КАУФЛАНД - тема 47

• 71 549
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, какво мислите за вертикалната прахосмукачка от брошурата, Rovus. Доста е намалена. Струва ли си?

# 286
  • shumen
Харесах масло и шницели.Меда и него,но добре,че видях,че е само Събота.

# 287
  • Pazardjik
Аз не съм доволна

# 288
Пилешко филе и пилешки дробчета (гледам са на същата фирма като пилешките сърца от миналата седмица) харесах аз.

# 289
  • София
Каните Брита на добра цена ли са? И кой модел ще ми препоръчате?

# 290
Ползваме брита над 15  години. Обикновено купуваме най-скъпия модел, заради стабилното дъно с нехлъзгащи части. До сега сме сменили два броя кани в момента сме с трета.
 В момента качеството им се влошило осезаемо. Много съм недоволна от последната кана,  която закупихме преди две години. Счупи се капака буквално на първия месец , направихме рекламация ( купуваме от фирмен магазин в Бургас) ,смениха капака и след месец отново се счупи ( капачето на чучура и капачето от където се спива водата) , датчика не изкара и шест месеца. В момента сме с полусглобена кана но не я сменяме че ме е яд че изръсихме толкова пари за него боклук.  А предните две кани ги сменихме с работещи датчици,всяка използвана над 6-7 години , на датчиците дори им бяхме сменяли батериите.  На първата щерката й строши дъното като я изтърва. Втората сменихме заради уж фенси датчика - показвал кога трябва да се сменя филтъра според твърдостта на водата - което се оказа  глупости на търкалупости. В момента каните Брита нямат нищо общо с това, което представляваха преди и не си струва покупката на скъпия модел. Аз лично бих заложила на най-еФтиния, поне да не ви е яд ако се счупи.

# 291
  • Варна
Аз съм доволна от каните Аквафор. Имам колежка, която от години ползва и Аквафор, и Брита. Казва, че от Аквафор е по-доволна.

# 292
И аз съм с Аквафор и съм много доволна. Даже водата ми е по-вкусна от бутилираната минерална.

# 293
И аз преминах от Брита (модел  Elemaris) на Аквафор (модел Прованс). Срванено между двете Аквафор повече ми харесва, а и беше на промо 20лв в кауфланд.

# 294
Аз също съм на Аквафор и съм много доволна. Често имат промоции на кани с филтър, а самите филтри редовно и те са на промоция.

# 295
  • до най-прекрасния мъж
Филтрите Аквафор са съвместими с Брита. Миналият месец купих за проба от Метро, защото цената е двойно надолу спрямо оригиналните на Брита. Аз съм с най-обикновена Алуна, която купувахме от Лидл за 20тина лева преди няколко години. Много я ползваме напоследък. Понякога наливаме минерална от извори, но заменяме с чешмяна за разнообразие.

# 296
  • София
Благодаря, момичета. Купих си Аквафор Джаспър с 3 филтъра. Сега я пробваме, водата ми харесва. Дават, че филтъра кара 2 месеца, значи имам за половин година.

# 297
Срокът на филтрите зависи от литрите вода, а не времето, за което се ползват.

# 298
Какво е качеството на чаршафите с ластик, плътни ли са. Пише 100% памук.

# 299
  • Пловдив
Имат ли линия за оплаквания по мейл? Искам да пиша за тяхната тоалетна хартия...сглупих да взема от по-скъпата мисля 4,99 и уж три пласта, ама няма нищо общо с тая от 3,99.

Общи условия

Активация на акаунт