Отговори
# 630
    Али, Алекс Вие сте съкровища Hug
    За 25 мин. - над 250 000 в ютуб - не могат да ни свалят, колкото им да и се иска на конкуренцията...

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 20:56 от mi_si

# 631
    • София
    Извинявам се, че идвам да разваля купонЯ, но... първо, можехме и без този фраг. Според мен сега издават много за предстоящия епизод. Хвърлиха бомбата, както се казва. Само с първия фраг тънехме в неведение и не знаехме какво да очакваме. Второ, надявам се, че това е някакъв план на Еда и Дениз е наясно с него. Защото в противен случай е доста тъпо. Хем заблуждава момчето, хем с това доста олеква любовта й към Серкан. (Надявах се поне образа на Еда да не развалят!) Да, той (Серкан) се държа като гъз, но в крайна сметка е с амнезия и затова се сгодява за Селин. Пък Еда нали уж много го обичаше и нямаше да се отказва?! Ако просто се беше отдръпнала, вместо и тя да се сгодява за друг, след това Серкан с право щеше да се чувства тъпо. Но нали след драматичния епизод трябваше да се завърнем в ромкома. Ето това имах предвид по-рано днес, като писах, че се надявам да не заметат 29-ти епизод под килима, а да видим разкаян Серкан и получаваща заслуженото си Селин. А така като гледам... нищо такова няма да се случи. Няма да се учудя, ако накрая избелят образа на Селин, като тя събере Серкан и Еда. Да обърнат нещата и този път Селин и Серкан да разделят Еда и Дениз... Разочарована съм нещо. Ще гледам в събота и се надявам да не изляза права. Защото имаха добра идея и можеха да я развият, а сега... малко язък е положението! Wink

# 632
    Здравейте момичета имах мах много тежък ден. Прочетах ви и съм съгласна с вас. Боже Фрага е върховен . Иаз мислих че Еда може да сключи договор с Дениз и да се сгоди. Серкан почва да си спомня , може би ще има ревност . А по нататътък какво? Ферит ми е малко безхарактерен . Не знам какво иска , кой обича.
    Благодаря за фрагмана с превод. Боже страхотни сме . Ние сме сила.

# 633
    Фрага, малко оттук, малко оттам, и всичко в събота. Другото е гадания и фенски фантазии.
    Но ще става интересно, кой на кого ще прави повече напук, особено ако някой се освести
    И какво сега пак ли ще има фиктивен годеж, нещата се повтарят с леки промени и различни обстоятелства, тъпо

# 634
    Обаче създадоха материал за бая серии
    - докато Серкан схване Селин и се отърве от нея
    - докато Серкан се усети че е отново влюбен
    - докато Серкан след всичко, което е свършил намери кураж да признае на Еда отново че е влюбен , защото ще го спира това че е сгодена за друг
    - докато ЕДа и Дениз се разделят
    - Докато се съберат Еда и Серкан
    .Спокойно има материал за поне 10-15 серии

Магийке, че какво им пречи една виртуална, на една реална любов. На тоя принцип трябва да разделят и Пъръл и Енгин. Едва ли е това причината. Но тая връзка между Ферит и Джерен не е никак убедителна, Ферит все е един колеблив...

Алекс, Sparkling Heart точно така си представям развитието на историята и аз.

Есенна магия* Sparkling Heart наистина Мелиса е спряла да следва Башак в Инста, но Чаари /Ферит/ не.  Башак продължава да следва Мелиса. Каква е връзката между реала и разделянето на Джерен и Ферит?

Башак да е повлияла на сценаристите ми изглежда меко казано абсурдно. Какво ли се е случило между двете?

