🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 15 (Тема 3)

• 63 167
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 275
  • ВАРНА
Те някои от това предаване на 25 г. изглеждат като 40 години -  пък Гергна Гунчева на 36 г. изглежда на 18 г. с тяло убиец и на 18 годишни пък е майка на две деца и не кифлее - бачка си стабилно.

# 1 276
Постара се Прея, много го е мислила, гледала, мъдрила, че и рисувала, но... се изгуби някъде там. Нямаше център, просто дай да сложим всичко, което мога да направя.
И определено е мърлява. Sad без да има връзка с цвета на лака Wink
Скрит текст:
намигване

Оф, па тоя Манчев , ми не е за 10!

# 1 277
Манджев даде 10 точки!  Брейй

# 1 278
  • София
С тази 10-ка Манчев направо утепа рибата.

# 1 279
Е, да, бе Манчев! Сериозно? 10т.???

# 1 280
Някой ял ли е риба тон филе,хубаво ли е?

Да, супер е... Има ги на консерви във всеки супермаркет, лично аз обичам риба тон на филе, не толкова на късчета. Гледам с 40 мин. закъснение, така че... после ще чета останалите коментари
Да,в консерва  и аз си хапвам,обаче сурова и след това сготвена не съм яла.
Ееее,баси нагласеното.За мен Прея не беше за 10.
За цвета на тоалета и: жълтотот било цвета на 2021г.
Арбанашка кокона,а можеш ли да кажеш откъде може да си купим това сирене?

# 1 281
Сигурно защото участва за трети път - иска най-после да й даде плакет...

# 1 282
Леле как се изложи Манчев! Close

# 1 283
  • Далечният изток
Сигурно защото участва за трети път - иска най-после да й даде плакет...
Ами той й го даде вече... Победата е предизвестена.
Персиан исках за победител определено...

# 1 284
  • София
Интересно ми е Рут какво ще направи.Предишния път помня,че прави интересни неща.Прея хубави неща показа, много различно готвене от предишния път.

# 1 285
  • Sofia
Риба тон (от рибен магазин/щанд) запечена на тиган, с лека коричка, е уникално вкусна за мен.
За трети път участва, та нека се радва на плакета. Рут май е печелила преди, та ред и е било на девойката. Интересни неща, само пипането на косата не се връзваше с голямото желание да покаже, че се е подготвяла за това участие отдалеко.

# 1 286
  • София
Трети път за щастие са казали хората.
Наистина бе много добра Прея, но хайде, не бе чак за 50 точки. Цъ цъ. Реално е 49/48 точки. Но на мен ми хареса, наистина се е постарала много, планувала го е много дълго време. Единствените ми упреци са, че слагаше прекалено много сосове и за развяващите и се над храната пирги.

# 1 287
Постара се Прея,  ама телешко,  риба, скариди, бекон,  яйца, майонеза, авокадо, люто и още другия зарзават. От всичко по много.

# 1 288
Прея готви със самочувствие, това смятам, че и помогна. Не бих дала 10, ако съм Манджев, ама той сам на себе си постоянно противоречи.

# 1 289
  • София
Мда, чичо Манчо всеки ден е с различни възгледи кое е добре и кое - не... Постара се Прейчето, хубаво сготви, но някак възтежко и без акценти (Манчев промърмори за това, но нещо не го калкулира в крайния сбор?), полигави се доста... Е, щом е за трети път, хайде, нека се радва на чудния плакет, дето и място си беше оставила за него (?!), макар и според мен да беше за 48 точки.

Общи условия

Активация на акаунт