Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Случи ми се нещо странно XXIV

  • 17 686
  • 215
  •   1
Отговори
# 210
  • Мнения: 197
Не знам дали може да се каже, че е нещо странно, но определено не  е нещо, което ми се случва всеки ден. Сутринта се събудих, беше още тъмно и се зачудих дали вече не е станало време да ставам за работа. Алармата ми не беше звъняла и реших , че няма да гледам колко  е часа. В същият момент не знам как стана лежах  със затворени очи и се видях как взимам телефона и на него пише ,  че е 5:53ч. Полежах си още 10-ина минути и реших, че все пак ще погледна колко  е часа. Взех телефона и беше 5:53ч. Не знам как да си го обясня , малко си  е странничко. Усещането беше все едно съм видяла какво се случва известно време преди да се случи. До сега не съм имала подобно предчуствие да го наречем.
И на мен ми се е случвало, но нали знаем, че времето тече различно между съня и реалността, така, че вероятно съм била в полубудно състояние.

# 211
  • Мнения: 20 155
И аз имам такава случка, но с часовник на стената. Два пъти видян с един и същи час. Simple Smile

# 212
  • Мнения: 898
Да поразбутам темата 😉
Мъжо нощна, децата заспаха рано и решавам да се поглезя малко. Направих си маски, това-онова.. Влизам да се къпя. Както си мия косата водата изведнъж "намаля" и стана вряла... Чакам си аз чинно да се нормализира, случвало се е и друг път, ама не. Тръгвам да я наместя и гледам- тя намалена и бутната почти до края. Не съм я пипала! Няма и кой да го направи. Как стана не знам, друг път пак е ставала гореща/студена и след няколко секунди си се нормализира, но дръжката/ кранчето не се е местило никога 😱 Може да си има логично обяснение, ама в 22.30 аз за такова не се сещам 🙈

# 213
  • Мнения: 366
Ако смесителя ти е с ръчка която се мести ( не знам как да го обясня Хаха) може да си го бутнала ако си се завъртяла нещо . Аз редовно го правя и ми тръгва врялата вода .

# 214
  • Бургас
  • Мнения: 7 247
Вървя си по пътя...
Изведнъж кракът ми се схваща,силно, болезнено...Никога не се е случвало преди.И спирам,защото се шашкам...
На метри от мен,точно на мястото,на което щях да бъда,ако бях продължила,изскача бясно караш велосипедист...Нямаше как да ме види,ако бях продължила,нямаше как да спре...Щеше да ме отнесе.Толкова бързо се случи всичко...Кракът да чукам на дърво,не се е схващал така от тогава.

# 215
  • Мнения: 197
На това му се вика "не ти е писано".

Общи условия

Активация на акаунт