Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 175 590
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 130
  • Пловдив
Да де, тези същите. Дето са без глутен.

# 2 131
  • София
Напазарувах доволно рано рано преди коридора. Заредих и от двата вида мюсли, Скаморца пушена, Едам. Загледах доматените сосове, харесвам ги, но няма смисъл да купувам. Сос Болонезе правя / голяма доза / и докато е топъл го затварям в бурканчета с винтова капачка и бам в хладилника. После само сварявам пастата и обърквам със соса и готова бърза вечеря. Та пропуснах сосовете. Още моцарела, нарязано свинско филе и още един зелен чай...да има!

# 2 132
  • Бургас
Да де, тези същите. Дето са без глутен.

Някои си държат на оризовите, затова уточних Wink Иначе при нас има, ама това не те топли, за съжаление Wink

# 2 133
Кое точно дървено влакче се търсеше?Днес в София/Овча купел имаше от горното 5-6 бр.и от долното 2бр.
лещата още е омотана...ама този път си взех наистина френска от обичайното място, а не от промо регала.
При нас от конджак гъбите имаше само два вида по 2-3 бр.
Скрит текст:

# 2 134
При нас имаше почти пълна кутия - може би само една или две липсваха. Четири вида (предполагам, че това са всички?).
Скрит текст:
Взех си от малките грейпфрути, чудех им се дали са хубави, като са колкото портокали, но сега изядох един и си имат съвсем нормален вкус. Хареса ми.

# 2 135
  • Пеликания
Явно само в наше село няма от конджак гъбите, а така им се зарадвах като го разбрах. Даже служителите нищо не знаеха.

# 2 136
  • София
А какви са тези гъби? С какво са толкова специални?

# 2 137
при мен нямаше никакъв ефект от тези гъби.

# 2 138
Те стоят на стелажите, където са нещата от азиатската седмица, не са при останалите козметични продукти.
За почистване на лице - виждала съм разни бюти блогъри да ги рекламират и обикновено струват по десетина лева.

# 2 139
Конджак гъба и аз не видях,наистина е супер цената .
Ексфолират ,за лице и тяло са,от растение се правят.

# 2 140
Боже, аз мислех, че за гъби за готвене говорите....

# 2 141
  • София
Боже, аз мислех, че за гъби за готвене говорите....
И аз, понеже не ям гъби реших, че е нормално да съм непросветена, а то какво било 😂

# 2 142
  • София
Другата седмица ще има ръчна акумулаторна прахосмукачка. Имахме подобна, но след повече от 20 г. сдаваше багажа и я изхвърлихме.
Въпросът ми е, дали имате представа дали са добри.

# 2 143
  • София
Аз да си побутна въпроса за безлактозното мляко от новата брошура...Някой има ли отзиви?

# 2 144
Конджак гъбите си ги купувам от алиекспрес за центове, а изпозлването им е намокрят се да омекнат слагате малко измиващ гел за лице на тях и си търкате лицето. Нищо специално не са, след време се разпадат и се изхвърля.

Общи условия

Активация на акаунт