Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 262 874
  • 2 527
  •   2
Отговори
# 2 520
Екстра е така. Но ще ми е интересно да съспоставя двата варианта- на стената и на скрина.

# 2 521
  • Over the hills and far away
Кубратова, като от списание! Много уютно и стилно, чудесно съчетание на цветове Heart Eyes
Цитат
Искам да ги видя, тези гарги Simple Smile

Кацнаха гаргите 😄

# 2 522
  • София
Ето нещо и от мен. Малко се уморява тази година и действам по бързата процедура. Извадих, нагласих ги и сега ще им търся места из къщата 🍂🍂🍂

# 2 523
Екстра е така. Но ще ми е интересно да съспоставя двата варианта- на стената и на скрина.

Не е много за вярване, ама на, още снощи ММ се справи, явно съм била много настойчива и убедителна (нали знаете в превод на женски език що ще рече тази убедителност Simple Smile - живо мрънкане си беше).
Много ми харесаха гаргата с клончето и декорацията в цилиндъра -  Yellow_girl, нали няма да я разваляш и ще я оставиш, както е?

# 2 524
  • София
Кубратова, това е висока ваза, която в крайна сметка сложих в коридора и като запаля светлините изглеждам много приятно. Тази година не успях да си събера пресни шиширки и използвах тези от миналата, които имат "сняг" и малко развалят есенния изглед, но и така става.

Много уютно е станало така с картината. Внася толкова топлина.

# 2 525
Сега се върнах пак да видя, вярно, че диаметърът не е еднакъв и си е ваза, не знам защо снощи не съм го видяла, но е красиво - това е сигурно Simple Smile
Понеже казваш, че само си ги извадила, реших, че искаш да я разформироваш и пак наредиш, та затова гледах да те възпра да не пипаш Yellow Heart 
Аз и бялото на шишарките не виждам, пък и да го има, някъде вече вали сняг...
Също пазя миналогодишни шишарки, но са на високо и трябва някой да ми ги свали, ако се сетя, че имам.

# 2 526
Ето нещо и от мен. Малко се уморява тази година и действам по бързата процедура. Извадих, нагласих ги и сега ще им търся места из къщата 🍂🍂🍂

Това много ми хареса. Обичам високи прозрачни гладки вази, пълни с нещо. Каквото и да сложи човек в такава ваза стои ефектно.

# 2 527
  • София
Когато най-близките знаят как да те зарадват...🧡🧡🧡

Общи условия

Активация на акаунт