Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 72 624
  • 904
  •   1
Отговори
# 600
Аз пък се чудя за всичко от лекаря до болницата, в която изражда, до грижите за бебето и мен. Някой, ако пита Сигридов  да каже. Иначе аз съм след месец чак.

# 601
Сетих се още нещо-бях при Ковачев и ми изписа Билкова кръв, за да вдигна желязото. Днес я купих и гледам на съдържанието, че съдържа Б12 обикновен, а аз не го усвоявам. Проблем ли е, ако я пия и отделно да си приемам Метилкобаламин? Или има ли друг вид желязо, който Сигридов препоръчва, без добавен Б12?

# 602
Аз пък се чудя за всичко от лекаря до болницата, в която изражда, до грижите за бебето и мен. Някой, ако пита Сигридов  да каже. Иначе аз съм след месец чак.
Даааа, точнооо много сме явно с тази дилема, аз мога да споделя от първото раждане в Токуда преди 4 години, че бях супер доволна от неонатология, след като мине операцията (бях секцио, сигурно и сега ще съм) е много важно да покажат на родилката всичко по тоалета на бебето, кое, как, защо и тн. За мен от това, което чета в темата за Шейново, там ще съм много разочарована в тоза отношение, ми изглежда малък хаос и не стига че ще си платим за избор на екип ами да ме карат да нося и памперси за бебето и мокри кърпи и тн......всичко ми даваха в Токуда, буквално от нищо нямах нужда освет от кремче за гърдите и исках да си облека моета си нощиница след 2рия ден.... Ние се прибрахме и аз си  поех бебето, без нито една баба около мен защото вече ми беше обяснено какво и как да правя, правихме пробно кърмене последната вечер с една акушерка, с две думи - прекрасни спомени. Всяка сутрин и вечер идва неонатолог и ми обяснява какво ще правят днес на бебето и какви са резултатите от вчера ако са излязли, в това отношение в Шейново отново ми се струва хаос.........
Лошото е че аз съм сигурна, че Вецев е много добър хирург, но незнам за Колева Grinning Grinning Grinning

# 603
  • София
Токуда е болница със широк спектър от медицински специалности. За разлика от Шейново. Важно е според мен при избора да се обръща внимание както на неонатологията, където се грижат за недоносени бебета /а в Токуда имат най-високо ниво на отделението/, така и за риска при раждането за жената, когато е високорискова например прееклампсия. В Токуда имат кардиолози, ангиолози, коремни хирурзи /коремният хирург е по високо ниво от АГ който прави секцио/и куп други тесни специалисти които ги няма в Шейново.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 22:05 от kene

# 604
Сетих се още нещо-бях при Ковачев и ми изписа Билкова кръв, за да вдигна желязото. Днес я купих и гледам на съдържанието, че съдържа Б12 обикновен, а аз не го усвоявам. Проблем ли е, ако я пия и отделно да си приемам Метилкобаламин? Или има ли друг вид желязо, който Сигридов препоръчва, без добавен Б12?
И на мен ми я изписа, и аз съм с мутация и пия метилирани форми на Б. Пия си я, като гледам да има около 10 часа интервал от Метилкобаламина (някъде прочетох, че си пречат). Ковачев ме предупреди, че трябва да се пие с няколко часа интервал и от еутирокс.

# 605
Другото, което четох като се интересувам и за двамата доктори е че малко оспорват терапиите на Доки, което мен не ми допада, аз му се доверявам на 10000000000000% и не искам друг да се намесва, става каша или пък аз сама да си сондирам мнения от двамата, абсурд както правят някои......Преди като раждах в Токуда се бях уговорила с Д-р Димитров още в 4тия месец отидох при него и ми беше записал терапиите, мутациите и каза да отида в 8-мия месец да започнем с тоновете и той да ме гледа и ест ако стане нещо по спешност.......някак си хем бях спокойна че имам доктор в болница, хем при Сигридов си се следях и така и стана отидох, той ме попита кога сме говорили да спираме клексана, аз му предадох какво ми е казал, прегледа ме, съгласи си и така си ходих в началото през седмица, после всяка и така.... Очаквах и сега същото, но явно няма много да ми се получииии..........

# 606
Нито колева нито Вецев ми оспориха назначената терапия , както и самия Сигридов не я оспори

# 607
Нито колева нито Вецев ми оспориха назначената терапия , както и самия Сигридов не я оспори
а настояват ли да ходиш при тях всеки месец?

# 608
аак всеки месец Simple Smile на две седмици .Ходя аз . Разбирасе ще се настояват те са ми АГ та . Кой ходи веднъж в месеца на АГ особенно след 3 аборта

# 609
Здравейте,момичета.Имам нужда от малко информация.Моля който е правил мутации в Геника да сподели за колко време излизат резултатите,на гладно ли се взема пробата и във всеки клон на Геника ли може?Благодаря предварително🙏🏼

# 610
Някой пие ли тези витамини? Дали ги одобрява доктор Сигридов? Май бях чела, че MyKind Organics Prenatal препоръчва, но дали и тези са добри, понеже имат и ензими

# 611
Някой пие ли тези витамини? Дали ги одобрява доктор Сигридов? Май бях чела, че MyKind Organics Prenatal препоръчва, но дали и тези са добри, понеже имат и ензими

На мен ми е предписал точно тези, но не съм бременна.

# 612
Момичета, прозвъняват ли при записан час за д-р Калчев?

# 613
На мен Калчев ми ги беше предписал преди да забременея, после допълни да пръскам Б 12 и Б6 на Бетър ю и дори сега в 4ти месец продължавам да ги пия, докато другата седмица не ми излязат резултатите от витамините и предполагам тогава ще ме мине вече да само запълващи, но смея да кажа, че до момента, доста добре ми ги поддържат нивата, въпреки ужасните 3 месеца, където не можех да хапна нищо освен сухар, банан и чай, мислех си че ще е много зле положението, но явно с тези успях да ги държа на ниво.....

# 614
Здравейте,момичета.Имам нужда от малко информация.Моля който е правил мутации в Геника да сподели за колко време излизат резултатите,на гладно ли се взема пробата и във всеки клон на Геника ли може?Благодаря предварително🙏🏼
Аз пусках миналия месец - резултатите бяха готови за по - малко от седмица. Няма значение дали пробата се взима на гладно. Аз лично отидох на Ами Буе.

Общи условия

Активация на акаунт