Мъжът ми е идиот?

• 13 961
  • 159
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Май е тарикат-паразит. Безпереспективен и  безотговорен. Заемите и загубите ще растат.

# 31
Колко е годишен тоз хубавец? Звучи като някой не много зрял индивид, който представа си няма от планиране на семеен бюджет.

Мъжът ми изкарва по 4-5к на месец и никога не би дал повече от 500 лв за телефон. Сегашният му струва към 300-400лв... Така че, трябва си прецизно планиране на семейния бюджет в тези несигурни времена.

# 32
  • София
Еми ,  да си купи Мерцедес , явно , не може ,утешил се е с телефон . Но ,е идиот , де .

Защо да не може?
Има Мерцедеси, по-евтини от телефона му. Т.н. конска глава, вярно е, че са от абитурентския бал на майка му, ама все е Мерцедес.
Сега сериозно - идиот е.

# 33
Да, идиот е. Направи така, че сам да си плаща, в това число и за ядене, транспорт, парно, ток, вода. Ако успее да насмогне на всички разходи без да тегли 464646 бързи кредита, ми остави го да си плаща щом е решил. Синдромът на малкия човек – да се разпростира отвъд чергата си, защото е комплексиран. Тъга и студ.

# 34
Той, че е идиот - идиот е. Ама винаги ми е било много чудно как така една сутрин жената става и разбира, че мъжът и е идиот ? На темата и отива по скоро заглавието " Мъжът ми е идиот."

# 35
Остави празен хладилника, внасяй по заема и това е , да гладува и да си купува каквото реши.То ще се стопли поне да не мръзнеш.Нали е това разхода основно - хляб и топло.
Никога няма да разбера какво толкова правят скъпите телефони ,дето евтините не

Имаме деца не става .

# 36
  • Варна
Ако имате и жилище, внимавай. Мъжът намери ли си сигурна работа? Ако "идиота" командва парада, сте обречени. Може да изтегли кредит, за нова кола и море с ново гадже...

Последна редакция: вт, 26 яну 2021, 23:20 от Viviana91

# 37
И двамата сте идиоти..
Един нормален мъж, не би оставил жена си да тегли заем за общи нужди, и сама да го изплаща, а той да си купува скъп телефон, при положение, че си знае н*сраните гащи!
А една себеуважаваща се и умна жена, няма да допусне това да се случи!
Сори, ама..

Съгласна.
И двамата са идиоти.
А сега се оказва, че имат и деца.
Мъка, мъка...

# 38
    Авторке, много си лаконична. Като имате и деца- а не дете- значи сте отдавна заедно и едва ли досега не ти е било известно отношението на мъжа ти към парите. Какви съвети и мнения да ти дадем, като не даваш никаква информация.

Доста е странно на нова работа шефът да раздава така на новопостъпили по два бона кеш назаем, не мислиш ли?

# 39
    • Paris, France
    Шефът не му е дал парите, а му ги е дал назаем. Не е странно и ако хубавецът не ги върне шефът ще ги удържи от заплатата. Може да е взел аванс, както му казваха едно време. Не зная дали все още дават, но като мома съм вземала.

# 40
    Да нямаше заем, да кажеш идиот. Ама със заем е твърде снизходително.

# 41
    Сега прочетох,че имате деца.Може да промените заглавието на:"Аз ли съм идиотка"
    Явно сте отдавна заедно и това не е единствената изцепка.Или вземате драстични мерки или търпите.
    Аз бих сервирала храна само на децата,а в неговата чиния бележка "телефон"

# 42
    • Швейцария
    Аз не бих му слагала никаква чиния. И бих вдигнала страшен скандал да върне телефона. Типичният комплекс на бедните балканци. ММ печели много добре, но неговият телефон струва 400 лева. Ако аз купя подобно нещо, ще ме направи на две стотинки и ще ми спре достъпа до всякакви сметки. А нямаме заеми, нито кредити. И защо такива покупки не се обсъждат предварително? Деца имате все пак.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 04:43 от JennyBG

# 43
    Покупки над 1000лв. винаги се обсъждат вкъщи, освен подаръци - изненада.
    Камоли пък с кредити и заеми. Ужас!

# 44
    • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
    Здарвейте , малко предистория за проблема . През декември 2019 мъжът ми остана без работа , беше на борса но и тя свърши та както следва я окъсахме със заеми и единият мой заем влезе в доста голямо просрочие . Мъжът ми започна работа лека полека започнахме да оправяме забавените вноски , но не напълно . Преди 2 седмици моя хубавец се прибра с телефон за 1800лв който е купил кеш със пари взети от шефа му като заем . Нормално изнервих се и се скарахме много защото знаейки че имаме една камара задължения пича си купува телефон . В момента ни притискат за заем който трябва да погасим , той ми вменява вина че видиш ли аз съм виновна че не е плащан , дайте съвети и мнения . Благодаря ви .
    Ти работиш ли? Имаш ли някакви доходи?

Общи условия

Активация на акаунт