофрети. Тъкмо сега ще правя и може да опитате тази рецепта, в нас от 5 рецепти тя най-много се хареса. http://skilfulcook.blogspot.com/2017/01/waffles.html?m=1
А машинката е супер, не залепва, не мажа с нищо преди да пека, има си степени на изпичане. Абе... щом мъжа се справя, а той е много далеч от кухнята по принцип.

# 2 110
Много е хубав гофрерника! Стават супер бързо гофретите

# 2 111
  • София
Ето го състава на майонезата. Не знам дали е сладникава защото по принцип майонеза не ям, но примерно за мен няма общо с майонезата на Краси.

Чери, моя младеж уж не е пикльо ама и на нас ни пропускат лидълските памперси и толкова не ми харесаха, че ги подарих.

За гофретника потвърждавам, че е успешна покупка. Ние имаме от 3-4 години, после съм подарявала и на сестра ми и на нашите и всички са доволни Simple Smile
Сега ще чакам двойния, имате ли идея кога го пускат?

# 2 112
Двоен гофретник- мисля около 2 пъти годишно преди Великден и октомври- ноември преди коледните празници. Евентуално и лятото...
Ще пускат ли скоро парочистачка?

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 09:51 от dolce miele

# 2 113
Моят двоен гофретник го взех лятото, но няколко седмици след като беше "обявен" в брошурата. Може би точно след Великден е било.

Да питам: замразено брюкселско зеле в Лидл има ли?

# 2 114
Аз коментирах снимката с буркана със салатна майонеза и отговарях на дамата на която й сладни.

Естествено пак стана каша с коментарите и това кой какво коментира.

Общи условия

Активация на акаунт