Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 52 026
  • 827
  •   1
Отговори
# 270
Аз се виждам засега в нещо такова:

https://pin.it/j1ynone

https://pin.it/2jwIWiE

https://pin.it/476UEWg

Но явно ще трябва да ги шия.

Сетих се, че имам даже една подходяща в гардеробс си, само не знам дали ще ми стане вече..🥺

# 271
Ейнджъл, честити да сте, много щастие Ви желая Heart
Сигурна съм, че ще бъдеш прелестна булка. И да, може би да поръчаш рокля е най-добрият вариант, защото когато имаш точна представа как искаш да изглеждаш, вероятността да попаднеш на готов тоалет е минимална...
Ние с любимия подписахме в края на септември миналата година, в супертесен кръг и само 6 седмици след предложението. Нямах много време, поразгледах тук-там, нищо готово не харесах и моята прекрасна дизайнерка в Пловдив ми уши роклята. Стана точно каквато си представях и се чувствах страхотно.

# 272
  • София
Хубавото на сватбите на нашата възраст е, че знаем какво искаме и не робуваме на чуждо мнение. Моята сватба бе преди две години и половина.
Сигурна съм, че Ейнджъл ще има сватбата мечта.
Мечтите за всяка от нас са различни.

# 273
Вярно е. На тази възраст сме подвластни единствено на собствените си желания. Чудесна форма на егоизъм. Затова и сме много по-скойни и щастливи.

Уинг, от трите линка клоня към втория, макар че е най-скучен. Също и втората рокля от снимките на Босилка - мисля, че такъв модел ще ти стои страхотно.

# 274
# 275
  • София
Аз днес бях с анцуг и палто, изцяло в бежово. Отдавна го замислях тоя клошарски аутфит.

# 276
Много нелепо изглежда. Преди няколко години, когато масовите марки започнаха да пласират дрехите си чрез абсурдните  комбинации официална рокля - маратонки, анцуг - елегантно палто, за да могат жените без възможности да посегнат към по - елегантните стоки, нищо че няма с какво да ги комбинират, бях сигурна, че никоя жена с вкус и възможности, няма да се подведе по тоя откровено маркетинг трик....

# 277
  • София
Не знам дали ще ми повярваш, но докато ровех за рокля, в която си те представям точно тази беше фаовритът ми! Heart

# 278
Клеми и намен тази много ми харесва. Имам само леки притеснения до тогава на какво ще приличат ръцете ми..Wink

# 279
  • София
На едни прекрасни ръце! Simple Smile Действай смело! Ако ще я шиеш, аз бих променила деколтето, много е нагоре и ми се струва, че ще бъде неудобно. Може да е по врата, за да е в противовес с голите крака, но тази вдигната яка не я виждам носима. А пък аз мисля, че трябва и да ти е удобно.

# 280
Много нелепо изглежда. Преди няколко години, когато масовите марки започнаха да пласират дрехите си чрез абсурдните  комбинации официална рокля - маратонки, анцуг - елегантно палто, за да могат жените без възможности да посегнат към по - елегантните стоки, нищо че няма с какво да ги комбинират, бях сигурна, че никоя жена с вкус и възможности, няма да се подведе по тоя откровено маркетинг трик....
Доста високомерно изказване.

Лъвицата съм я виждала доста пъти в една друга тема, но никога и без грим, но я изтървах.

# 281
  • София
Angel_wing, много си хубава и много артистично и естествено стоиш пред обектив.

# 282
Тази тенденция тръгва от street style и няма нищо, нищо общо с така описания "маркетинг".
Тръгна от популярните на Запад, които извън работата си не се гласят и излизат с такова неглиже (да не ги изброявам, тенденцията всеки я знае).
Аз обичам да се обличам с такива комбинации, много са raw, заглеждам се и по хора с по-смело "неглиже", то си е стил. Веднъж засякох и Таня Илиева в кварталното Фантастико в тоя вид и я разпознах, само защото я загледах -  рядко са хората, които посмяват да се измяткат в скъпо палто с анцуг. За мен притеснението да се облечеш така е сродно с други съобразявания - еднакъв ли е лакът на ръцете и краката, подхождат ли си обувките с чантата като цвят и тн., а тези правила са са, да го кажа максимално внимателно - за класици. Не съм класик.

# 283
  • София
Направо е лудост да се покаже такъв street style в квартал, пълен с черни панталони и тъмносини якета.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 284
Тоя стрийт стил го асоциирам предимно с една порода англичанки с които не искам да си имам никаква работа Joy. Разни кифли участвали в разни реалити шоута и след това развяващи задниците си по всички таблоиди.
На мен също ми се е случвало да излеза така но примерно до фитнеса или магазина под нас.

Общи условия

Активация на акаунт