Фотошоп IV

• 27 004
  • 344
  •   1
Отговори
# 240
mama Vesi, pyrwata mnogo mi hareswa Peace Peace, втората малко недоразвита, елементите са с различна яркост и нещо ми куца, надявам се да не се обидиш   bouquet

wily, колажчето е страхотно пипнато Grinning

Днес нали е събота, времето е супер и всички се покриха по парковете. Нищо - и сам войнът е войн!!! Crazy
Аз за следобяд съм заформила една фотосесия, да видим дали ще се осъществи....
засега ето една замечтана малка лейди

и в крупен размер
http://malena2004.multiply.com/photos/hi-res/42/1?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F42%2F1

# 241
mama Vesi, pyrwata mnogo mi hareswa Peace Peace, втората малко недоразвита, елементите са с различна яркост и нещо ми куца, надявам се да не се обидиш   bouquet

Как ще се обидя, няма такова нещо, нали се учим. Hug И на мен ми се струва, че му липсва нещо, ама пусто не можах да измисля какво е, няма ми го вдъховението, което хич не ми харесва Thinking.

# 242
и аз имам такива "дупки"
така беше с рамката й за 1-ия рожден ден
така и не я харесах

# 243
Аз искам да попитам, как мога да отворя файл с .PDF във фотошоп  за да мога да го ползвам. Имам 3-4 бр. с елементчета, но не мога да ги ползвам. newsm78

# 244
отваряш Фотошопа, полсе отваряш фаила, и ще е попита кои страници да отвори и в каква резолюция
дай му я по дефолт

# 245
Хи-хи, с мама Веси сме имали подобна идея, предполагам гледайки порасналите си мартенчета...От два дни режа малки и големи Марианки, за да стане нещо като еволюция  Mr. Green

Не е много прецизно изпълнение - все не успявам да ги изрежа както искам!

# 246
Малко встрани от темата, но имам един проблем.Нещо пипах по настройките на фотоапарата и сега прави ужасни снимки.Сменях стойностите на ISO, ако не се лъжа EmbarassedЩе ми кажете ли какво значи това ISO?

# 247
  • София
Малко встрани от темата, но имам един проблем.Нещо пипах по настройките на фотоапарата и сега прави ужасни снимки.Сменях стойностите на ISO, ако не се лъжа EmbarassedЩе ми кажете ли какво значи това ISO?
Сложи го на ауто, след като не знаеш какво е! Това е един вид чуствителността на филма, ако снимаше с филм!

Момичета, сестра ми и гаджето и имат един вид годишнина и сестра ми е решила да му подари всичките им снимки събрани в едно, рамката която е купила е 20х30, сребърна... направих нещичко, кажете дали ви харесва, трябва да е изчистено и семпло... направо ме хвърли в размисъл  Sick

http://nadtab.hit.bg/2.jpg

# 248
Горска Фея, при рисайзването на снимката елементите наистина бледнеят на общия фон, в оригинален размер изглежда значително по-добре Wink), но  винаги може и да се кроп-не Simple Smile Ето един вариант:) с акцент върху детайлите:

И един първи опит за рамка Simple Smile) далеч от перфектно е, но все пак Simple Smile) ето:

# 249
Аз успях да си довърша започнатите неща, много съм доволна. Първи паспорт:
http://misholina.multiply.com/photos/photo/11/51.jpg

Sage, исках да те питам, едната страница, от която взимаш фоновете, ми ги дава на много малки квадратчета, и не мога да намеря начин да взема целия фон (доколкото разбирам, различни хора правят отделните части, като общ проект). Едно по едно ли ги взимаш, и след това си ги съединяваш, за да ги ползваш, или има начин да се вземе цялата??? Дано ме разбра какво питам... Laughing

# 250
Misholina, предполагам, че ме питаш за десктопарт.ру? Направих ти скрийн шот, защото не ме бива много в обясненията Simple Smile)))

# 251
Мишолина, тази еволюция "кърти". Толкова е хубава Joy
Малена, много аристократизъм, много Джейн Остин, много ми хареса.
Аз за сега не съм много зарамкирала, повече снимам с новата продобивка. Ако направя шедьовър, ще го споделя.

# 252
nad_tab, сестра ти е толкова хубава и това,което си има направила е чудесно, дано младежът остане доволен /сигурна съм/

sage, как ги сътворяваш тези приказки, как го снимаш това дете?
много ми харесва светът, който създаваш Hug

freak_man, благодаря ти, една приятелка ми каза, че това било най-доброто. На мен лично ми харесва снимката, хванала съм Малена седнала точно на нивото на хоризонта. Дали наистина си мисли нещо???? Thinking Laughing Rolling Eyes

# 253
ето и от мене нещичко , което направих снощи..по късни доби....

Милена, дано не се СЪРДИШ че съм изплагиатствала един твой елемент...но не намерих по-подходящо.... newsm78

# 254
Sage, точно това е! Не знам как не съм го видяла снощи - не като мозайка, а "склейка" пише си  Crazy мерси!

Малена, и ти си имаш мома англичанка, факт!  Flutter Между другото, да спамна темата, аз и Джордж Майкъл също ще се видим, на само че на 28-ми ноември... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт