Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 582
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Добър вечер
Може ли да ви попитам момичета натъкнах се на тези кадри от двамата сладури. Това чат лайф ли е било с тях или зад камера?

Сладури

# 451
Мурьо е същински кифльондер не спря да се излага и много ми пука,че е висок 1.71 пууу пън

# 452
  • Кърджали

azisiq, това е от стори на Алиджан. Навивал ги да вземат участие в неговия канал в Youtube, ама Керем го побъркал бщо взето докато се съгласят. Кога  ще го снимат, кога ще го качи Алиджан в канала си в Youtube не се знае, може би другата седмица, или след седмица. Той ще каже в Инстанграм

# 453
Добър вечер
Може ли да ви попитам момичета натъкнах се на тези кадри от двамата сладури. Това чат лайф ли е било с тях или зад камера?

Сладури

Това е с има и по време на снимките на 24-ти епизод,но го качва чак сега

# 454
Булки, чета в този туитър, че Фокс ще пуска два сериала, единият от които ще се излъчва в сряда, а за другия трябвало да освободят място.. Някой нещо да знае или са фантасмагории, които ми вдигнаха пулса 🤔

А животинките, които нашите си пращали, били от на Мави стаята. Има логика де 😄

# 455
  • Бургас
Много искам да се изкажа за бившите. Сега се обсъжда Мурат-бившия.   

Момичета, той е атрактивен мъж /в смисъл не красив, а вървежен/. Може би сега е срещнал новата си Любов. Тя, като всяко нормално момиче, не би искала той да е приятел с Ханде. Ако за нея това е проблем, не е ли правилно той да се отпише в социалните мрежи от Бившата в името на Новата любов.
Инстаграм за турските артисти е сигурно като Корана. 
В Живота може и да се чуват, да си помагат, да пият чай, но за пред феновете е нужен този театър. Никой не знае с кого ще го срещне съдбата по-нататък. В тези среди оцеляват по-освободените, по-гъвкавите, по-приспособимите... А, може би не само там....
Това имах да изкажа, че стана много сериозно......

ГУШ!!!

# 456
  • Кърджали
Nalbantova, доколкото знам, единият ще е Yas 19 /възраст19/, с моят любим М. Асланту. Може би него го планират за сряда. За друг не съм чела, но не съм се и интересувала/моят интерес към предстоящи сериали за този сезон приключи с прочитането на новината че Асланту ще снима този сезон, друго не ме интересуваше повече/Ако ще освобождават друг ден от седмицата за друг сериал имат цели 6 дни от седмицата, да не пипат съботата само. Че бой ще ядат...

# 457
  • София
Фокс вече обявиха, че скоро започват 5-ти сезон на този сериал:

Предполагам на мястото на Феникса, който приключва утре. Свриалът с Мехмет Асланту започнал ли е да се снима вече и има ли обявена дата за старт? Или поне знае ли се кога се предвижда да започне? Защото бях чела, че Бараж ще приключва скоро. Може би, ще е на негово място. Не знам. Другият вариант е отново да спират сериала с най-нисък рейтинг. Но засега нито Кефарет, нито Сон Яз се представят особено убедително. Така че не мисля, че сме застрашени. Ако държим рейтинг над 5.50 дори бих казала, че не сме, каквото и да пишат хейтърите. Wink

# 458
Точно ей този показваха, който ПРО/БРО показва.
Проверих го, но пише че в неделя ще се излъчва..
Сори, всях паника, ненужна такава... Черпя ви с по едно вино гузна, гузна 😄😄😄

# 459
  • Кърджали
Налбантова, простено ти е Simple Smile
Всеки ден освен събота за момента може да махат каквото искат, аз нищо друго не гледам.
БРО, този с Асланту май сега ще почват да го снимат, януари по някое време. Официално обявена дата за излъчване още няма.

# 460
  • София
Как в неделя? В неделя е Кефарет. Сряда остава свободен ден след финала на Феникса. 🤔
Точно ей този показваха, който ПРО/БРО показва.
Проверих го, но пише че в неделя ще се излъчва..
Сори, всях паника, ненужна такава... Черпя ви с по едно вино гузна, гузна 😄😄😄

# 461

azisiq, това е от стори на Алиджан. Навивал ги да вземат участие в неговия канал в Youtube, ама Керем го побъркал бщо взето докато се съгласят. Кога  ще го снимат, кога ще го качи Алиджан в канала си в Youtube не се знае, може би другата седмица, или след седмица. Той ще каже в Инстанграм

Благодаря дано качат по дълго и качествено клипче

# 462
Добър вечер

Сладури

Това е с има и по време на снимките на 24-ти епизод,но го качва чак сега
благодаря големи са сладури важното е че са се навили да се снимат с него
дано скоро видим клипа

# 463
Ей, паниката ме хвана, което не е често виждано 😄

Бро, ем ако не греша, че Пазар е неделя при комшията...

Алекс, тук с това 9ти какво искат да кажат, че започват снимки, нали 😄😄 Да не става беля..

# 464
  • Кърджали
тия войниците ще са в неделя, да.
За другите, да, на 9ти януари почват снимки. Значи скоро трябва да почнат и да го излъчват, което ще ме зарадва.... Както казах - давам им всеки ден от седмицата, само не събота.

Общи условия

Активация на акаунт