# 635
    Ехаа, най-накрая фраг Heart Eyes не ми харесва този годеж на Еда , странно е , до вчера безумно влюбена и изведнъж да скача чак на сватба , ясно е че е постановка за Серкан , но пак ми е прекалено лекомислено, дори за нея Joy. В случая Джерен е права. Дори Джерен и Ферит да се разделят , не искам той да се връща при Селин , не му е там мястото , искам стара мома да си умре Joy

# 636
    Серкан е много заблуден. Искам много да ревнува Еда. Усеща се той . но......Селин го манипулира , с кой говори?Джерен за каво е тъжна?

# 637
    • Кърджали
    Селин ням да я правят ангел.
    Предполагам "годежа" ма Еда е уговорен предварително с Дениз или в другия случай е просто импулсивна реплика на Еда. Тя и при фалливият ѝ годеж със Серкан имаше такива случаи в които първо говори, после мисли.(нали след един такъв случай Серкан ѝ каза че няма да се учуди ако единден се събуди женен за нея и с две деца)
    Ще е хубава серия (това размятане на репликите мразя те и чувствата ни са взаимни мен ме усмихваше и приключи в момента в който Серкан си изпусна контрола и се влюби.)

# 638
    Фрага е страхотен ще има какво да се гледа. Пак ще има комични ситуации между Серкан и Еда май се връщаме към първите епизоди когато се държаха по същия начин.
    Селин на кой ли звъни'? Да не се обажда на някой да отиде у дома  на Серкан и да подмени снимките му с Еда с няйните?

# 639
    • София
    Има нещо много мътно около Селин. На кого се обажда и го праща в къщата на Серкан? Тук някъде е разковничето. Не, определено тази Селин е в играта с амнезията на Серкан. Не я изпускам от поглед и продължавам да си мисля, че тя го е отвлекла и го тъпче с лекарства, за да не си спомня.

# 640
    # 641
    Накрая селин с тази  нейна маниакалност по Серкан да не завърши в стая без прозорци с меки стени и риза по размер с дълги ръкави.... да де, сега условията са много по добри в такива заведения...да допълня да си говори със своето второ аз на глас

# 642
    Ехаа, най-накрая фраг Heart Eyes не ми харесва този годеж на Еда , странно е , до вчера безумно влюбена и изведнъж да скача чак на сватба , ясно е че е постановка за Серкан , но пак ми е прекалено лекомислено, дори за нея Joy. В случая Джерен е права. Дори Джерен и Ферит да се разделят , не искам той да се връща при Селин , не му е там мястото , искам стара мома да си умре Joy

mikipoli, Sparkling Heart не смятам, че Джерен е истинска приятелка на Еда, защото я ревнува и ѝ завижда.

Джерен флиртуваше с Дениз. Може би е имала чувства преди, които не е споделяла на приятелките си. Огорчена е от вниманието и грижата на Дениз към Еда, а не към нея. Затова са тези изблици на Джерен към Еда, че не зачита чуждия живот, защото Дениз ще бъде с Еда, а не с нея. Вероятно ще има раздяла на Джерен с Ферит, за да бъде тя така афектирана и нуждаеща се от вниманието на Дениз.

Не ми харесва, че образът на Джерен е на повърхностно момиче, което скача от цвят на цвят - Енгин, Ферит, сега Дениз и то докато флиртува ту с единия, ту с другия.

Ако Дениз има очи за Еда, каквото и да направи Джерен, това ще продължи да бъде факт. На сърцето не можеш да заповядваш.

# 643
    • Плевен / София
    Защо упреквате Еда...Серкан може да е с амнезия, но не е влюбен в Селин. Това попречи ли му да предложи брак на грешната жена? НЕ
    В крайна сметка белезниците и целувката не помогнаха....защо един годеж и съответната рокля да не са правилната сигнална лампичка....Лекарят не даде голяма надежда ....Еда цял живот сламена вдовица ли да стои?

# 644
    Според мен с Дениз е уговорка.
    Джерен да не се е влюбила в Дениз? Тя и навремето като Еда се опита да й рекне две приказки за Ферит пак така се озъби. Не е много последователна приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт