Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 67

• 8 071
  • 63
  •   1
Отговори
# 15
Дами, някоя от вас, дето е гледала епизода тази вечер, може ли да сподели дали има изгледи ония бременните да се връщат скоро, че да знам кога да почна да гледам Joy

# 16
Настъпва времето за Марио. Може би ще се появи 4ти или 5ти епизод😁

# 17
И в двете промота ги няма, аз ги очаквам най-рано в 5-ти.

Иначе късометражният филм АРХИТЕКТЪТ излиза премиерно на фестивала, ако искате да гледате:
https://inthepalace.filmchief.com/hub?fbclid=IwAR384tTJpEuVBcT_I … rb4k72krzxKHR4QMQ

# 18
Оф, добре, свирнете, като се появят, че вече съм стара и нямам нерви да гледам Фотев и Васко Joy

# 19
  • София
Мда, и аз мисля че около 5-ти епизод трябва да се появят.

Ейй, чудех се какво стана с този филм. Снимаха го след края на 5-ти сезон. Ще ми е интересно да видя Велислав със сина му.
Вече си платих билета Wink

# 20
Много ми е чудно дали нашите ще се завърнат със същите усмивки на лицата, с които заминаха, или сценаристите ще са измислили някоя драма, даже екшън🤔

# 21
Екшънът ще е в болницата, като се върнат. 🙃

Ето малки снимки от късом.филм АРХИТЕКТЪТ и тийзър:

https://www.facebook.com/TheArchitectFilm/videos/705768600309198/

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:48 от Daniela Gospodinova 601697

# 22
  • София
Благодаря, Дани. Симпатяга е сина на Велислав,  май прилича на мама Simple Smile
Велислав и в този фолм ще е лекар Joy

# 23
  • София
Може би съм пристрастна, но когато участват Марио и Зорница, заедно или поотделно, сякаш серията се “озарява” 🥰
Не знам колко ще експлоатират ревността, но има потенциал Зо да изтеряса 😉.
Марио беше много щастлив и се хилеше като ряпа 😂...

# 24
Според мен няма да е там драмата. Аз очаквах,че ще се завихри Гранде проблем, обаче няма, тоя епизод беше само да затвърдим колко се обичат. Зорница го гледаше като влюбена тийнейджърка и в първата, и в последната сцена Grinning
Някак си всичко беше сложено на масата, Димова си призна, извини се (макар че кой я би през устата,но това е отделна тема), Марио така се забавляваше, че беше видно,че не си е и помислил да заглежда друга, а Зорница макар и ревнуваща, беше напълно наясно какво са й проблемите.
Някъде от друго място ще изскочи заек,но за съжаление смятам, че просто ще ги дават за по две минути на епизод да разведряват тегавата обстановка, докато не дойде време да ражда и там да има драми.

# 25
  • София
Съгласявам се с Москита, очаквам в следвщите епизоди Марио и Зорница да се вясват за по 2 минути и толкова. Ще имаме късмет ако Зорница даде съвет на кая или ако Марио влезе на някоя операция, но не смея да се надявам на много.  И така докато дойде момента за раждането и тогава дано избухнат с няколко епизода.

# 26
Хоп, ето ме и мен Simple Smile
Ще завърши бързо тази драма, ама май няма да завърши. Поли не ги видя случайно. И мен това много ме радва, бяха толкова забавни вчера.
Но най-важното, дочаках Зорница да ревнува и за да е удоволствието пълно - тя гласно го призна няколко пъти 😊.
Навън вали сняг, Зорница ревнува Марио - коледно ми е 🎄😆

# 27
  • София
Ох, Христина пак ще ни изненада. Поли ги видя и ще има кризааа. Обаче аз съм за, особено ако това доведе до епизод подобен на 40 от 9 сезон.
И за да е честно ще кажа, че ако в днешния епизод Зорница беше на мастото на Марио, доста критика щеше да отнесе.

# 28
Оо, ако ролите бяха разменени 🔥. Но и тя ни е давала не малко поводи за такива реакции. Така че сега да държи поведение 😁.

# 29
  • София
Хаха, Зорница е бременна и добра. Дума да няма, много уравновесена в чувствата си, което ме радва.
Сега мъжът и е добър и глупав и май не се усеща, че обърква новата зам. Шефка на спешното.

Общи условия

Активация на акаунт