Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Добър вечер, момичета,
Еди-коя с, Честит двоен празник!
Lady Laura, радвам се, че си харесала Bridgerton. Аз съм голям фен на исторически драми и сериали, но този сериал е по-оригинален. Netflix ще пуснат втори сезон догодина и доколкото разбрах смятат да разкажат историята на всички братя и сестри Bridgerton (май има 9 книги издадени досега). Ще погледна турския филм, който препоръча. Благодаря много!

Аз не вярвам Фокс да спрат сериала. Никой навремето не очакваше, че сериалът ще се превърне в такъв хит и международен феномен. Вярно, че рейтингът е много важен, но сериалът се продава и има много универсален тон... Например приятелката ми французойка, която гледа сериала го намира за романтичен, забавен, свеж и представящ един много модерен и съвременен имидж на Турция. Не трябва да забравяме, че в момента Турция използва своите сериали за пропаганда (Русия прави същото с Маша и мечокът например). Турските исторически драми се котират много в Арабския свят. Слагам линк към една статия от престижното списание Международна политика за успеха на сериала Еrtugrul в Пакистан:
https://foreignpolicy.com/2020/09/05/ertugrul-turkey-dizi-soft-power-pakistan/
С нашия сериал, имат продукт и марка, която е глобален хит и се превръща във визитна картичка на страната от Латинска Америка до Китай. SÇK изненада всички и беше глътката свеж въздух, от която се нуждаехме покрай пандемията. Аз още си спомням първите снимки с Ханде и Керем, които видях в Dizilah и IMBD преди да пуснат първия трейлър. Още от снимките си казах, че този сериал ще бъде специален (отделно бях фен на Керем откакто гледах SM).

IMBD ratings:

Фокс ни дадоха шанс с преместването в събота. Но този шанс не трябва да бъде пропилян, особено тази събота, когато Сървайвър се завръща, а ще бъде и със знаменитости. Сега и новите СЦ трябва да създадат добри истории и интриги, за да задържат зрителския интерес. Dolunay беше кратък сериал (май 25 или 26 епизода, започна лятото и приключи с новогодишен епизод), но беше логична и последователна романтична драма с истински злодеи и антагонисти на ГГ. Айше вплита много нишки и препратки към история, архитектура, митология, ботаника и т.н., но създаването на интриги не е силната й страна. Нейната сила беше в плавното изграждане и надграждане на образите особено тези на Серкан и Айдан и начинът, по който изгради историята между Еда и Серкан. Айше пише поезия, а сега СЦ ще трябва да пишат роман с интриги, обрати, развръзки, които да карат зрителите да чакат и гледат следващия епизод и т.н.. Както Dari много точно беше писала Айше заложи повечето от интригите, които новите СЦ трябва да разплетат. Според мен, те най-вероятно ще заложат на странични истории с проекти, от там пък могат да изскочат потенциални конкуренти на холдинга или Арт Лайф, ще разгърнат историята с бащата на Пъръл и т.н.. Жалко е, че досега не въведоха семействата на Джерен и Фифи например. Проблемът е как бързо ще разкарат Балджа и Принцът и ще вградят някой нов антагонист между ГГ. Балджа и принцът са толкова фантасмагорични образи, дано Серкан поне уволни Балджа за некомпетентност. Уж е супер ПР пък не успя да оправи имиджа и  да направи някой spin с ареста на Серкан и загубата на проектите.
North America Ten публикува кратко представяне на сериалите/филмите за сезон 2020-2021г. и ние сме в графата “Awesome current shows » редом със Sadakatsiz, Alev Alev, Kirmazi Oda и Masumlar Apartmani.
https://www.northamericaten.com/dizi-roundup-winter-2020-2021/
За лека нощ ви оставям с новото видео на Аndreaa, което е много оригинално и различно. Писала е в Туитър, че подготвя много дълго видео за Серкан.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 23:23 от druon77

# 542
  • София
Скрит текст:
Е, то химията си личи къде я има и къде се играе Simple Smile
Иначе Любов под наем ми хареса на мен, май беше и първият ромком сериал който изгледах и ми хареса.
Но не сравнявам двата сериала, по принцип като гледам някой сериал не го сравнявам с други.Всеки път се оставям да е като за първи път.
Мног оми се иска тезималките символи да продължат да намират място в истоирята - чашите, звездите, Сириус звездата и Сириус кучето. Тези дребни неща ми привлякоха вниманието на мен. Чак щом тръгнах да търся из небето Сириус онзи ден /не знам защо се сетих/
Мурат и други бивши и на двамата повече ще избягвам да коментирам, има един лаф - късно е либе за китка. Simple Smile
Но добре, че Аджун  покани Ханде и Керем в Гласът на Турция, та го загледах. Тия дни това гледам като се чудя какво да правя Simple Smile Ако смехът е здраве, си осигурих направо безсмъртие от толкова смях Simple Smile

