Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 326
  • 773
  •   1
Отговори
# 615
Всъщност не мога, защото така се бях надишала, че ми заседна миризмата в носа Joy Сестра ми каза, че след като съм измила не се е усещал препарата. Но бях оставила вратата на банята отворена, заедно с вратата на стаята (една до друга са) и прозореца на стаята.

# 616
Аз понеже имам да чистя от мухъл една стена на стая, в която цяла зима недобросъвестни наематели си сушиха дрехите... Rage и се чудя какво да я правя...

# 617
Аз мноооого мразя миризмата на белина/хлор 😢 Някакви маски ползвате ли?

# 618
Аз мноооого мразя миризмата на белина/хлор 😢 Някакви маски ползвате ли?
Е па то сега маски да искаш. И от еднократните може, слагаш една върху друга колкото ти държат ушите Hands Plus1 Аз поне с другите с отдушника не мога да дишам, задушават ме.

# 619
Аз понеже имам да чистя от мухъл една стена на стая, в която цяла зима недобросъвестни наематели си сушиха дрехите... Rage и се чудя какво да я правя...
https://adacolor-bg.com/products/product_id/3152/dylbokopronikva … osistem-fissativo

# 620
Азалия, пробвала ли си го това?
Дали има ефект?

# 621
Има. Незнайно защо, таванът на банята ни постоянно почерняваше на петна и мм го обработи с този грунд, отгоре пак някакъв латекс сложи, който е за помещения с влага и от половин година петънце няма. Не помня латексът какъв беше. Ще видя, ако е останала кофичката от него.

# 622
Азалия може ли повече информация

# 623
Здравейте! И аз да се включа (за пръв път). За мухъл, плесен е много ефикасно масло от чаено дърво. Разрежда се с вода и се пръска мястото. Само не помня съотношението, но го бях видяла някъде в нета. При мен се справи идеално.

# 624
Азалия може ли повече информация
Не знам какво повече да кажа. Четохме упътването и по него е правил всичко. Само изстърга тавана да няма остатъци от старото боядисване. Съхне бавничко, трябва да се изчака да изсъхне добре първия слой, после се маже втори път. Маза го с четка, не с мече. Момчето, което ни прави банята в другия апартамент ни каза за този грунд.
После с Dulux е боядисан тавана. Това ми каза мм за боята.

# 625
Вижте и Леко сребърни йони на Оргахим. Моя приятелка с такова боядисваха и вече нямат мухъл.

# 626
  • Пловдив
От мен глас за латекса за баня и мокри помещения Vechro.
Децата като се къпят, след тях вода от тавана тече - 4 години няма проблем с мухъл по тавана (за разлика от фугите, които всеки месец пръскам с белина)

# 627
Здравейте, и аз да се включа тук по нощите Joy
Идвам да похваля една четка, която за моя изненада открих на скоро, досега никога не бях виждала такава или просто не съм забелязала, а чак сега ми се е набила на очи през бременността, в която получих някаква мания за чистене и търкане от сравнително ранни месеци та чак вече почти към финала.... Та с тази четка без да пръскам проблемните участъци с препарат (само малко слагам на четката, то си става доста пяна) и фугите в банята и тоалетната блеснаха, отделно варовик пада без проблем само с няколко потърквания и направо се разбива. Капките по душ кабината, които с нищо не можех да премахна с яко тъкане изчезнаха, само на места, на които явно не съм натиснала повечко има още следи от тях. Сега ще приложа и снимки, само че не знам как да са в скрит текст, ако може някой да ми редактира поста, ако е възможно.

Въпросната четка

Душ кабината където съм търкала повече, и където съм пропуснала Grinning

И фугите (оградила съм едно място, което е по-трудно достъпно и личи как бяха преди това)

Извинявам се за тооооолкова дългия пост.

# 628
От къде я взе тази четка? Имам нещо подобно от едни домашни потреби, но ми се струва , че косъма е друг. А моята става само за кухнята.ще се счупи ако я натисна.

# 629
От магазин за левче, но този е доста зареден откъм пособия за чистене, и да доста е твърд косъма на четката.

Общи условия

Активация на акаунт