Все повече ЮНСКИ мъничета стават яслени ученичета!!!

• 12 173
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте и хубава седмица на всички!

Стън,ако знаеш от кога си мисля,че си била много хубава кума...!
Илиана честити ботушки!Със здраве да си ги носиш!
Хамелеонче честити придобивки и на Вас!
Сиси&Роси много е пораснала малката сладурка!

А на всички болни мъничета и техните мами пожелавам тази седмица да им донесе много здраве!

П.п. Вече пия кафенце!

# 226
  • София
Добро утро!
Рали, много съжалявам за това, което ви се е случило  Sad  Hug Дано малкият Ники се оправи по-бързо! Как е сега? Емма му изпраща целувки  Heart Eyes
Съкровище, а Кали как е? Оправи ли й се гърлото?
Илиянче, ботушите са супер  Peace И аз харесвам такъв тип.
Фроска, успях да разгледам най-накрая снимките от Барселона. Страхотни са, особено снимката на пристанището! А вие сте много хубава двойка  Peace
Хамелионче, много са сладурски покупките ви  Grinning Следващият път фотосесия с дефилираща Маринка с нови дрешки и обувки  Wink

# 227
Привет!
Хамелеончето ме побутна вчера с едно смс-че, та се вясвам да кажа, че не сме отишли с Петя и Нати в Хавай. За жалост... Confused Wink
Аз попрочитам иначе чат-пат, ама нещо хич не ми се пише- не че ме мързи, ама ми е едно такова... Rolling Eyes
Петя и Нати са на село, незнам дали въобще ще се видим пак. Трябва да и звънна да я питам кога летят, ама май беше към 20.10. Тя няма български телефон, но може с смс на американския и номер.
При нас ново няма- не сме на ясла, отлагането да тръгна сериозно на работа става вече 1 година. Не ми пука особено, ама си блъскам главата и не мога да взема решение. Как да е- ей затова не искам да пиша...
Рали, бързо оздравяване на Ники. Гадни вируси  #2gunfire
За срещата- ако мъжа ми е вкъщи може да се донеса и аз да ви видя поне- сряда, 19ч, така ли?
Хайде целувки на всички мами и мъници Heart Eyes

# 228
Всички болни деца да оздравяват, а тези които са в болница - по-бързо да излизат от там! Ужасно е!
Приятен ден на всички!

# 229
Нещо и на мен от доста време не ми се пише, само си чета. Simple Smile
Всичките бебоци да оздравяват, че настръхвам като пишете за болно детенце.

Мона, добре дошла. Hug

Покупките на всички са много хубави. Обичам и аз да пазарувам, много и то...

Днес явно ще си стоим пак в къщи. Чувам от вчера дари да кашля. Днес сутринта пак 2 пъти, чудя се веднага ли да я водя на лекар или да изчакам до утре. Кофти е, че ще трябва да взимам направление, че нашата педка не става за нищо. А дали ще даде newsm78. За по-сигурно утре ще пратя мъжа ми, той да се оправя с нея Joy Само дано нищо й няма на мъничето ми, но се отвива нощно време, и може да е настинала от това.

# 230
  • София
Монич, добре, че се появи  Hug Все се канех да ти звъня и с каненето си оставах  Embarassed Хайде ела в сряда да се видим. Ще поклюкаме, тъкмо да се разтовариш и ти  Wink С яслата и при нас е същата работа  Rolling Eyes Тъкмо щяхме да слагаме ваксината и Емма взе, че се разсополиви. Сега съм с вързани ръце и не знам какво да правя, а трябва да почвам да си търся работа...

# 231
          Момичета, Гинко е болен и затова не пиша.Само чета и разгледах снимките.Всичко е прекрасно и деца и покупки.Той започна само със сополки и много бързо последва кашлица.Нищо друго,но като го заведох при лекарката каза,че има хрипове - то аз като ги усетих и вднага отидохме.Тя ме посъветва при най-малката промяна да го водя на преглед,че за часове се развивали тия вируси,каза по-добре един излишен преглед,отколкото да напредне болестта.Утре пак сме на контролен преглед,но ми се струва този път,че бавно го преборваме вируса.Съчувствам на всички с болни деца, дано тази седмица е по-добра в това отношение.