Скрит текст:
Имам чувството, че тази седмица събота идва много бавно...
Може Керем и Ханде да не пеят хубаво, но поне направиха шоу! Те направиха шоуто. За другите участници толкова не се пише, колкото за тези двама сладури. Демет, Ибрахим и т.н. минаха, изпяха си песните и толкова. А Керем и Ханде са непрекъснато по всички предавания. Всички толкова много им се кефят. Те бяха много истински. Как да не им се радва човек. Ханде, по детски щастлива, че е седнала на стола с бутона и ще изненада Керем. Но Керем още с излизането си на сцената забеляза червения тоалет на Хандемии, засмя се, вдигна ръката, размаха пръст за да покаже, че я  разкрил. После, когато Ханде се обърна Керем известно време се правеше, че не я вижда и когато тя го извика по име той се направи на много изненадан. Не знам кой от двамата беше по-изненаданият.  Но и двамата бяха невероятно красиви, щастливи и пръскаха наоколо само любов. Всички присъстващи го видяха...

# 543
  • София
Druon, отново страхотен коментар! 👏🏼

Чета сега следното - според “доброжелателите” миналата седмица рейтингът е бил добър и се е покачил, само защото сме били единственият сериал, излъчен тогава. Но тази седмица се завръщат останалите + Сървайвър прави премиера. Отделно турците били против еротичните сцени. Затова нашата ЕдСер любовна сцена не им харесвала и нямало да гледат епизода. Според “доброжелателите” всичко това щяло да доведе до спадове в рейтинга тази и следващите седмици. Няма ли някаква кампания в Туитър пак? Да гледат феновете на други сериали или нещо подобно. Както преди е имало. Много е важно да задържим рейтинг над 5.50.

# 544
# 545
Ама абсолютно!  Браво, оцелил си е държавата! 

А и на поста над твоя има някакъв с очила,  който прилича на частично хванатия на първата снимка - с кетапа, а морската снимка на сина ти навява асоциации с  Керем/Серкан с водопадите край Анталия. 

Но щом е програматистис, (ex, изучихме ги езиците в тая тема), браво! 

А в Гърция празнувате ли тези празници - Йордановден, Ивановден?  Че и аз след 10 минути  имам празник.

Еди-коя си, Честит Двоен Празник! 

PS - В спойлера всъщност е сина Ви, или актьор?
Миличка синът ми е и е ръжав и виждам голяма прилика със С/К Simple Smile...Благодаря ви! той е ПРОГРАМАТИСТИС в Ирландия....

# 546
Еди-коя си, бъдете честити с твоето момче! Нека здраве, радост и усмивки има във вашия живот!
Druon, благодаря ти за предложените сериали, звучат много интригуващо, с охота ще ги погледна Blush Видях и някои от книгите на поредицата за фамилия Бриджъртън.
„Любовта се приземи върху теб“  също звучи обещаващо, големи симпатяги са главните герои.
Толкова много научавам от всички вас Yellow Heart
Нашите красоти Yellow Heart

# 547
  • Кърджали

Prinx, честит ти празник!
Да си здрава, усмихната и щастлива!

# 548
  • София
Среднощен привет от мен! Flowers Hibiscus

На всички прекрасни момичета в темата и на техните близки, които са имали празник на 06 януари (Еди-коя си, на твоя красив син много щастие и късмет!) и на Prinx и тези, които имат празник в днешния 07 януари пожелавам много здраве, спокойни и усмихнати делници, шумни и щастливи празници, вълнуващи и завладяващи пътешествия и много чиста и споделена любов!

Въпросът за празнуването на Йордановден и Ивановден беше към Еди-коя си, но заради късния час си позволявам да отговоря вместо нея. Това е информация за двата празника, за които става дума и които се празнуват от християните в България, Гърция и Румъния (поради факта, че църквата в тези страни използва отброяването по  Григорианския календар, въведен през 1916 г., според който Коледа се пада на 25-ти декември):

Скрит текст:
Богоявление (Йордановден)
6 януари

Богоявление (на гръцки Теофания, Θεοφάνια), преди това известен само като „Явление” (Епифания, Επιφάνια) е един от най-древните християнски празници. Празнува се на 6 януари (Йордановден). Първоначално е посветен на раждането на Иисус и съпътстващите го събития: Обрезание Господне и  Поклонението на Влъхвите (Тримата мъдреци). Исторически е претърпял значителни изменения (най-напред през 4. – 5. век от него се отделя Рождество Христово),  а днес отделните християнски вероизповедания го празнуват по различен начин.

