Отговори
# 75
Моля се утре като се събудя, да ме заарадва бобмбастичен рейтинг! 🙏
Чуден епизод, на мен също адски ми хареса. Ще има напрежение и ще тръпнем в очакване за следващия епизод. Лично аз, най - вече за сватбата на годинатаааа.

# 76
Великолепно ! Страхотно !Невероятно ! Наистина силен епизод ! Имаше действие , динамика ,смях , любов ,маалко екшън ,усмивки !Серкан ,Еда ,Ханде, Керем бяха във вихъра си ! 💃💯👏
    И изобщо не ме интересува рейтинг ! Днес цял свят ги оцени ! 🤍

Благодаря на Алекс и Али .Вие допринасяте за нашата емоция ! 💝
   Благодарности и за новата къщичка ! Започнахме по време на запомнящ се епизод ! На късмет да ни е ! 🐞🍀

# 77
  • София
Ердем ще оправи работата - ще им каже, че захарта е от принца, а Лейля ще се сети, че Балджа не е пила от шербета...

# 78
  • София
Ето ги! Страстоубийки. 😅🤘🏼😅

# 79
Според мен бабата не знае, няма как да го причини на Еда, тя уж се грижи за нея (по нейни си критерии)
Гости, тези сладки изкушения, които често постваш, твои произведения ли са? Изглеждат чудно! ❤

# 80
Али, ние отиваме да спасяваме Еда, няма да готвим със Сашо 😆😆😆
А и какви оръжия са това? На границата ще решат, че ще правим алъш-вериш 😆

Кукличке, показва тя, но деликатно 😆 На онази снимка, където е във фитнеса, пръстите й са на нивото на същата дума. "Казваю ти дъще, сещай се снахо" 🤭

# 81
Ердем ще оправи работата - ще им каже, че захарта е от принца, а Лейля ще се сети, че Балджа не е пила от шербета...

+1, и аз на това се надявам

# 82
  • Кърджали
Балджа каза че не е пила и поиска да пие, но беше свършил. Лейля държеше последната чаша в ръката си и тя не беше пълна дори.
Мислех че наистина Балджа удари късмет да не пие от шербета, но точно преди да се направи и тя на припаднала си броеше нещо на пръсти /макар че преди това гледаше шашнато шашнато/ - та или се усети че тук става нещо и всеки момент трябва да влезе някой/не е чак толкова умна ама нейсе/ или наиситна знаеше

Наистина остава Ердем да им каже за захарта. АМа те хората на принца като му я дадоха казаха че Сеймен не искал да се чуе че е от него, за да не се ядосал, по-добре да си мислели че Ердем е намерил захарта. И Ердем се разкарваше гордо гордо че свършил толкова важна задача.
Та остава въпроса ще си признае ли че е имал "помощ от другарче/врагче/" или ще си замълчи за да не се разбере че не есвършил и таз задача

# 83
Охххх,епизода беше върха❤❤❤
Нагледах се на КЕРЕМ и ХАНДЕ.Аз Еда и Серкан не видях.Вече всичко е едно ....няма сериал и реал.Обожавам ги☘🙏🏻

Напълно права си явно любовта от екрана са я прехвърлили и в живота и сега е станало две в едно няма разлика дали е в сериала или извън него

# 84
  • София
Моля се утре като се събудя, да ме заарадва бобмбастичен рейтинг! 🙏
Чуден епизод, на мен също адски ми хареса. Ще има напрежение и ще тръпнем в очакване за следващия епизод. Лично аз, най - вече за сватбата на годинатаааа.

Боже колко са хубави. Красиви младоженци.
Ха дано повелкат крак от сериала в реала...   
Само си ги представям какъв фурор тогава ще направят. Днешният ще бъде бледа сянка...

# 85
Ама то Ердем може ли да не сгафи нещо в тоя офис?

# 86
  • Плевен / София
Според мен бабата не знае, няма как да го причини на Еда, тя уж се грижи за нея (по нейни си критерии)
Гости, тези сладки изкушения, които често постваш, твои произведения ли са? Изглеждат чудно! ❤
Не всичко...ако ги правя всичките няма да мога да вляза през вратата Но ако искате рецепти мога да ви ги дам...на ваша отговорност...

# 87
Али, ние отиваме да спасяваме Еда, няма да готвим със Сашо 😆😆😆
А и какви оръжия са това? На границата ще решат, че ще правим алъш-вериш 😆
Така де, ама с друго няма да ни пуснат. Сашо ще помага с някой друг сатър оттам. Ама един Сеймен срещу 5 тигана какво е. Ще го направим на палачинка. Другия вариант е да вземем оръжия от тук пък мезето и ракията- на митничарите Joy

# 88
Някой засече ли колко минути са рекламите?

# 89
А какво каза Балджа когато Фифи наливаше шербета в каните?

Общи условия

Активация на акаунт