КАУФЛАНД - тема 47

• 71 525
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • оттам, откъдето започва България
Тази седмица си купихме влагоуловител и сме само с касов бон, така че сте ми полезни с мненията си.
Замислям да снимам касовия бон, че 3 години е много време и може да поизбледнее.

# 406
# 407
Да похваля Траминерчето на изба Свищов.
Взимах от предното намаление в бутилка и много ми хареса, но забравих да пиша.
Сега мисля от това в кутията да взема и дано да е същото.

# 408
За мен авокадото, 2 мрежи; ленор, доместос и листерин.

# 409
  • СОФИЯ
Днес за втори път успях да отида преди бабешкия коридор, потвърждавам супер спокойно пазаруване. Водораслите за суши бяха свършили на промо щендера, но ги имаше на нормалния регал с азиятски продукти. Друга цена написана там, но на касата промоционалната излезе. Срокът им на годност е записан август 2022 г. От рибната витрина за първи път купих пипалата от калмари за проба. Мисля да ги задуша, а не да панирам.

# 410
Авокадото не беше ли по 3.99 на промоция?
Ей, всичко увеличават, и Персила също станал 16 лв.

# 411
За мен авокадото, 2 мрежи; ленор, доместос и листерин.
При нас в момента има 1 литър за 6,99 лв.
Мисля, че беше на промоция от по предната седмица и явно са останали бройки на тази цена.
Също така и това е много изгодно, но не знам дали е за всички магазини

# 412
  • СОФИЯ
Авокадото не беше ли по 3.99 на промоция?
 ...
Авокадото беше на такава цена много отдавна, май година мина. Личен фен съм му. При покупка освен твърдостта обръщам внимание и на задната част, с дръжката. Нещо като пъпешите и дините, по друг начин не съм се научила да разбирам кое ще е и с кафяво отдътре.

# 413
Тази седмица си купихме влагоуловител и сме само с касов бон, така че сте ми полезни с мненията си.
Замислям да снимам касовия бон, че 3 години е много време и може да поизбледнее.

Не знам какво имате предвид под "снимам", обаче най-удачно е да се сканира и да се пази листа. Ако човек им покаже само снимка на касовата, не знам дали ще я приемат.

# 414

Не знам какво имате предвид под "снимам", обаче най-удачно е да се сканира и да се пази листа. Ако човек им покаже само снимка на касовата, не знам дали ще я приемат.
Касови бележки с избледняло мастило се възстановяват перфектно, като се нагреят отдалеко със запалка Това го видях в магазин, където оставих уред за ремонт в гаранция.

# 415
Блутут колонката от новата брошура дали я има някой? Thinking

# 416
Дали ще сканираш и после разпечаташ или снимаш и после разпечаташ разлика няма, информацията от бележката е една и съща.

# 417
Разбрах, убърках потребителите.
п.п. редактирам -
Не сме в клас, по-полека sunny112233

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 11:18 от Пролетно цвете

# 418
Нещо не си разбрала наистина, би ли ми припомнила какво повтарям?

# 419
Аз ще пропусна авокадото. Преди две седмици вземах от Лидл, 5,79 на редовна цена, много хубаво и вкусно. С кауфландското авокадо е на късмет - веднъж узява добре, веднъж стои три седмици като камък и после отведнъж става кафяво отвътре.

Някой пробвал ли е медът на Брей, хубав ли е?

Ще си взема маска за коса на Агива, че рядко я намалят, моркови, лимони, кухненска ролка и на Крина мармалада, ако влиза в намалението. Яйцата на Хоризонт също се одобряват у дома, ще взема и от тях, въпреки че идват малко скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт