Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 419
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
Аз да се запиша с 2 мл мезотерапия,много съм доволна. Така ми светна лицето,направо моментално се освежих и подмладих 😂
Каква мезотерапия - подхранваща или стягаща?

# 421
Следващият път смятам да пия превантивно арника, защото определено си посинявам, а на устните си се подувам.

# 422
Здравейте, каква е това инфо за ваксини и филъри? Някъде по-напред мернах пост, че някой не може да си слага филър, защото ще се ваксинира? Има ли официално, доказано протоводействие?

# 423
  • в 1001-та нощ
Ваксината на Модерна - води до отоци, ако има филъри.

# 424
Момичета, правили ли сте си мезотерапии с dermamax?

# 425
Здравейте, каква е това инфо за ваксини и филъри? Някъде по-напред мернах пост, че някой не може да си слага филър, защото ще се ваксинира? Има ли официално, доказано протоводействие?

Новата информация включва освен Модерна и Пфайзер .Ако имате поставена ваксина , след втора игла е най - добре да изчакате месец и тогава да си сложите филър и конци .Преди това може ботокс и мезо но 10 дни след втора игла .
За останалите видове ваксини до момента няма информация .

# 426
nkv_sz, както винаги много полезна. Ще чакам за манипулациите, но се чудя за ваксините. В четвъртък съм на алерголог, да видим за какво ще ме тестват и ще кажат.Иначе ми е много интересно от чисто медицинска точка какво мислиш за тейпинга? Аз експериментирам в момента, поне няма да навреди предполагам. Иначе си пия вече втора година колагена и витамините и съм много доволна, за което голямо благодаря!

# 427
Момичета, аз ще се престраша за Agnes тази седмица и ще пиша за резултат. Макар че той се разкрива след най-рано месец.
Изчетох каквото можах от предишните ви теми. Притесняват ме резултате от Hifu, защото и там има топене на мазнини. Да се надяваме, че Agnes е твърде различно. Имам отпускане в долната част на лицето.
Досега съм слагала 2 пъти ботокс (от юни) на гневна бръчка, филър на скули (През октомври - не виждам разлика никаква и не знам каква простотия ме накара да го направя) и също тогава хл в устни, но единствено с надежда за овлажняване. Устните ми са тънки, но ме е страх да ги променя.
Преди 10 дни правих за 1 път скин бустер. Засега няма ефект, но и не очаквам толкова бързо. Кожата ми беше станала невероятно суха. Ще направя още два през месец.
С това се надявам да стана от дама - мадама 😀😀😀

# 428
Enisa 60 , тейпинга помага да се избегне спазъм през ноща на мускулни групи на лицето , увеличава се лимфният дренаж и кръвният поток , което подобрява клетъчното хранене .И правилното залепване на лентите отпуска муск.групи .Аз ги използвам редовно при проблем с мускулите на гръб и врат .

А за ваксините при алергии се прави премедикация с антихистаминови препарати .

# 429
Enisa 60 , тейпинга помага да се избегне спазъм през ноща на мускулни групи на лицето , увеличава се лимфният дренаж и кръвният поток , което подобрява клетъчното хранене .И правилното залепване на лентите отпуска муск.групи .Аз ги използвам редовно при проблем с мускулите на гръб и врат .

Благодаря, ще пиша и за това,  засега разчитам на  PRP - то и тейповете за разкрасяване,  след ваксините продължавам с тежката артилерия. Ще следя и дамата с процедурата с Агнес апарата. Ти какво мислиш за него?

# 430

Благодаря, ще пиша и за това,  засега разчитам на  PRP - то и тейповете за разкрасяване,  след ваксините продължавам с тежката артилерия. Ще следя и дамата с процедурата с Агнес апарата. Ти какво мислиш за него?

Твърдо съм за , принципа е контролирана травма .Недостатък е броят и цена на процедури от 2 до 4 , все още не е точно определена продължителността на ефекта .

# 431
Алена, nkv_sz, благодаря.

Моето притеснение е че може да се наложи да се ваксинирам за да се прибера до БГ лятото здраве и живот, знам ли какво ще въведат до тогава като регламент.
И не бях сигурна дали информацията е вярна, и най-вече  за времето между поставен филър и ваксина, т.е ако имаш филър от преди 1 г. пак ли би било противопоказно или с вероятност за оттоци напр.

Аз имах идея за скинбустър и филър в устните, но може би ще ги отложа докато се прибера.

Относно последните постове за тейпинга, съвсем наскоро гледах едно видео, в което се препоръчава по-ефикасен, щадящ вариант и това е със силиконови пачове. Ще дам линк, който е фен на подобни техники, аз лично не съм, но вярвам, че е по-добрия избор пред лепенките - https://www.siobeauty.com/. предлагат се и в амазон.

И се разрових да чета за тейпинг и всъщност няма никакви доказателства, че е ефикасен, защото единствената цел му цел е да стопира мимиката и мускулите докато спиш, а реално ефектът от това с едни лепенки е ...помислете сами - буквално нищожен Simple Smile. Може да се предизвикат раздразнения, алергични реакции и ненужно травмиране на повърхностния слой на кожата. Ботокс е решението за бръчки и ретин А. Или силиконовите пачове, ако все пак иска някой да експериментира с нещо ново и различно.

# 432
  • в 1001-та нощ
Аз съм на същото мнение, но реших да не се включвам, като черна станция. Стареенето на тъканите, спихването, загубата на мастна тъкан, колаген, атрофията на костите и т.н. процеси, които водят до нежелания възрастов вид, не могат да се спрат с лепенето на лепенките.

Който има желание, разбира се - да го прави. Мен по-скоро би ме товарило. А съм и алергична към тези лепила от дете Simple Smile

# 433
Serendipity преди ваксината аз имах филър в устните и брадичка и скули  , поставих Пфайзер , мисля че последно филър са ми поставяли през септември .Аз от месеци не съм посещавала дерматолог .След първа игла нямах проблем в тези области , след втората дадох грипоподобна симптоматика .Но филърите бяха добре .Но мисълта ми е че няма как при мен напълно да се резорбират филърите   , трябва да чакам повече от година .Колеги - дерматолози коментират че месец преди ваксина не трябва да има прясно поставен филър .
За тейпинга ще допълня това което съм написала в предният си пост , той не замества ботокса и филъра , но е факт че релаксира мускулите и увеличава трофиката на клетките т.е. имитира ефекта на ботокса но няма неговата трайност .Сутрин не се събуждаш нагъната тип "пергаментова " хартия .Правилно поставен той изглажда лицевите мускули .Но сте прави и за алергии и зачервявания и т.н
Отделно лепенето всяка вечер ( трябва да е анатомично правилно поставено .Аз го използвам за гръб и врат , но ми ги поставя колега физиотерапевт , много спортисти са му пациенти и той от години се занимава с този метод .Но тук темата е лице и този метод не е достатъчен а по - скоро профилактичен .

P.S Ще допълня и за АГНЕС , той е на принципа на радиочестотни вълни а HIFU е ултразвуков импулс .Т.е при Агнес е по - щадяща лището процедура и по прецизна работа без да има стопяване и асиметрия .За филъри ако има ще се редуцират .При HIFU тези рискове са реални .

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:13 от nkv_sz

# 434
Здравейте, някой може ли да каже скин чек с “Visia” каква информация дава и дали включва преглед и обсъждане с дерматолог?
Напоследък ми е много чувствително лицето и каквото и да си сложа без значение измивен гел, серум, крем - “пламва” и не знам дали скин чек ще ми свърши работа или ми трябва преглед при дерматолог...

Общи условия

Активация на акаунт