Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 894
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
А дали има в ДМ мокри бебешки кърпички с вода само, без феноксиетанол в тях, които да са на сносна цена?
Има,на babylove,около 4 лв са..
Уреда за махане на черни точки на Ейвън е как да кажа,смесени чувства.Повече мъка,малко резултат.

# 76
  • Асеновград
Благодаря, ще ги погледна, в интернет има състава, но тези които са си на дм ги няма и не мога да проверя. 😊

# 77
  • София
Няма го този крем с манго явно няма да го има вече или Незнам ..но ето с какво се прибрах Rolling Eyes
Скрит текст:
Някакви отзиви за този крем на Балеа в розовата кутийка?

# 78
Инвестирайте в един добър химичен пилинг за лице, дори и да е малко по-скъп. Повярвайте, заслужава си. Ползва се 1-2 пъти в седмицата и излиза супер икономичен, така че си избива парите отвсякъде. Моят в момента е до малко под половината, а е отворен от не знам кога. Имам чувството, че цял живот ще го ползвам.
Корейците имат много добре разработени продукти, които тук са скъпи, защото цените са завишени. Може да следите в Нотино и Мейкъп за промоции, тогава цената се приближава малко повече до тази в корейските сайтове.

# 79
Ее, така като хвърли бомбата..  Joy
Напиши в скрит текст кой ползваш Wink

# 80
Благодаря, ще ги погледна, в интернет има състава, но тези които са си на дм ги няма и не мога да проверя. 😊
Съставът може да се види в немския им сайт:
https://www.dm.de/babylove-feuchttuecher-99-prozent-wasser-p4058172458392.html
Под продукта -> Inhaltsstoffe. Често там проверявам, ако нещо ме интересува и нямам път към магазин.

# 81
Цитат на: Bobchita link=topic=1295806.msg42162434#msg42162434
Уреда за махане на черни точки на Ейвън е как да кажа,смесени чувства.Повече мъка,малко резултат.
И аз така предполагам, ама беше към 3 лв и се поблазних.  Ще е поредната щуротия, която ще захвърля в шкафа.

# 82
Някой ползвал ли е тази маска и дали има такова действие?

Стимулира регенерирането на епидермиса. Видимо излгажда фините линии и забавя появата на нови. Интензивно хидратира и предпазва кожата от дехидратация.

Или крема

Компенсира липсата на жизнено важни градивни елементи в кожата. Укрепва естествената липидна бариера и предпазва кожата от дехидратация. Повишава еластичността на кожата и минимализира фините линии. Притежава изключителни успокояващи свойства. Хидратира и стяга кожата.
Скрит текст:
Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Glycerin, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Tocopheryl Acetate, Propylene Glycol, Goat Milk Extract, Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Retinyl Palmitate, Cera Alba (Beeswax), Magnesium Sulfate, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Parfum (Fragrance), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 09:50 от fsyyy

# 83
За тониращия крем на балеа първи впечатления ..кир ефект ..и в момента съм мн бяла и ставам по тъмна от него може би за лятото ще е по добре ..обещанието от кутийката да покрива червенина не е изпълнено...

# 84
  • Стара Загора
Цитат на: Bobchita link=topic=1295806.msg42162434#msg42162434
И аз така предполагам, ама беше към 3 лв и се поблазних.  Ще е поредната щуротия, която ще захвърля в шкафа.
Няма как да не е мъка, с него се изтискват пъпки/черни точки, трябва си натиск. Зависи каква е кожата и къде се намират, понякога излизат лесно, друг път пък въобще.

# 85
fsyyy, аз скоро бях писала точно за тази серия с козе мляко, много харесвам шампоана и балсама им за коса, крема за лице ми идва слаб, но аз съм с много суха кожа на лицето. Приятен е, лек и попива бързо,но зависи с каква кожа си. Все се каня да пробвам маската, но или я няма,или забравям да проверя.

# 86
Скрит текст:
Цитат
Може ли препоръка за нещо ефективно и не твърде изсушаващо?
Цитат

Това много го хвалят, аз смятам да го пробвам и тогава мога да кажа лично мнение, но не знам колко е изсушаващо, на всяка кожа ще реагира различно предполагам. А и след това е задължително хидратирането, така че не мисля че ще е много изсушаващо след ползване. Но с него трябва да се внимава, особенно ако ви е по чувствителна кожата, в началото може да се слага само за 2-3 мин и след това се отмива с вода. Като маска е.

Не бих го препоръчала за суха  или по- чуствителна кожа  .  Не е лошо, но  след измиване  поне при мен лицето ми  става червено като на варен  рак  дори с 4 минутно стоене с нея  и дори с  по - богат хидратиращ крем или нощна маска сутринта я усещам  опъната.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 19:17 от bubanka

# 87
  • София
Маската с козето мляко я пробвах миналия месец. Чудесна е. Кожата ми беше хем мекичка, хем стегната след нея. Последно време обаче много гледам състава на козметиката, а нейният е Scream и май скоро няма да я повторя.
Да похваля околоочните пачове на балеа - 3 чифта в опаковка, както и двата вида на гарние! Чудесни като състав и действие. Взела съм сега за проба и от двата вида на victoriya beauty, също с отличен състав, възлагам им надежди. Simple Smile

# 88
Сутринта пробвах тези на Victoria Beauty и много ми харесаха
Скрит текст:

# 89
А в Лили и ДМ предлагат ли се химични пилинги?

Общи условия

Активация на акаунт