# 232
Здравейте момичета и момчета  wavey
На болните Ники и Гинко желая бързо оздравяване. Наистина е много гадно да е болно детенце, а особено в това гадно време.
Не знам за вас, но аз съм страшно подтисната и започва да ме избива на депресия от лошото време. Тази сутрин Ицко ме побърка, толкова е свикнал навън, че ако не излезе и него го избиват нервите. То не беше тръшкане, искаше постоянно нещо, аз не можех да разбера какво, инати, бели, не издържах и ударих две хапченца мента, глог и валерян. Обадих се на мъжа ми и му се навиках, че ако изкарам още един такъв ден и ще ме кара в лудницата. Тук в този тъп град няма никъде къде да го заведа това дете, нито един детски център, нищо. Ох, дано не ви затормозих с моите оплаквания, ужасна съм  Embarassed
И аз искам да работя вече, виждам че не мога да се справям с детето и днес си поплаках, мисля си, че съм егоистка, но не издържам вкъщи и започвам да мисля за ясла и аз, въпреки че наближава зимата и въобще не е подходящ сезон.
А, каква работа ще търся, като никъде не ме искат, защото нямам нужния стаж. Сега започнах да търся кои банки предлагат целогодишни стажове за току що завършили студенти. Някой от вас ако знае нещо по въпроса да ми помогне и да ме насочи  Praynig
Нансен, помня, че си казвала, че мъжът ти работи в банка. Моля те, попитай го нещо повече за тези стажове и дали с един такъв мога да добия представа поне малко какво се случва.
Фроска, щерките ти са прекрасни. А моята слабост Флорчето, става все по-сладка, направо ще го схрускам това момиченце. И твоите снимки разгледах, много са романтични  Heart Eyes
Иле, честит ботушки, със здраве да си ги носиш. И аз си търся, но нали съм с къси крачета все гледам за нещо с по-висок, но стабилен ток и не мога, и не мога да харесам все още нищо. Твоите са страхотни, накрая и аз ще взема нещо подобно, пък нека да съм си ниска.
Хамелионче, много хубаво бельо си накупила на нашето момиче, всичко е много хубаво. Същото яке на Адидас и аз щях да купя на Ицко от Фри шопа на Израелското летище, но първо ме спря това, че магазина беше претъпкан с хора и после като го поогледах, реших, че е и тънко. Да я нацелуваш малката буба от нас.
Сиси, изглежда сте прекарали много весело. Много сте сладки двете с малката.
Мона, добре си се завърнала, сега е време да се отчетеш със снимки от срещата на Ади и Нати.

# 233
Здравейте!
Много ми липсвахте, но бях без компютър известно време. Sad
Нансен, честито християнче!  bouquet  Луси оправи ли се вече?
Илияна и Бренин, съжалявам за ужаса, който сте преживели! Hug
Хот Ели, все си мисля,че топката представлява земното кълбо Flutter (То такава красота, може ли да не покори света?!)
Сънчо и Бубанка, добре сте се завърнали! Hug
На проходилата Косара Heart Eyes
Съкровищница, честито!  bouquet

На болните дечица и мами им пожелавам бързо оздравяване! Hug

Благодаря на всички за прекрасните пожелания и честитки за рождения ми ден! Heart Eyes Hug

Васил е добре. На няколко пъти се пуска за по 6-7 крачки, но още го е страх да ходи сам. Прорязоха му горните крайни кътници и вече е с 8 зъбчета. Опитва се да повтаря почити всичко, което чуе и водим разговори на поразия. За последните три месеца е надал килограм и сто - вече тежи 10.150 и е 80 см. висок.
За протокола на обсъжданите теми:
Давам му да яде всичко, с изключение на шоколад, белтък и колбаси, като наблягам на плодовете и зеленчуците.
Заниманията  ни се състоят от песни, броилки, стихчета, разглеждане и четене на книжки, конструктури, пълнене и изпразване на кутии, драскане по листчета ...
Паста за зъби ще използваме, след като навърши година и половина.
До скоро! Simple Smile