Св. Йоан Кръстител (Ивановден)
7 януари

Ивановден (от еврейски „Божия благодат”) е религиозен и народен празник,  който се празнува в чест на Свети Йоан Кръстител (или Предтеча – Πρόδρομος).  Според Евангелието на Лука, св. Йоан се родил половин година преди Иисус и бил негов роднина. Около 29-30 г. започнал да проповядва за идването на Месията, следвайки старозаветните пророчества. Той дава на Иисус Светото кръщение в река Йордан. По православния църковен календар празникът се отбелязва неподвижно на 7 януари. Той доста късно се е отделил от Богоявление, с който е и пряко свързан.

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 01:30 от nrgmama

# 549
Prinx, Честит празник! Flowers Hibiscus
Бъди здрава и щастлива! Flowers Cherry Blossom Flowers Four Leaf Clover Flowers Tulip
Лека нощ мили момичета

# 550
Druon, отново страхотен коментар! 👏🏼

Чета сега следното - според “доброжелателите” миналата седмица рейтингът е бил добър и се е покачил, само защото сме били единственият сериал, излъчен тогава. Но тази седмица се завръщат останалите + Сървайвър прави премиера. Отделно турците били против еротичните сцени. Затова нашата ЕдСер любовна сцена не им харесвала и нямало да гледат епизода. Според “доброжелателите” всичко това щяло да доведе до спадове в рейтинга тази и следващите седмици. Няма ли някаква кампания в Туитър пак? Да гледат феновете на други сериали или нещо подобно. Както преди е имало. Много е важно да задържим рейтинг над 5.50.

Бърборанке, Много благодаря ❤ 🤗.
Като гледам секс сцените в Неверния, не мисля, че турците са чак такива пуритани. Според мен е възможно да цензурират сцената заради нашата ниска възрастова граница (май е 7). Иначе не съм виждала кампания в Туитър, но аз рядко влизам в генералния хаштаг, защото там е пълна лудница и следя основно моята TL. Тази седмица няма епизод на DEK и не може на имаме договорки с тях. Остава само Sol Yanim, който е застрашен от спиране, но епизодът е довечера и е късно за кампания...
Prinx, Честит празник! 💐🎉🥂🍾 Бъди много здрава, щастлива и обичана.
Ниника, 🌸❤  надявам се да харесаш Любовта се приземи върху теб. Сериалът е много хубав, оригинален и забавен. А пък актьорите са наистина супер сладки заедно и се радвам, че най-после официализираха чрез прескомюникета и всички фенове бяхме във възторг ... Направиха ни страхотен новогодишен подарък! Ако Ханде и Керем са заедно, в деня, в който обявят връзката си това ще бъде световна сензация. Всички соц. мрежи ще полудеят...
Няколко интересни туита и едно хубаво видео:
https://twitter.com/jb_kg_sg/status/1346877003513921542?s=
“Аз съм изпълнен с теб. Кожа, кръв, кости, мозък и душа. Няма място за липса на доверие или доверие. Нищо в това съществуване, освен това съществуване”, Руми

Андреаа още работи по видеото за Серкан... Беше молила да й изпратим всички моменти, в които Серкан се чувства несигурен, защото се страхува да не пропусне нещо.
Вчера са снимали в Хотел Fairmont Quasar Istanbul и само Ханде и Керем са били там.  Явно там е локацията на ресторанта на шеф Аlexander.
https://www.fairmont.com/istanbul/dining/aila/
Това е сладко: От комедия до драмедия до драма до 50 нюанса на Серкан?

Сладки сънища, мили момичета.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 04:11 от druon77

# 551
Добро утро, мили момичета! 💛

Честит Ивановден и честит празник на тези, които празнуват! Желая им само здраве! ⭐
А на всички останали пожелавам един позитивен и усмихнат ден! 💙

# 552
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви ден изпълнен с много настроение и усмивки Hug

Prinx, Честит празник! Flowers Hibiscus С пожелание за много здраве и късмет!

# 553
Едно видео от мен:

# 554

Общи условия

Активация на акаунт