# 234
  • София, център
Галя2, и Луси е болна точно от миналия понеделник, седмица значи.
Хрема и кашлица.
Нито се влошава, нито се подобрява.
Но поне е много жизнено детето, ако беше отпаднала 100% пак щях да я водя на преглед.
Иначе пръскаме Стеримар, капеме Виброцил и гълтаме сироп за кашлица.

Вили, за банковите стажове - полезно нещо, стига да съумееш да накараш съответния служител, при който си на стаж да ти обърне внимание. Ако е ангажиран с работа и гони срокове - забрави. Иначе знам от мъжа си, че непрекъснато при тях имат стажанти, които за съжаление използват я за ксерокса, я за набиране на документи, я за разнасяне на писма по етажите, общо взето - нищо съществено и не по предназначение. Но ги разбирам от друга страна, защото знам какво означава да те притискат срокове и да се движиш по ръба на острието, и някой да ти увисне на главата, и да ти задава безумни въпроси. Гадно звучи, но е така. но дано пък успееш и попаднеш на не толкова натоварен клон, макар, че истината е където е и големия шум!

Последна редакция: пн, 09 окт 2006, 15:46 от Nansen

# 235

Заниманията  ни се състоят от песни, броилки, стихчета, разглеждане и четене на книжки, конструктури, пълнене и изпразване на кутии, драскане по листчета ...
Има ли друго дете освен моето, на което не можеш да му привлечеш вниманието с книжки, песнички, които аз да му пея, като пеят каките по ТВ-то слуша и танцува. Въобще към нищо от заниманията с цел обучение не проявява интерес, запнах да се притеснявам, дори вчера търсих информация в Гугъл за Дислексия - дефицит на внимание. Май се побърквам, това стоене затворена не ми влияе добре.

# 236
  • София
Маги, липсваше ни  Hug, добре си се завърнала! Благодаря за комплиментите към Емма   bouquet Чудна двойка ще са с Васко, и тя много бърбори, мерките са й малко по-малки от неговите (тъкмо  Wink), но е много настъпателна към мъжете  Mr. Green Кажи какви са тези броилки, плс!

Вили, не се отчайвай! Не си егоист! Нормално е да се чувстваш така. Аз също бях пред страхотна дилема за яслата, но приеми го от добрата му страна. Аз, лично, смятам, че не мога да забавлявам така Емма, както би се забавлявала (предполагам) с другите деца в яслата. Никак не ми се вижда удачен вариантът да се гледаме двете по цял ден цяла зима. Два дни не сме излизали, тук не е спирало да вали, и вече изперках. Така че горе главата!

# 237
  • София, център
Вили, я марш бързо в някоя банка да стажуваш, да ти се промие мозъка и да спреш с щуротиите! К`ви дислексии, к`ви 5 лева. Не се заблуждавай, че когато някой започне да изрежда куп детски игри, с които занимава детето си, означава, че то им обръща повече от нормалното внимание, което отделя на нова играчка, примерно. Все едно аз вчера като дадох едно тесте карти на Луси, за да спре да врещи, че не беше излизала заради дъжда, да кажа, че сме играли белот!
Коригирах си горния постинг - виж какво ти написах за стажовете, макар да не е много обнадеждаващо!

# 238
  • София
Вили, виж в сайтовете на банките. Обикновено там си публикуват стажантските програми.

# 239
Вили, не се отчайвай бе. Какво си мислиш че при нас е по различно, е не е. Роси като се събуди като се облечем и стои пред вратата да излизаме. А относно това че няма къде да заведеш малкия Ицко  идвайте към Пловдив  Wink newsm78 не че тук сега в това време има къде да се отиде ама пак ще се измисли нещо.
Болничките да оздравяват бързо, да не притесняват мамитата си  Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт